MORSKI написа:Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Просто не разбираме феновете на отборите от големи градове, които имат отбори и подкрепят Левски и ЦСКА, ходейки на мач един път в годинатаТова се има предивд!
Относно новината- нищо ново.... ПРОБГ не показа с нищо, че е кой знае каква телевизия...
Владо, ако си роден в Плевен и си фен на местния отбор, ако ще и на Марс да живееш пак ще си останеш фен на местния отбор! Какво толкова има? Примерно си фен на Бдин понеже си роден във Видин, местиш се в Ахелой примерно и си оставаш фен на Бдин!
Наборе, има хора, които са закърмени с даден отбор, както аз със синята идея. Та аз съм от Левски откакто се помня, когато бях за Левски, даже незнаех че съществува Черно море(играеха в Б група)Тоест няма значение, къде живее човек, аз като съм от Варна не означава, че трябва да съм от Черно море, всеки избира отбор, който му е на сърце