Станислав Костов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Станислав Костов

Мнениеот Синя Гордост » 05 яну 2011 19:43

Има ли по-запознати да кажат нещо по-подробно за момчето .Бива ли си го и наистина ли е такъв талант какъвто го изкарват,защото нямам преки впечатления от него,както сигурно и доста от левскарите? Ако може модераторите да преместят темата в Левски,без да искам се обърках. :oops:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

гуруто на С....

Re: Станислав Костов

Мнениеот гуруто на С.... » 05 яну 2011 19:54

Добър е ама май в ЦСКА ще ходи въпреки инфото което излезе! Байкушев е приятел с титан и го натиска там да отиде !
Идвам ли в съня ти?

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 05 яну 2011 19:54

Аз единственото впечатление което имам е мачът с нас. Голът им на Герена той го изработи.
[offtopic]По принцип тия които ги взимаме със свободен трансфер по някви схеми винаги са провал (без Минев може би). Още ми се драйфа от Г. Христов[/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 яну 2011 19:56

Някой фенове на Пирин трябва да се изкажат за него,едва ли някой левскари са гледали всички мачове на Пирин тоя полусезон.Един познат(момче което беше в школата на Иво Андонов-Пирин 2001),още преди 1-2 години ми говореше много за този Костов,че имал страшен потенциал новия Бербатов едва ли не...това ми го разправяше още преди година две.Аз до момента съм му гледал само мача срещу Левски и ми направи добро впечатление,но повече нищо немога да кажа.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 19:57

Enravota написа:Аз единственото впечатление което имам е мачът с нас. Голът им на Герена той го изработи.
[offtopic]По принцип тия които ги взимаме със свободен трансфер по някви схеми винаги са провал (без Минев може би). Още ми се драйфа от Г. Христов[/offtopic]

[offtopic]А Дарко :lol: :lol:[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 05 яну 2011 19:59

Tommi написа:
Enravota написа:Аз единственото впечатление което имам е мачът с нас. Голът им на Герена той го изработи.

[offtopic]Може да ме анатемосаш, но аз Дарко не го харесвам много, много. Да има силни асистенции, но не мисля че за 3 години е направил много. Никакъв го няма в защита... та не ме кефят схемите :-) А и Христова ми държи кисело :-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 яну 2011 20:02

Enravota написа:
Tommi написа:

[offtopic]Може да ме анатемосаш, но аз Дарко не го харесвам много, много. Да има силни асистенции, но не мисля че за 3 години е направил много. Никакъв го няма в защита... та не ме кефят схемите :-) А и Христова ми държи кисело :-)[/offtopic]

Христов е добър състезател, а Дарко мъкне Левски на гърба си(не почвайте с Дембеле - това беше един полусезон) :)
[center]Изображение[/center]

JoOrRe
Контакти:

Мнениеот JoOrRe » 05 яну 2011 20:12

Голям потенциал има от Благоевград съм , даже го познавам лично и мисля , че ако му се дава повечко шанс , а пък и той мисли само за футбол и не го хване грандоманията ще стане един много добър футболист.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 05 яну 2011 20:21

Преместете темата в раздела на Пирин.

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 05 яну 2011 20:38

Не е лош има техника за сметка на бързина,определено не е от класата на Спас Делев.

Върни се в “Берое”