Манчестър Юнайтед - Стоук Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Стоук Сити
След три поредни години суша....... я си обоснови въпроса по-добре! 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
FCUnitedofManchester
- Контакти:
Спечели 3 поредни титли дето твоя тим не може и да си представи да спечели.
Освен това знаем също какво спечели.
Питай Дъ Биг Ти.

Освен това знаем също какво спечели.
Питай Дъ Биг Ти.

- Frankie Lampard
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zm5-zLu8S9U[/youtube]
И Рууни е майстор на ''дайвинга''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=prncWfmTQqE&feature=related[/youtube]
Става за актьор...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vB2h1ynKLII[/youtube]
Добър опит
И Рууни е майстор на ''дайвинга''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=prncWfmTQqE&feature=related[/youtube]
Става за актьор...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vB2h1ynKLII[/youtube]
Добър опит
- Frankie Lampard
- Контакти:
Btovfan80 написа:След три поредни години суша....... я си обоснови въпроса по-добре!
Няма какво да се обосновавам.Миналият сезон е красноречив.Преди това Юнайтед беше по-добър,а сега е Челси,въпреки че е в криза,все пак е настоящ шампион и носител на купата.
Както и да е.Нека спрем да се заяждаме и обиждаме,няма никакъв смисъл,освен това после ще съжеляваме...
Аз спирам,надявам се и вие да го направите.Лека нощ и успех !!! Извинявам се ако съм обидил някого,било е в ситуация на афект.
Frankie Lampard написа:Няма какво да се обосновавам.Миналият сезон е красноречив.Преди това Юнайтед беше по-добър,а сега е Челси,въпреки че е в криза,все пак е настоящ шампион и носител на купата.
Както и да е.Нека спрем да се заяждаме и обиждаме,няма никакъв смисъл,освен това после ще съжеляваме...
Аз спирам,надявам се и вие да го направите.Лека нощ и успех !!! Извинявам се ако съм обидил някого,било е в ситуация на афект.
Няма да спра, докато не ми обясниш, с какво те афектира днешният двубой! Съдия, нечисти положения, груба игра, КАКВО? Вие пък изкарвате всеки двубой на Юнайтед за нечестен! Е стига бе майка му д`еба!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
-
FCUnitedofManchester
- Контакти:
еми малките винаги са се заяждали с големите.
ае лека.
ае лека.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Btovfan80 написа:Frankie Lampard написа:Няма какво да се обосновавам.Миналият сезон е красноречив.Преди това Юнайтед беше по-добър,а сега е Челси,въпреки че е в криза,все пак е настоящ шампион и носител на купата.
Няма да спра, докато не ми обясниш, с какво те афектира днешният двубой! Съдия, нечисти положения, груба игра, КАКВО? Вие пък изкарвате всеки двубой на Юнайтед за нечестен! Е стига бе майка му д`еба!![]()
![]()
Коментатора,Патрис Евра и симулативната игра на Стоук.Айде лека нощ...
-
FCUnitedofManchester
- Контакти:
айде.
И да се филмираш с дабъл на единствения отбор дето е правил Требъл може да си само малък.
И да се филмираш с дабъл на единствения отбор дето е правил Требъл може да си само малък.
- Frankie Lampard
- Контакти:
FCUnitedofManchester написа:айде.
С какъв дабъл се правя ? Отново не разбра какво имам в предвид,но както и да е.Ако ме познаваше по-добре щеше да разбереш,че нямам никакво намерение да се правя с каквото и да било,защото ми е пределно ясно,че моят отбор няма нито успехите на Юнайтед,нито успехите на който и да е отбор с собствен форум в гонга.Просто изказвам мнение и вие почнахте с личните определения и обиди.
Стига толкова
Айде наистина лека и мека на всички
Frankie Lampard написа:Коментаторите къртят![]()
![]()
То бива лизане на задници,ма чак пък толкова...Феноменално отиграване на Ернандес.Алоууш има ли пилот в самолета ??? Та той не докосна топката,това си беше чист автогол.Смешна история,направо ми писва да ги слушам вече...
Съдията-без коментар.За пореден път подпира ''правилният'' отбор.
Гледайте си отборчетата , МОЛЯ
АААА да и виж автоголчета ....

За мача , добър мач със важна победа . ОЩЕ ТРИ ТОЧКИ КЪМ 19-ТАТА ТИТЛА !
Надявам се скоро да одрусаме два отбора , един след друг със по 5 + и да им вземем страха на по-малките отбор , СЛЕД ЧЕТВЪРТО МЯСТО