Обективен написа:Обидих Челси в момент на яд , заради нелепите ви коментари за мача и съдията , иначе не мисля така.По въпроса за Стив Брус си прав , но за Уигън не съм съгласен.
Еми то и аз в състояние на афект говоря глупости.Уигън са ви дори по-голям донор от Съндърланд.Те дори са ви сателит,мисля че.Досега не са ви взимали никога дори равен,а и не са се опитвали.Дори преди мача за титлтата миналата година разправяха как щяли да направят всичко възможно,за да спрат Челси и да помогнат на Юнайтед.
А за съдиите-те не го правят нарочно,но Юнайтед,просто имат най-сериозното лоби в ФА.Например след като ви ощетиха срещу Бирмингам и Съра като се оплака и веднага в следващия мач ви върнаха услугата и т.н.Като се откаже Съра съм почти сигурен,че ще спрат да ви подпират.Не,че Юнайтед е слаб отбор,но формата му не отговаря на действителноста.Просто понякога не им стига смелостта да рискуват да ощетят Юнайтед,като не дадат сигурна дузпа и така,щото после знаят,че върху тях ще се изсипят един тон лайна.