Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот Red_Pride » 05 яну 2011 11:09

ЕМИЛ написа:На Лудогорец кой име вечният съперник ?Някой знае ли?

Мисля че е Доростол (Силистра) ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 05 яну 2011 11:13

Red_Pride написа:
ЕМИЛ написа:На Лудогорец кой име вечният съперник ?Някой знае ли?

Мисля че е Доростол (Силистра) ;)

Имат мач в Силистра ( от Силистра съм) и едвали ще им е много лесно. До сега нямаме загубен мач като домакин, няколко равенства и само победи. Направихме за смях соченият за сигурен участник в А група - Ченоморец Поморие и играхме добре с/у участник от А група - Пирин.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 05 яну 2011 11:14

IOTUR4O написа:колкото повече отбори от Северна България в А група - толкова по-добре :) :) успех на Лудогорец, дано и Етър се класират, че ми писна с тия Югозападни дербита :)

Само дето от Югозапада са излезли 2/3 от футболистите в България.Предпочитам тях ,отколкото изкуствените опити за създаване на отбори и легитимация.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 05 яну 2011 11:21

Синя Гордост написа:
IOTUR4O написа:колкото повече отбори от Северна България в А група - толкова по-добре :) :) успех на Лудогорец, дано и Етър се класират, че ми писна с тия Югозападни дербита :)

Само дето от Югозапада са излезли 2/3 от футболистите в България.Предпочитам тях ,отколкото изкуствените опити за създаване на отбори и легитимация.

То твойта логика да се закри футбола в останалите части на БГ и да остане само този игран в Югозапад. Така и така само там са футболисти. Първото дерби да се играе на В.Левски м/у Пирин БЛ и Вихрен Сандански, а 2то поради големия зрителски интерес ще го изместим в Атина. Следва турнета из цяла Европа, като хем ще спечелят пари от билети, хем ще продадат някой играч на отбор от Западна Европа. Успех !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 05 яну 2011 11:30

Определено в Лудогорец имат амбициозни планове и аз лично нямам нищо против отбора да влезе в А група стига да се работи правилно

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 яну 2011 11:36

Във Разград проблема е треньора,макар,че сега дойде Георги Дерменджиев за помощник и треньор на вратрите от Варна.От лятото си мисля,че ще има нов треньор.А това,че бил изкуствено създаден отбора както четох едно мнение,че със пари всичко ставало,нека пича да дойде на един мач във Разград да види по колко публика има.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 05 яну 2011 11:58

Само дето от Югозапада са излезли 2/3 от футболистите в България.Предпочитам тях ,отколкото изкуствените опити за създаване на отбори и легитимация.[/quote]
То твойта логика да се закри футбола в останалите части на БГ и да остане само този игран в Югозапад. Така и така само там са футболисти. Първото дерби да се играе на В.Левски м/у Пирин БЛ и Вихрен Сандански, а 2то поради големия зрителски интерес ще го изместим в Атина. Следва турнета из цяла Европа, като хем ще спечелят пари от билети, хем ще продадат някой играч на отбор от Западна Европа. Успех ![/quote]
Разбираш четеното както ти изнася май а? Аман от бизнесмени,които искат успехи на секундата.Като толкова милее за футбола в Разград ,ми нека направи супер модерна база и условия първо за детско-юношеската школа,ако изобщо имат такава.Оттам се тръгва,мамка му.Сега ще довлече една камара футболисти с опит,ще влезне в А група и какво ?! И къде видя да съм написал да се закрие футбола освен в Югозапада?! Факт е ,че оттам излизат най-добрите футболисти и напълно резонно да имат повече отбори в А група.Хората работят добре с децата.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 05 яну 2011 14:41

Вижте...Не отричам,че в Лудогорец се прави нещо хубаво засега,но...според вас защо Домусчиев не е взел Дунав,или Етър,или Ботев Враца, или Спартак(Плевен),а е взел отбор без никакви традиции в А група...Помислете над това...И освен това бивши играчи на клуба(играли до зимата) са ми казвали,че условията за работа там са ужасни...Храната,чорапите...всичко...и че още манталитетът им е на отбор от В група...Лично според мен Домусчиев цели да си направи реклама,че става за президент на клуб,за да вземе ЦСКА...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 яну 2011 14:50

Домусчиев беше в ЦСКА и го изгониха, нещо като преди време с Гриша Ганчев когато искаше ЦСКА и не му го дадоха, след което взе Литекс и от отбор без традиции вече гради такива.

Защо пък Домусчиев да не стори същото и в Разград? Бизнесът му в този регион.
Изображение

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 05 яну 2011 14:53

Домусчиев не е Гриша Ганчев...Иначе има една съществена подробност...Домусчиев си тръгна сам от ЦСКА...И сега ще се завърне на бял кон...

Върни се в “Лудогорец”