След снощния мач, почнахме всички да смятаме... как Ирландия ще падне в сряда а ние ще ги настигнем или дори при равен на италия имаме шансове... и аз посмятах ама нещо трудно излизат тия сметки. На нас ни остават 6 мача до края, да кажем, че спечелим всичко без мача с италианците т. е. 15 точки стават общо 19. Ирландците имат 5 до края губят от нас и италия като гости и печелят останалото т. е. 9 точки общо 20 и ирландците и отиват на бараж. А това е един от най–възможните варианти. А чудеса в италия трудно бихме сторили. Така, че сметките ни са без кръчмар, а кръчмаря в случая е Ейре. За да имаме шанс трябва да спечелим всичко, и пак да чкаме на другите, май малко трудно...
Хаиде оптимистите даите мнение!
Щото моя оптимизъм нещо снощи намаля....
може и да не излезнат сметките
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lionel_messi
- Контакти:
Re: може и да не излезнат сметките
Имаме още 1 мач срещу Ейре...всичко ще се реши в него! 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
При всички положения надеждите идват повече от патриотизъм отколкото от реална преценка. Но пък от друга страна един поглед на нещата показва че Ейре досега печелеха с страшно много късмет и ако се надяваме че той ще свърши скоро това означава че ще загубят точки и срещу по-слабите отбори не само срещу Италия. Освен това те имат 2 мача срещу Италия а ние 1 което означава че от тези 5 мача които им остават те имат 2 мача с Италия 1 с нас и мачове с Черна гора и Кипър.
От друга страна като знам какъв отбор сме палав и на моменти не вярвам и ние да си земем всички мачове до края
но се пак надеждата умира последна и дано се класираме 
От друга страна като знам какъв отбор сме палав и на моменти не вярвам и ние да си земем всички мачове до края

Не забравяй, че Ейре имат два мача с Италия 

Да това е хубавото , че Ейре има 2 мача с Италия
Сега трябва задължителна победа в сряда , само пак да не е да ги "подценим" ...

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Момчета ние имаме 4 домакински мача и две гостувания на Италия и Кипър.
Ирландия в момента им предстоят три гостувания подред, Първо на Италия, след това на нас и накрая на Кипър, като много е възможно от тези три гостувания да вземат само 1 точка
Друг е въпроса, че Италия ще ги бие и в двата мача.
Ирландия в момента им предстоят три гостувания подред, Първо на Италия, след това на нас и накрая на Кипър, като много е възможно от тези три гостувания да вземат само 1 точка

Друг е въпроса, че Италия ще ги бие и в двата мача.

Borussia написа:След снощния мач, почнахме всички да смятаме... как Ирландия ще падне в сряда а ние ще ги настигнем или дори при равен на италия имаме шансове... и аз посмятах ама нещо трудно излизат тия сметки. На нас ни остават 6 мача до края, да кажем, че спечелим всичко без мача с италианците т. е. 15 точки стават общо 19. Ирландците имат 5 до края губят от нас и италия като гости и печелят останалото т. е. 9 точки общо 20 и ирландците и отиват на бараж. А това е един от най–възможните варианти. А чудеса в италия трудно бихме сторили. Така, че сметките ни са без кръчмар, а кръчмаря в случая е Ейре. За да имаме шанс трябва да спечелим всичко, и пак да чкаме на другите, май малко трудно...
не си правиш тази сметка че Ейре имат два мача с Италия а не 1....
Italy - Republic of Ireland
Bulgaria - Republic of Ireland
Cyprus - Republic of Ireland
Republic of Ireland - Italy
Republic of Ireland - Montenegro
Bulgaria - Cyprus
Bulgaria - Republic of Ireland
Bulgaria - Montenegro
Italy - Bulgaria
Cyprus - Bulgaria
Bulgaria - Georgia
Това са програмите на двата отбора....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- whitesnake
- Контакти:
Ами аз не смея да си правя подобни сметки.Не знам защо ,всички мислят че мача с Кипър ,едва ли не ,е сигурна победа за нас.Гледах мача Кипър-Италия и мисля,че ще имаме проблем.Вярно,снощи се получи сравнително добър мач за нас.Но май ще трябва и Кипър да си вкарат някой и друг автогол... 

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- Ticha
- Контакти:
Borussia написа:След снощния мач, почнахме всички да смятаме... как Ирландия ще падне в сряда а ние ще ги настигнем или дори при равен на италия имаме шансове... и аз посмятах ама нещо трудно излизат тия сметки. На нас ни остават 6 мача до края, да кажем, че спечелим всичко без мача с италианците т. е. 15 точки стават общо 19. Ирландците имат 5 до края губят от нас и италия като гости и печелят останалото т. е. 9 точки общо 20 и ирландците и отиват на бараж. А това е един от най–възможните варианти. А чудеса в италия трудно бихме сторили. Така, че сметките ни са без кръчмар, а кръчмаря в случая е Ейре. За да имаме шанс трябва да спечелим всичко, и пак да чкаме на другите, май малко трудно...
Прав си. Сметките ти са точни. Лошото е че преди Ирландия - Италия, италианците може би вече ще са се класирали на първо място в групата и е възможно да не се напрягат много в този мач. Така че не всичко зависи от нас. Единствено ако вземем мача с Италия тогава може сами ще си държим съдбата в наши ръце.
Ticha изпускате факта, кой в какъв цикъл влиза.
На Ирландия им предстоят три гостувания, а на нас три домакинства
Дори не си й помислям, че мача ни с Кипър ще е лек, но както и ние така и Ирландия ще гостуваме там
Рано е още за тънки сметки. В момента от нашите момчета се искат само победи и нищо повече.
Не трябва да гледаме другите, ние да си бием пък, като не се класираме майната му.
На Ирландия им предстоят три гостувания, а на нас три домакинства

Дори не си й помислям, че мача ни с Кипър ще е лек, но както и ние така и Ирландия ще гостуваме там

Рано е още за тънки сметки. В момента от нашите момчета се искат само победи и нищо повече.
Не трябва да гледаме другите, ние да си бием пък, като не се класираме майната му.