levskar forever написа:vaskonti написа:Идея си нямам защо се държиш като абсолютен кретен, след като най-културно зададох най-обикновен въпрос. Ако ти смяташ за заяждане всичко, което поставя под съмнение богоподобието на синия отбор, то очевидно имаш нужда от специализирана помощ.
В тоя ред на мисли все пак имаш ли обяснение защо БАТЕ е 35 места пред Ливърпул? Или това ти се струва доста заядлив въпрос спрямо Левски?
Как да си нямаш идея?Виж как се държиш първо ти пък после си отговори!Защото в някой български сайт,без значение в кой,ако зададеж въпрос всички ще те оплюят и ще кажат колко си тъп.
В норвежкият сайт на Розенборг,когато публикуваха тази класация никой не писа този защо е преди онзи.Но в България не е така!!!
И как се държа? Какво ненормално видя във въпроса ми, който зададох съвсем културно? Ти си този, който нещо не хареса в кои подфоруми пиша и къде не. Даже и сметка ми държиш къде да пиша!?
И въобще да не би да ми се оправдаваш защо се държиш като кретен? Защото си българин и си в български форум?

И трябва ли първо в норвежки форум някой да коментира дадено нещо за да мога аз да си позволя нахалството да го коментирам и тук?
Вземи се осъзнай малко...