Направих си акаунт специално заради няколко теми за играта на националния отбор снощи. Да,не играхме с отбор от топ 10 на ФИФА, но според мен се справихме. Естествено искаше ми се да победим,но и равен е по-добре от загуба. На фона на толкова контузени играчи 1 точка е добре дошла.
Подразни ме много отношението на някои от хората в този форум.Какво значение има кой е треньор, кой е капитан и кой е вкарал гол?Ако отбора върви напред,показва дух и борбеност всичко друго остава на заден план. А аз снощи видях един отбор, който може да се бори, да тича, да пресира, да подава, да създава положения. Разбира се, не всички играха както ние искаме, а и едва ли някога ще могат, но това е действителността за момента.
Призовавам всички да свалят сините, червените и тем подобни очила, защото става въпрос за България, а не за Левски, ЦСКА, Литекс и всички други клубове.И аз имам клубни пристрастия, но националният отбор е над тях. Защото ние сме на първо място БЪЛГАРИ и след това фенове на някой клуб.
Нека всички застанем заедно зад този отбор, защото мисля че го заслужават!!! За това сряда нека напълним националния стадион за да вдъхнем още кураж на лъвовете!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Хайде всички в сряда на стадиона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хайде всички в сряда на стадиона
И защо да гледам родата и аверите на Мъри как се повдизава?
При тази игра на Илиян Стоянов и Томашич, ако пак излязат титуляри, Мъри трябва да бъде изгонен.
Този отбор не е негов, той е на България!
При тази игра на Илиян Стоянов и Томашич, ако пак излязат титуляри, Мъри трябва да бъде изгонен.
Телкийски и Велизар да не би да имат място по-големи дупки скоро не бях виждал .... като цяло искарахме голям късмет така мисля аз
Този отбор е на България и ти ако си българин ще го подкрепяш, който и да е треньор и който и да играе. Мъри е треньор и той решава, колкото и да не ти харесва. Ако не можеш да загърбиш клубните си пристрастия си е твой проблем.
-
- Контакти:
Taz написа:И защо да гледам родата и аверите на Мъри как се повдизава?
Без коментар... Иди тогава в сряда на Ататюрк , там Томашич и Коловати няма да играят , пък и Мъри няма да го има

L_Messi написа:Този отбор е на България и ти ако си българин ще го подкрепяш, който и да е треньор и който и да играе. Мъри е треньор и той решава, колкото и да не ти харесва. Ако не можеш да загърбиш клубните си пристрастия си е твой проблем.
Мъри трябва да вика най-заслужилите, а не най-добрите си приятели. Никой не отчита факта, че след хикса вчера загубихме шансове на 99%. за този Манолев, който едно на
Кирчо Котев, Иван Иванов, Данчо Тъча, Христо Йовов имат място в отбора.
Томашич, Стоянов, Живко Миланов, Телкийски, Топузаков - тези футболисти, на дали биха намерили място в друг национален тим в Европа (да не говорим, че всички с изключение на Живко са твърди резерви в клубните си отбори).
Да не говорим, че този селски наглец Мъри е извикал повече футболисти от най-слабия отбор в топ 6 на А група този полусезон - Литекс от колкото от шампиона ЦСКА и втория "Левски".
В сряда сме там. Аре бе българи ли сте, или............
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
petkata написа:В сряда сме там. Аре бе българи ли сте, или............
Този път и вие пейте, а не като с Италия Сектор Г да оглася София цял мач

Taz написа:L_Messi написа:Този отбор е на България и ти ако си българин ще го подкрепяш, който и да е треньор и който и да играе. Мъри е треньор и той решава, колкото и да не ти харесва. Ако не можеш да загърбиш клубните си пристрастия си е твой проблем.
Мъри трябва да вика най-заслужилите, а не най-добрите си приятели. Никой не отчита факта, че след хикса вчера загубихме шансове на 99%. за този Манолев, който едно на
Кирчо Котев, Иван Иванов, Данчо Тъча, Христо Йовов имат място в отбора.
Томашич, Стоянов, Живко Миланов, Телкийски, Топузаков - тези футболисти, на дали биха намерили място в друг национален тим в Европа (да не говорим, че всички с изключение на Живко са твърди резерви в клубните си отбори).
Да не говорим, че този селски наглец Мъри е извикал повече футболисти от най-слабия отбор в топ 6 на А група този полусезон - Литекс от колкото от шампиона ЦСКА и втория "Левски".
Много си зле, написал си големи глупости.
До сигруно, а твоето мнение е много интелигентно, напиши с какво не си съгласен?