Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски пожела бивш национал!!
Живко беше пред трансфер при нас лятото,защото детето му е първи клас ученик в Стара Загора,както знаете Желев е заралия.Само заради неразбориите,свързани с едно адвокатче не игра в Берое през есента.Силно се надявам,че сега можем да си го върнем.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
PFC Litex написа:LaRgO написа:Само,че е на 31 години.За какво ни е ? Трябва да вземат някой млад.
И какво като е на 31 години, той и Боримиров беше на 38, но играеше все едно е на 28.
Един футболист опази ли се от контузии, то спокойно може да играе на пълни обороти поне до 35 годишна възраст. Кишишев какъвто и да е на 35 години в Литекс играеше като луд и напускането му ни се отрази доста тегаво.
Футболистите не се определят на стари и млади, а на можещи и не можещи, който си го може си го може.
Според мен ни трябва млад футболист,който да се развива.Не някой на 31 години и след 2 години пак да търсим защитник.А Кишишев никога не съм го харесвал.
Аз мисля че Желев е много добър защитник но тези годинки ме притисняват.

Юнес Бенжелюн е нашият човек 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
LaRgO, не става въпрос дали някой ти харесва или не, няма се женим за него, важно е как се влага на терена и какво показва.
Левски млади си имате, Милиев и Иванов са такива, но ви липсва опитен такъв в зоната с който да се правят ротации и младите да попиват от опита.
Един сезон е много време, да не говорим пък за 2-3, така че дано нашите си го вземат в Ловеч, за мен 31 години в съвременният футбол не са много, а като видя какво идва отдолу и как се движат като свободни електрони мъка ми става.
Младият футболист които да се развива, утре го купуват отборът "Х" и пак оставаш на поста без човек.
Левски млади си имате, Милиев и Иванов са такива, но ви липсва опитен такъв в зоната с който да се правят ротации и младите да попиват от опита.
Един сезон е много време, да не говорим пък за 2-3, така че дано нашите си го вземат в Ловеч, за мен 31 години в съвременният футбол не са много, а като видя какво идва отдолу и как се движат като свободни електрони мъка ми става.
Младият футболист които да се развива, утре го купуват отборът "Х" и пак оставаш на поста без човек.

stg333 написа:Когато Валенсия стигна до финала за ШЛ , общата възраст на защитниците на отбора титулярните 4 ма де беше 150 години доколкото помня
Не си запомнил добре

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Георги Петков отива в Япония
Само едно нещо мога да кажа Гошо поклон благодаря ти за всичко което направи за Левски.
Аз никога няма да забравя колко много даде на Левски.Нека да отиде в Яспония да вземе повечко пари заслужава ги.
Аз никога няма да забравя колко много даде на Левски.Нека да отиде в Яспония да вземе повечко пари заслужава ги.

PFC Litex написа:LaRgO, не става въпрос дали някой ти харесва или не, няма се женим за него, важно е как се влага на терена и какво показва.
За Желев не съм казал,че не го харесвам.Казвам,че ме притесняват годините,но не и,че не го харесвам.И ти си прав,че трябва да има и някой с опит,не може всички да са млади.Но все пак предпочитам да вземат някой футболист на 24-25 години.Както и да е,те си решават кой да вземат.
Tommi написа:stg333 написа:Когато Валенсия стигна до финала за ШЛ , общата възраст на защитниците на отбора титулярните 4 ма де беше 150 години доколкото помня
Не си запомнил добре
хайде поправи ме
Кажи един млад кадърен български футболист, защото аз трудно се сещам за такъв, а всеки един чужденец ползва нашите отбори за транплинт.
В един отбор трябва да има сплав между млади и по неопитни, и стари, но опитни играчи.
Ето при нас Еленко и той вече отива към края на кариерата си, но покрай него Сашо Цветков израстна страшно много и като Еленко приключи, ще имаме на този пост стабилен футболист.
Светльо Тодоров и той не блести, но с опита си като бъде пуснат в игра успява да внесе спокойствие и увереност на младите.
Нямам за цел да изкарвам Желев някаква машина, но и не е случаен футболист.
В един отбор трябва да има сплав между млади и по неопитни, и стари, но опитни играчи.
Ето при нас Еленко и той вече отива към края на кариерата си, но покрай него Сашо Цветков израстна страшно много и като Еленко приключи, ще имаме на този пост стабилен футболист.
Светльо Тодоров и той не блести, но с опита си като бъде пуснат в игра успява да внесе спокойствие и увереност на младите.
Нямам за цел да изкарвам Желев някаква машина, но и не е случаен футболист.