До самозабравилите се!!!!!!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: До самозабравилите се!!!!!!!!!

Мнениеот LSFC1914 » 29 мар 2009 19:00

mironi88 написа:Red fen, както се казва гледам и невярвам на ушите си. "Тази защита срещу Италия не ни мърда 4-5 гола.".Юначе, "тази защита" (макар и малко по различен вариант) не позволи на световния шампион да създаде едно положение през октомври на Васил Левски.Същата тя, обаче позволи на Вучинич и компания преди това и само няколко дни след гореспоменатата чиста мрежа срещу "скуадра адзура", на грузинците да създадат над 15 чисти положения.Не може така да излизаш и да плюеш.Всичко в нашия отбор се дължи на мотивацията и концентрация.Какво по дяволите искаш от нашите.В едно 60 % от срещата бяхме по добре на терена, а останалите бяхме равностойни.Срещу Грузия прекрасна атака от вида на тази ,при която Благо би в Гивън беше немислима, просто защото немислима бе самата дума атака.Сега се раздават нашите.Вярно малко са ни възможностите,вярно Мечо бе дупка,вярно с Марто по крилото и поне един Божинов, който с тупалки да тормози колегата от Сити би било друго, но в този вид ние бяхме като за нас си прекрасни.Не гледайте резултата.Защото още твърдя че преди година и половина играхме добре на Амстердам Арина срещу Холандия и че ако тогава бяхме взели точка щяхме да ги вдигнем в небесата,но заради грешки на Иванков паднахме и ги сринаха в земята.Но явно личи и от ника ти, че щом играят бивши
сини кадри и трябва да ги оплюем.Е аз съм армеец, но ще плюя сините кадри когато излизат със сини екипи и когато подкрепящите им скандират само Левски, а не Българи юнаци.

Малко са хората,които мислят като теб.Ти си човек за пример на останалите потребители. Жив и здрав да си :!:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 29 мар 2009 19:15

LSFC1914 написа:
mironi88 написа:Red fen, както се казва гледам и невярвам на ушите си. "Тази защита срещу Италия не ни мърда 4-5 гола.".Юначе, "тази защита" (макар и малко по различен вариант) не позволи на световния шампион да създаде едно положение през октомври на Васил Левски.Същата тя, обаче позволи на Вучинич и компания преди това и само няколко дни след гореспоменатата чиста мрежа срещу "скуадра адзура", на грузинците да създадат над 15 чисти положения.Не може така да излизаш и да плюеш.Всичко в нашия отбор се дължи на мотивацията и концентрация.Какво по дяволите искаш от нашите.В едно 60 % от срещата бяхме по добре на терена, а останалите бяхме равностойни.Срещу Грузия прекрасна атака от вида на тази ,при която Благо би в Гивън беше немислима, просто защото немислима бе самата дума атака.Сега се раздават нашите.Вярно малко са ни възможностите,вярно Мечо бе дупка,вярно с Марто по крилото и поне един Божинов, който с тупалки да тормози колегата от Сити би било друго, но в този вид ние бяхме като за нас си прекрасни.Не гледайте резултата.Защото още твърдя че преди година и половина играхме добре на Амстердам Арина срещу Холандия и че ако тогава бяхме взели точка щяхме да ги вдигнем в небесата,но заради грешки на Иванков паднахме и ги сринаха в земята.Но явно личи и от ника ти, че щом играят бивши
сини кадри и трябва да ги оплюем.Е аз съм армеец, но ще плюя сините кадри когато излизат със сини екипи и когато подкрепящите им скандират само Левски, а не Българи юнаци.

Малко са хората,които мислят като теб.Ти си човек за пример на останалите потребители. Жив и здрав да си :!:

И аз съм чорбар - но си взимам думите , че синоптика няма шанс за развитие. Ако не друго - той пренебрегна упреците , извика хора на които вярваше , но и смени слабия Ивелин в името на отбора. Поне мисли като национален треньор. Не знам от къде идва тази негова и на Сираков любов към Иванков - ПРи наличието на Гошо Петков е грях да го държиш в резерва. А Иванков си го знаем - играе прекрасно , но винаги пуска по 1 гол. (такъв си е)
Само с тази уговорка - заставам зад Мъри -НЕКА СИ ИЗКАРА КВАЛИФИКАЦИИТЕ.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 мар 2009 19:28

ей red fen не бъди тъжен моето детенце имаш шанс да се порадваш идва сряда отивай да подкрепяш кипър.а че загуби
в този национал ще има рва е ясно че има издънки да прав си но пич тези хора снощи колкото и да могат играха с хъс и на мен това ми е достатъчно.а забравих и при стоичков и при пенев и при марков аз пак бях БЪЛГАРИН .
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2009 19:39

pepeto_87 написа:На Апенините били вазхитени от играта на Българския национален отбор,от какво са вазхитени,сигурно ни завиждат на защитата :D :D с тая защита.....другия пат ще инкасираме гол в 13тата секунда.
Медиите на Апенините се оплакват от слабата група в която са попаднали,пак камоли да ни се вазхищават. :twisted: :twisted:

И аз съм вАзхитен от теб:и от грамотния ти пост и от типичната ти българска злоба и липса на самоуважение :mrgreen:

Снощи пътувах и гледах последните 15 минути на мача, но пък още с пускането на тивито и нашите изравниха-значи съм бил кадемлия :lol: Това, което видях определено ми хареса, а за грешките в защита-все пак не сме италианци, нали, а и ако няма грешки, дали ще има голове?

Не знам дали ще се класираме на Световното.Толкова пъти сме го правили, обикновено със силна игра в квалификациите и пълна нула на самото първенство, а в САЩ отидохме късметлийски, обаче видяхте какво стана там :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 мар 2009 19:42

mironi88 написа:Red fen, както се казва гледам и невярвам на ушите си. "Тази защита срещу Италия не ни мърда 4-5 гола.".Юначе, "тази защита" (макар и малко по различен вариант) не позволи на световния шампион да създаде едно положение през октомври на Васил Левски.Същата тя, обаче позволи на Вучинич и компания преди това и само няколко дни след гореспоменатата чиста мрежа срещу "скуадра адзура", на грузинците да създадат над 15 чисти положения.

Напълно съм съгласен. Принос за представянето на "тази защита" срещу Италия има и в начинът на игра на халфовата линия. Когато в Черна гора, Грузия и контролата в Сърбия халфовете ни се лутаха като мухи без глави, защитата ни беше поднесена на изпитание и се пропука. Срещу Италия всички бяхме в опълчение и затова запазихме вратата си суха. Снощи, според мен, халфовете ни се справиха по-добре от предишните гостувания в това да участват еднакво полезно и в двете фази на играта.

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 29 мар 2009 19:46

Addler написа:Май само чорбарите забравят за отличната оценка дадена ни от сърбите!!!

Незабравяй че,първите три гола с/у сърбите паднаха заради играча на века,Живко дузпата.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 29 мар 2009 19:48

red_guy написа:на световното няма да отидем
от вчерашния мач съм доволен - бориха се, показаха характер, който липсваше в повечето от предишните мачове
естествено има много забележки, но все пак съм доволен
дано да бием Кипър

Защо няма да отидем , защото ни води Стоилов ли ? Не съм нито от Левски , нито от Цска ,но играта показана вчера под ръководството на Стоилов не беше играта от предните 4-5-6 мача под ръководството на други хора :?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2009 19:49

RED_FEN написа:
Addler написа:Май само чорбарите забравят за отличната оценка дадена ни от сърбите!!!

Незабравяй че,първите три гола с/у сърбите паднаха заради играча на века,Живко дузпата.

Не забравяй,че ако не беше Петков щяха да бъдат не 6,а 12 гола....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 29 мар 2009 19:58

Истина е обаче и ,че Ирландците са много слаб отбор който на моменти само ритаха топката напред и не си подадоха повече от 5 пъти топката докато Черна Гора и Грузия бяха много надъхани срещу нас факт е обаче и ,че Пламен Марков е много посредствен наставники по-добре да е някой друг,но просто нямаме и играчи не става с Живко Миланов,Мечо и т.н.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 29 мар 2009 19:59

на мен ми стига че от две години не сам и помислял да ида на мач на националниа а в сряда сам там,и то срещу КИПЪР.И то не за6тото сме много добри а за6тото според мен когато някои БАЛГАРИН се бори триабва да го подкрепиш независимо от кои отбор е...

Върни се в “Футбол - България”