JackPackage написа:дайте един линк към темата за ФА Къп и да видим кои сме
Линка е на страница 32, в първото мнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:runnersa написа:Аз мисля, че е по-добре да е тук все пак играта е свързана с отборите от тук и ще си я прогнозираме потребителите от тук онази тема май не е много подходящаВсе пак мачовете за Купата са разделени от първенството едва ли ще има какво да те обърква
И аз съм навит за подобна игра !
Ще стане шоу ...
Според мен обаче, играта за ФА КЪП, трябва да си е в темата за ФА КЪП.
Така ще е най добре , за да не се бъркат мачовете и прогнозите !
В момента е добре .... следващият кръг от Чемпиъншип , е чак след 10-на дена.
Но, я си представете , че следващият кръг на ФА КЪП и даден кръг на Чемпиъншип си съвпаднат с 2-3 дена разлика ...... ако всички прогнози и от двете игри са в темата за Чемпиъншип, ще е пълно мазало !
И аз видях, че си има отделна тема за ФА КЪП, предлагам играта с прогнозите за този турнир да си е там ...
 Там става по-сложно
 Там става по-сложно 
THE G.A.M.E написа:Ballancee написа:Ако е там , то класирането също трябва да бъде там !
Е, разбира се.
Нормално да е там .... значи, нека да видим, кои ще се включим в играта и в темата за ФА КЪП да се публикува списък и съответно да се пуснат мачовете за прогнозиране.
runnersa написа:Е добре де ама там трябва тепърва да се записваме кои ще сме в играта и да даваме прогнози защото сигурно си има и хора които разглеждат нея тема да се включат! Дали ще успеем до Събота да се запишем и да си дадем прогнозите и освен това кои мачове ще прогнозираме - само тези или всички от ФА КъпТам става по-сложно

runnersa написа:THE G.A.M.E написа:runnersa написа:Аз мисля, че е по-добре да е тук все пак играта е свързана с отборите от тук и ще си я прогнозираме потребителите от тук онази тема май не е много подходящаВсе пак мачовете за Купата са разделени от първенството едва ли ще има какво да те обърква
И аз съм навит за подобна игра !
Ще стане шоу ...
Според мен обаче, играта за ФА КЪП, трябва да си е в темата за ФА КЪП.
Така ще е най добре , за да не се бъркат мачовете и прогнозите !
В момента е добре .... следващият кръг от Чемпиъншип , е чак след 10-на дена.
Но, я си представете , че следващият кръг на ФА КЪП и даден кръг на Чемпиъншип си съвпаднат с 2-3 дена разлика ...... ако всички прогнози и от двете игри са в темата за Чемпиъншип, ще е пълно мазало !
И аз видях, че си има отделна тема за ФА КЪП, предлагам играта с прогнозите за този турнир да си е там ...
Е добре де ама там трябва тепърва да се записваме кои ще сме в играта и да даваме прогнози защото сигурно си има и хора които разглеждат нея тема да се включат! Дали ще успеем до Събота да се запишем и да си дадем прогнозите и освен това кои мачове ще прогнозираме - само тези или всички от ФА КъпТам става по-сложно
 Нека да са всички мачове щом ще прогнозираме там!
 Нека да са всички мачове щом ще прогнозираме там!  (малий първия кръг голямо изчисляване ще падне
 (малий първия кръг голямо изчисляване ще падне  )
 )runnersa написа:Напиши в темата за Фа мнение, че ще правим такава игра, както и в темите за В.л и Чемпиъншип, за да го видят повече хора!
След това изчакай примерно 12 часа, за да видиш, кои са се записали!
Аз съм за всичките мачове да се прогнозират!
 Нека да са всички мачове щом ще прогнозираме там!
 Нека да са всички мачове щом ще прогнозираме там!  (малий първия кръг голямо изчисляване ще падне
 (малий първия кръг голямо изчисляване ще падне  )[/quote]
 )[/quote] 

Ballancee написа:А кой ще изчислява колко хора ще участват след като прогнозите ще бъдат давани във темата на ФА?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта