Мюлдер изумителен професионалист: Тренирал навръх Нова година в София
Десният бек на Левски Дъстли Мюлдер събра очите на работещите в „синия” клуб. Гонг научи, че холандецът е работил здраво по време на празниците, въпреки че те са време и за почивка.
Един от най-стабилните в Левски е тренирал във фитнеса на стадион „Георги Аспарухов” на 31-ви декември и 1-ви януари, което е белег за сериозен професионализъм.
Мюлдер е предпочел да изкара празниците в България, като част от времето му е преминало в София.
На „Герена” често във фитнеса е работил и още един от основните футболисти на „сините” – Владимир Гаджев.
Левски започва подготовка на 10 януари, но треньорският щаб ще стартира работа три дни по-рано от играчите. Някои от чужденците в Левски ще се приберат малко по-късно, но това е с изричното знание на Георги Иванов и Ясен Петров, които са разрешили.
Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема
L_Messi написа:Мюлдер изумителен професионалист: Тренирал навръх Нова година в София
Десният бек на Левски Дъстли Мюлдер събра очите на работещите в „синия” клуб. Гонг научи, че холандецът е работил здраво по време на празниците, въпреки че те са време и за почивка.
Един от най-стабилните в Левски е тренирал във фитнеса на стадион „Георги Аспарухов” на 31-ви декември и 1-ви януари, което е белег за сериозен професионализъм.
Мюлдер е предпочел да изкара празниците в България, като част от времето му е преминало в София.
На „Герена” често във фитнеса е работил и още един от основните футболисти на „сините” – Владимир Гаджев.
Левски започва подготовка на 10 януари, но треньорският щаб ще стартира работа три дни по-рано от играчите. Някои от чужденците в Левски ще се приберат малко по-късно, но това е с изричното знание на Георги Иванов и Ясен Петров, които са разрешили.
Браво на Гаджев и Мюлдер!
Истински профисионалисти са.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
Незнам, защо е тенирал по празниците Мюлдер .... но принципно има нужда !
Формата му беше паднала доста, към края на сезона ....
Явно се е усетил, за което заслужава поздравления.
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Незнам, защо е тенирал по празниците Мюлдер .... но принципно има нужда !
Формата му спадна, когато излезе принудително, в мача ни срещу Гент.
Иначе до тогава беше блестящ на терена.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
Нещо се чува, че сме щели да имаме два лагера ....
Аз знам, че нашите ще ходят до Гърция за някаква контрола, но колко време ще стоят, не ми е известно.
Ако това го имат за лагер ....
Някой знае ли нещо повече ?
Аз знам, че нашите ще ходят до Гърция за някаква контрола, но колко време ще стоят, не ми е известно.
THE G.A.M.E написа:Нещо се чува, че сме щели да имаме два лагера ....
Ето и пълната програма на „сините" по време на зимната подготовка:
13 януари: Заминаване за Алескандруполис (Гърция), където ще протече първия подготвителен лагер.
26 януари: Контролна среща в Алексадруполис
27 януари: Отборът се завръща в София
28 януари - 3 февруари: Тренировъчни занимания на „Герена"
4 февруари: Заминаване за Агия Напа (Кипър), където ще протече втория подготвителен лагер
7 февруари: Контролна среща Левски - Белхатов (Полша)
9 - 11 февруари: Участие в четиристранен турнир заедно с отборите на Войводина (Нови сад), Динамо Москва и Теплице (Чехия). На 9-ти „сините" ще играят с Войводина, а на 11-ти с Динамо или Теплице, в зависимост от резултатите на първите срещи в турнира.
13 февруари: Контролна среща в Агия Напа
16 февруари: Контролна среща Левски - Виктория Пилзен (Чехия)
18 февруари: Отборът се завръща в София
20 февруари: Контролна среща Левски - Чавдар (Етрополе) на „Герена"
-
Значи правилно съм разбрал .... 2 лагера.
podgotovkata da trqbva da se provejda po mn dobur na4in no spored men trqbva selekciq.I kato kazvam selekciq trqbva da se vzemat igra4i kato garata za da mogat da stanat shampioni v Bulgaria i da atakuvat shampionskata liga ina4e nqma da stane
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 06 яну 2011 00:27, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!
Причина: Пиши на кирилица!
Мъри покани Левски за контрола
Левски най-вероятно ще се изправи срещу бившия си треньор Станимир Стоилов по време на лагера в Кипър. Както е известно, Мъри пое преди десетина дни местния гранд Анортозис и вчера е поканил за контрола „сините". Най-вероятно въпросният сблъсък ще бъде насрочен за 13 февруари, когато Левски има предвидена контрола, но не и съперник.
„Поканих Левски за приятелски мач с Анортозис по време на лагера им в Кипър. Надявам се по този начин да помогна за подготовката на тима. През февруари първенството в Кипър тече, така че няма как в контролата да вземат участие основните футболисти на Анортозис. Винаги обаче има нужда от мачове, в които взимат участие играчи, които се използват по-рядко", обясни Станимир Стоилов.
Левски се събира за първи път за 2011 година на 10 януари. Три дни по-късно „сините" заминават за Александруполис (Гърция), където ще останат до 27 януари. Ден преди завръщането Левски ще играе контрола с местния тим Еноси Траки.
От 4 до 18 февруари е вторият лагер на отбора, който ще се проведе в Кипър. В Атия Напа „сините" първо ще играят с Белхатов (Полша), а след това ще участват в четиристранен турнир заедно с отборите на Войводина (Нови Сад), Динамо (Москва) и Теплице (Чехия). Последната проверка на Левски в Кипър е срещу Виктория Пилзен (Чехия). Мачът е на 16 февруари.
Левски най-вероятно ще се изправи срещу бившия си треньор Станимир Стоилов по време на лагера в Кипър. Както е известно, Мъри пое преди десетина дни местния гранд Анортозис и вчера е поканил за контрола „сините". Най-вероятно въпросният сблъсък ще бъде насрочен за 13 февруари, когато Левски има предвидена контрола, но не и съперник.
„Поканих Левски за приятелски мач с Анортозис по време на лагера им в Кипър. Надявам се по този начин да помогна за подготовката на тима. През февруари първенството в Кипър тече, така че няма как в контролата да вземат участие основните футболисти на Анортозис. Винаги обаче има нужда от мачове, в които взимат участие играчи, които се използват по-рядко", обясни Станимир Стоилов.
Левски се събира за първи път за 2011 година на 10 януари. Три дни по-късно „сините" заминават за Александруполис (Гърция), където ще останат до 27 януари. Ден преди завръщането Левски ще играе контрола с местния тим Еноси Траки.
От 4 до 18 февруари е вторият лагер на отбора, който ще се проведе в Кипър. В Атия Напа „сините" първо ще играят с Белхатов (Полша), а след това ще участват в четиристранен турнир заедно с отборите на Войводина (Нови Сад), Динамо (Москва) и Теплице (Чехия). Последната проверка на Левски в Кипър е срещу Виктория Пилзен (Чехия). Мачът е на 16 февруари.
- Georgiev11
- Контакти:
Александруполи са много слаби очаквам 5 чка.
а някой има ли програма с тренировките на Левски 

Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември