Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Левски пожела бивш национал!!

Мнениеот percival » 04 яну 2011 19:48

PFC Litex написа:
Гара Дембеле написа:+1 за Бенжалюн, не ни трябва този ловешки некадърник Желев ;)

Попитай Гонзо, а може и да си пуснеш и интервю, в кариерата си срещу кой защитник му е било най-трудно да играе, а щом Желев е некадърник, то тогава Иво Иванов не зная как ще го квалифицираш.

Едва ли има защитник, който да играе по-добре с глава от него към този момент, който още да е в активна спортна дейност.

Живко има на сметката си повече голове, отколкото някой нападатели :lol:
До момента е отбелязал 40 гола.

Братле,
умишлено ли пропускаш че Живко играеше и нападател ?
Беше доста качествен футболист поне докато беше в БГ , откакто отиде в Румъния нищо добро не се чу за него ,особенно сега да не може да се наложи в Азърбейджански отбор незнам може проблема му да е просто психически ,пак казвам имаше доста качества като играеше в Литекс
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2011 19:49

Синя Гордост написа:
levskar forever написа:Желев играе добре,но няма да го вземем,най-вероятно е да се върне в Литекс.Досега няма футболист,който да е играл в Литекс и после да играе в Левски,или аз не се сещам!

Бижутера :)

Все пак Йовов игра първо две години за вас ;)
Може и да го знаете де, но Йовов е на второ място във вечната голмайсторска листа на Литекс.

Синя Гордост, да така е, мачове се печелят с нападение, но титла се печели със защита.

percival, Живко игра и в някой мачове като такъв по времето на Люпко ако не греша, но това не значи, че неговият пост е там ;)

В Румъния си игра супер добре за Оцелул бре, но напусна, че не им бяха плащали заедно с още един наш футболист (Оцелул 73 мача / 7 гола).

След това Стяуа го взе като свободен агент, но и там смениха 100 треньора и както вече казах всеки си водеше играчи. Лятото отиде в последният момент в Баку, защото по добре да играе там, отколкото да пропусне полусезона, но още тогава сподели, че това е временен пристан
Изображение

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 04 яну 2011 19:58

Йовов е юноша на Левски,а за Борносузов той първо е играл в Литекс,после в Нафтекс,после в Томск и чак тогава идва в Левски,но за мен той си бе недоразумение.Имам в предвид,че играча ако е играл в Литекс после навън и ако е пред завръщане в Бг. и го искат всички бг.грандове той ще избере Литекс.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Валери Домовчийски
Контакти:

Мнениеот Валери Домовчийски » 04 яну 2011 20:09

levskar forever написа:Желев играе добре,но няма да го вземем,най-вероятно е да се върне в Литекс.Досега няма футболист,който да е играл в Литекс и после да играе в Левски,или аз не се сещам!

Христо Йовов ама той си беше наш.
:) :) :)

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 04 яну 2011 20:17

Чорбата отново взе най добрите в България Г.Иванов и Ц.Генков,а тъпите копелета от Левски дремат кат мисирки и се чудат как да се отърват от Дембеле,който ги носи на гръб цял сезон.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот NFB_Bgfen » 04 яну 2011 20:17

Наистина мисля че най-наложителното е да вземем крило и евентуално заместник на Дембеле(дано не се и налага да му взимаме заместник а да си остане).
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 яну 2011 20:32

bistan75 написа:Чорбата отново взе най добрите в България Г.Иванов и Ц.Генков,а тъпите копелета от Левски дремат кат мисирки и се чудат как да се отърват от Дембеле,който ги носи на гръб цял сезон.

Ще ги видим на 26 февруари ;) А иначе аз не го искам Желев.
Само Левски!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Георги Петков отива в Япония

Мнениеот Blue_Girl » 04 яну 2011 23:22

daniel875 написа:Лошото на Гошо Петков беше гадният му характер. Не е нормално, колкото и да сме левскари и да го уважаваме, толкова да е голям провокатор. Направо ме беше срам от това му поведение. Димитър Иванков в това отношение беше много повече от него, а за качествата на двамата в рамката на вратата мисля, че е излишно да се коментира. Все пак неслучайно на единия му казват българския Чилаверт.
Послепис: Забравяте колко мача продаде Гошо Петков. Това не може да му се прости. Той играеше в последните години срещу тима, а не за неговото добро. И то не защото не можеше, а защото не искаше.

Дай ми доказателства, за продадените мачове, щом си на 100 процента убеден!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Георги Петков отива в Япония

Мнениеот TodorT » 04 яну 2011 23:24

Blue_Girl написа:
daniel875 написа:Лошото на Гошо Петков беше гадният му характер. Не е нормално, колкото и да сме левскари и да го уважаваме, толкова да е голям провокатор. Направо ме беше срам от това му поведение. Димитър Иванков в това отношение беше много повече от него, а за качествата на двамата в рамката на вратата мисля, че е излишно да се коментира. Все пак неслучайно на единия му казват българския Чилаверт.
Послепис: Забравяте колко мача продаде Гошо Петков. Това не може да му се прости. Той играеше в последните години срещу тима, а не за неговото добро. И то не защото не можеше, а защото не искаше.

Дай ми доказателства, за продадените мачове, щом си на 100 процента убеден!

Ако па можеш да ми кажеш и мачовете, които Жоро Петков е продал :roll:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 яну 2011 23:31

Tommi написа:Юнес Бенжелюн е нашият човек :!:

Така е!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!