Мнениеот botzy » 30 мар 2009 10:36
Много се разпалихме,дано не прегорим само до 04.04. иначе не ме е страх от "суперотбора" на Левски или "хилядите" им фенове от Ген.Тошево,Аврен и Тръстиково(защото от Шопско идват 20).По се притеснявам дали ще им тръгне на Алекс и компания.Малко късмет да имаме и Колето да не обърка състава(визирам Дани Георгиев и още 1-2)и естествено съдията да ги остави да играят футбол без червени картони и 2 дуспи до 30 мин.....е тогава ще е страшно.Зетя се контузил-страшна работа:той като играе съм по спокоен,няма толкова лесно предвидим футболист,тича на някъде и той незнае ,пада като камикадзе(справка с Ирландия-симулация,самоконтузия,картон-КПД- 0%)."Бижутера"-изтърва всичко което може да се изтърве,даже и повече.Гонзю-вържи му ръцете и му гледай сейра-0.Трезвениците-Рабех,Жо,Зе,Лусио-много опасни само да са трезви.Гошо вратаря-и той бил контузен май ...леле страх.На последно място и по значение-Кокала,този стратег е по зле и от симпатичния ми Вили Вуцов.Не искам да се заяждам,респект към името Левски,към историята им и никакъв към играчите им в момента-срам за България.
GO HARD OR GO HOME!