До самозабравилите се!!!!!!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: До самозабравилите се!!!!!!!!!

Мнениеот Бижутера » 29 мар 2009 20:16

Вярно е,че ирландците са абсолютни дървари и ако финишират пред нас в групата значи наистина сме много зле...До сега в последните години какво са постигнали те-едно класиране на световното 2002 г и толкова!Снощи не играха нищо,нашите ги надиграха тотално и трябваше да бием...Кипър според мен и една класа по-силен от Ейре и срещу тях ще ни бъде адски трудно,дано бием ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 29 мар 2009 20:17

Какво очаквате от хора викали "К*р за Левски" на връх 3ти март на Националния стадион ;)
Не им се връзвайте

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 29 мар 2009 20:28

RED FEN е голям специалист и няма да влизам в спор.За мен е неоспорим факт,че снощи отборът ни изглеждаше пъти по-добре отколкото при Марков.Игра като отбор,като колектив. С контузените,когато се завърнат,ще бъдем още по-добри.А недоволни неосъществени трнери винаги ще има!

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 29 мар 2009 20:29

Tom Kruz написа:Истина е обаче и ,че Ирландците са много слаб отбор който на моменти само ритаха топката напред и не си подадоха повече от 5 пъти топката докато Черна Гора и Грузия бяха много надъхани срещу нас факт е обаче и ,че Пламен Марков е много посредствен наставники по-добре да е някой друг,но просто нямаме и играчи не става с Живко Миланов,Мечо и т.н.

Ти нещо гледаш ли футбол следиш ли за какво става на въпрос :? Ирландия била слаба. Всичките им футболисти играят на острова. Ти просто си от онези хора,които нямат национално самочувсвие. Логиката ти е продиктувана от това,че нашите са направили Х,които според теб са много слаби , та щом са направили Х това директно прави и ирландците слаби. А не се ли замисли ,че нашите просто играха на предела на възможностите си и че с един Мартин , Божинов и/или Бербатов нещата ще стоят къде къде по добре от към завършващата фаза на атаката. Та да се върнеме на темата замисли се малко прецени нещата и тогава се изказвай :)
Формата е временна , класата е вечна !!!

cska_i_v_cyprus
Контакти:

Мнениеот cska_i_v_cyprus » 29 мар 2009 20:53

bate_itso написа:RED FEN е голям специалист и няма да влизам в спор.За мен е неоспорим факт,че снощи отборът ни изглеждаше пъти по-добре отколкото при Марков.Игра като отбор,като колектив. С контузените,когато се завърнат,ще бъдем още по-добри.А недоволни неосъществени трнери винаги ще има!

Искам да попитам кои са контузените и дали сред тях е този който го плюхте до вчера ,че нямал място в националния,че симулирал контузия а сега взеха да го чакат да се върне, че се усещала липсата му
Ако ти се гледа колектив иди сряда на стадиона и гледай какво е колектив.Жална му
майка тогава на борбeнuя ни отбор

СМЕШНИЦИ!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 мар 2009 23:02

RED_FEN написа:С тази защита и 5 точки няма да вземем.Ако тази защита играеше срещу италия не ни мърдаха 3-4 гола.А и много бързо взехте да се класирате не забравяйте че,дори не вкарахме гол,а автогол.Изгониха Марков за 3 равни мача,ама срещу кого.Гост на черна гора,домакинство на италия и гост на Грузия които и златното ни поколение неможа да бие там.А този Мърльо като че ли сме били 3-4 гола.а все пак отново равен.Незнам какво толкова ви хареса в нашата игра 2 полужения за цял мач,а вече взехте да приказвате че,не ни трябвали Мартин,Бербатов и Божинов.Защитата беше адски зле,двама централни защитници които незнаеха къде се намират,двама нападатели които общо взето два пас си подадоха и това беше.Бих казал че,имаше двама играчи на висота това бяха Стилиян и Манолев,това беше разликата м/у двата отбора.Спрете да летите толкова на високо защото в сряда да не ни свалят на заметя. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Много си прав братле, напълно съм съгласен с тебе.С такава защита(като швейцарско сирене)сме за никъде.Всяка атака на съперника се превръща в голова.Просто не си спомням от колко време нямаме нито един качествен защитник, който да играе в средно-силен европейски отбор.Цялата ни защита е с много ниска тактическа грамотност и като цяло не сме за световното, а дори и да се класираме пак ще ни бият с по пет, шест гола...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 мар 2009 23:12

Въпреки това не мисля,че вината е в Мъри.Просто който и да ни бъде треньор не може за една седмица да ограмоти нашите футболисти да играят тактически правилно в защита(това се учи още в ДЮШ,каквито нямаме).Проблемите на националния ни отбор са изцяло в защита.Това е ахилесовата ни пета и докато нашите защитници не се научат как да играят правилно няма да имаме розово бъдеще и ще си останем с надеждата някога да се класираме за европейско или световно първенство и ще продължаваме да търсим вината навсякъде,но не и там където е... ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 мар 2009 09:20

goro_man написа:на мен ми стига че от две години не сам и помислял да ида на мач на националниа а в сряда сам там,и то срещу КИПЪР.И то не за6тото сме много добри а за6тото според мен когато някои БАЛГАРИН се бори триабва да го подкрепиш независимо от кои отбор е...

Къде беше през последните 2 години? Българин ли си?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 30 мар 2009 21:37

RED_FEN написа:С тази защита и 5 точки няма да вземем.Ако тази защита играеше срещу италия не ни мърдаха 3-4 гола.А и много бързо взехте да се класирате не забравяйте че,дори не вкарахме гол,а автогол.Изгониха Марков за 3 равни мача,ама срещу кого.Гост на черна гора,домакинство на италия и гост на Грузия които и златното ни поколение неможа да бие там.А този Мърльо като че ли сме били 3-4 гола.а все пак отново равен.Незнам какво толкова ви хареса в нашата игра 2 полужения за цял мач,а вече взехте да приказвате че,не ни трябвали Мартин,Бербатов и Божинов.Защитата беше адски зле,двама централни защитници които незнаеха къде се намират,двама нападатели които общо взето два пас си подадоха и това беше.Бих казал че,имаше двама играчи на висота това бяха Стилиян и Манолев,това беше разликата м/у двата отбора.Спрете да летите толкова на високо защото в сряда да не ни свалят на заметя. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Ти си голям мърльо! Най добрия беше Станислав ААнгелов. И май забрави онова 1:6 И смешната контузия на Бербатов
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 30 мар 2009 21:41

cska_i_v_cyprus написа:
bate_itso написа:RED FEN е голям специалист и няма да влизам в спор.За мен е неоспорим факт,че снощи отборът ни изглеждаше пъти по-добре отколкото при Марков.Игра като отбор,като колектив. С контузените,когато се завърнат,ще бъдем още по-добри.А недоволни неосъществени трнери винаги ще има!

Искам да попитам кои са контузените и дали сред тях е този който го плюхте до вчера ,че нямал място в националния,че симулирал контузия а сега взеха да го чакат да се върне, че се усещала липсата му
Ако ти се гледа колектив иди сряда на стадиона и гледай какво е колектив.Жална му
майка тогава на борбeнuя ни отбор

СМЕШНИЦИ!!!

смешници сте вие, омразата ви към Левски ви изяжда, дори сте против българския национален отбор заради нея!!!!!!!!!!
CHELSEA

Върни се в “Футбол - България”