Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев,а в същото време дава 1 милион и за стадион Локомотив.
Не съм доволен,защото ако критерия е броя на феновете на даден отбор и изобщо тези които ходят на стадиона,по-голямата част от парите трябваше да бъде пренасочени към стадион Ботев,а другите да се разпределят между марица,локо и спартак.
Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев
1912 написа:Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев,а в същото време дава 1 милион и за стадион Локомотив.
Не съм доволен,защото ако критерия е броя на феновете на даден отбор и изобщо тези които ходят на стадиона,по-голямата част от парите трябваше да бъде пренасочени към стадион Ботев,а другите да се разпределят между марица,локо и спартак.
Защо трябва да избиваме комплекси като тях? Дали са им - дали, живи и здрави, нека има хубави стадиони в Пловдив, и без тва на осеменителя им не му се предвиждат още дълги години инвестиции, дано поне от него остане хубав стадион Локомотив/Христо Бонев/Коко Динев.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
1912 написа:Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев,а в същото време дава 1 милион и за стадион Локомотив.
А можеше ли отборът в А група да получи повече, а отборите от Б и В да си разделят остатъка

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Show Must Go On
Tommi написа:1912 написа:Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев,а в същото време дава 1 милион и за стадион Локомотив.
А можеше ли отборът в А група да получи повече, а отборите от Б и В да си разделят остатъка
Можеше, но те Вихрен и Велбъжд не са в А група

- PLOVDIV PEE 1912
Ботев е най популярния футболен клуб в Пловдив .Може би над 80% от футболните симпатизанти са му фенове.Моите уважения към другите пловдивски клубове ,но просто няма база за сравнение с Ботев.Все пак мисля ,че това са само приказки от страна на областния..
- Един град-един отбор
- Контакти:
Ако ще от килчета злато да го направят стадион Бонев,Динев или както е там, повече хора от ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ БОТЕВ ПЛОВДИВ няма да съберат, така че аз ако съм 2 милиона ше й дам ... за тях остава срама и комплексите, че отбор от В група се радва на много по-голяма фенска любов и притежава в пъти по-голяма фенска маса и посещаемост!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Ако ще от килчета злато да го направят стадион Бонев,Динев или както е там, повече хора от ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ БОТЕВ ПЛОВДИВ няма да съберат, така че аз ако съм 2 милиона ше й дам ... за тях остава срама и комплексите, че отбор от В група се радва на много по-голяма фенска любов и притежава в пъти по-голяма фенска маса и посещаемост!
Густо майна
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Аз пък не виждам какво лошо има в това да се дадът пари и на двата отбора , все пак и двата са в Пловдив и това може само да помогне на нашия футбол!Няма нужда да си мерим .... всеки знае кой какъв е!
Както писах и в нашата тема ще е интересна да се види кой как ще усвои парите, ако се отпуснат де щото трябва да мине през уникално смехотворната ни община
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
-
- Контакти:
Чакайте първо да мине гласуването и тогава си правете сметките . На 100 % съм сигурен ,че вота няма да мине както трябва и нито ние ,нито Локото ще вземат каквито и да било пари .