Закриват телевизия PRO.BG ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 яну 2011 19:26

Pro bg ще бъде преобразувана на BTV Action по нея ще вървят само мачове и филми щяла да бъде програма само за мъже поне това четох преди време

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2011 19:27

bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне

Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 яну 2011 19:41

bojo0o0o94 написа:Pro bg ще бъде преобразувана на BTV Action по нея ще вървят само мачове и филми щяла да бъде програма само за мъже поне това четох преди време

Да моя грешка едната ставаше Екшън, другата Спорт ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 04 яну 2011 19:43

А дали ще излъчват български мачове или само мачове от Евротурнирите .... понеже и Про беше направена именно с тази цел пък в последствие се оказа друго .......

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 04 яну 2011 19:46

ако няма да предават бг мачове 6те е наистина жалко :(

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 04 яну 2011 19:49

united написа:Ехееее те бая БТВ-та ще станат :shock: :shock: :shock:

Конкуренция братле...След като направиха Нова Спорт беше очаквано,че и големият конкурент БТВ,ще направи нещо подобно,по тоя начин БТВ направиха другите 2 телевизии,за да конкурират диемите,които са от "страната" на нова! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

GaL4o
Контакти:

Мнениеот GaL4o » 04 яну 2011 19:53

Синя Гордост написа:
bgenurov написа:Вярно ли е, че спират ПРО.БГ? Ако е истина, наистина е жалко тази телевизия да изчезне

Не е жалко колега,направо е супер ако питаш мен.Повече хора на стадионите.Стига с ракията и салатата на мач.

Няма да е супер защото например аз съм заклет левскар но съм от Варна и няма да мога да гледам любимия отбор, а ако не мога да го гледам ще е трагедия :( :( :(

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 яну 2011 19:58

Всички видяхме апокалиптичния тийзър на bTV. Посланието е ясно – очаквайте новите попълнения в голямото семейство. Про.бг и Ринг изживяват последните си дни и съвсем скоро ще се превърнат в bTV Action и/или bTV Sport.

По-интересно е къде ще се позиционира екшън канала, защото поне според тийзъра става дума за филмов канал…а тук си имат рожденика Синема… Ако все пак тийзърът се отнася само за 1 нов канал, то той ще съчетае всички неща за мъжката аудитория (хайде, почти всички).
Скоро нещо ще се случи ...

Скоро нещо ще се случи ...

За спортния канал се говори от доста време, а се очаква може би от десетилетие. Още когато наричахме Би Ти Ви „Медията на Мърдок“ се чудехме, защо не излъчват нищо от портфолиото на Fox Sport. Да видим дали легендарната Ринг ще стане бтв спорт…или пък ще изчезне. И с какво ще го запълнят :) Тук е важно да допълня, че подобна телевизия е изключително нужна за развитието на спортния маркетинг в България.

Няма логика бтв медия груп да пусне и да поддържа канали, които препокриват аудиторията и съдържанието си…да видим.

Съвсем отделна пък е темата защо се ликвидира не лошата Про.БГ, какво ще стане с хората от тази медиа, къде ще дават БГ първенството по футбол и т.н.

Отговорите – около 22 януари.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 яну 2011 20:01

GaL4o написа:
Синя Гордост написа:

Няма да е супер защото например аз съм заклет левскар но съм от Варна и няма да мога да гледам любимия отбор, а ако не мога да го гледам ще е трагедия :( :( :(

Ако си заклет Левскар ще намериш средства и време да отидеш не да се оправдаваш и за мен е по добре да не ги дават !!!
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
levski_fan98
Контакти:

Мнениеот levski_fan98 » 04 яну 2011 20:04

AREA BIANCONERA написа:Дали ще продължът с излъчването на мачовете от А група? :roll:

спокойно
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... ra_pro_bg/
както пише ще дават Филми А Група ШЛ ЛЕ :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”