Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цветан Генков в ЦСКА
Генков има точно толкова класа за ЕКТ, колкото е средната такава за българските отбори там. Така че като оставим настрана, че това със сигурност е измислица, Генков въобще не е лош играч и може да свърши работа на всеки наш отбор, включително и на ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Бате Гацко
- Контакти:
Samoyl написа:luddeN написа:Според мен към днешна дата, най-важното нещо е да погасим всички дългове, за да получим лиценз.Иначе би било перфектоно ако вземем Генков ( за А група става, за ЕКТ - не ) , но ми се струва, че това е поредната измислица от българските драскачи.
За дълговете си прав, но за Генков не те разбрах.За А група става а за ЕКТ не става ? Мисля че за нашите отбори Генков би свършил перфектна работа в евротурнирите.Единствената причина да не му потръгне в Русия е че не успя да се "климатизира" достатъчно бързо към...всичко там
В смисъл че там си нямат чалготеки ли?
дано..време е Генков да направи крачка напред в развитието си..има голям талант и ЦСКА е най доброто място да го покаже....но без Гигов това не може да стане... 
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Висчки ще ходят на безплатна чалготека!! За друго положително от тази измишльотина немога да се сетя!!
YA GUNNERS YA
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Засега май само предимно се продава от колкото да се привлича 
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
по ринг когато даваха обзор с Иво Тонев той каза че Цецо Генков е лоялен и в БГ ще играе само и единствено за Локомотив София. Също както прочетох добре в Тема Спорт от където излезе тази новина, там Цецо казва че е възможно да премине при нас но също така има ангажименти към Николай Гигов и той решава за това.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Samoyl написа:luddeN написа:Според мен към днешна дата, най-важното нещо е да погасим всички дългове, за да получим лиценз.Иначе би било перфектоно ако вземем Генков ( за А група става, за ЕКТ - не ) , но ми се струва, че това е поредната измислица от българските драскачи.
За дълговете си прав, но за Генков не те разбрах.За А група става а за ЕКТ не става ? Мисля че за нашите отбори Генков би свършил перфектна работа в евротурнирите.Единствената причина да не му потръгне в Русия е че не успя да се "климатизира" достатъчно бързо към...всичко там
Според мене Генков няма класата да играе в ЛЕ, поне не към този момент. За А група е идеален като този сезон има 13 мача - 11 гола и 4 асистенции, което е доста добро постижение за нападател.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
- NIKI_RED
Преди малко четох интервю с Дончо Донев който каза,че Динамо има намерение да продаде Генков.Ако нашите го искат ще трябва да го купят!Приказките,че Генков пътува на 10-ти за Москва само за да му кажат,че е свободен агент явно са несъстоятелни!
- Kolec
- Контакти:
1. Динамо дадоха достатъчно пари за Генков че да разтрогват.. спокойно могат да вземат 400-500 хилки за него.
2. Ако разтрогне ще предпочете да играе в чужбина, а ако реши да се върне в България дали ще дойде в ЦСКА или ще иде при съдружника си Гигов?
3. Тема спорт?!
ПС:Жалко е, че това е поредната измислица!
2. Ако разтрогне ще предпочете да играе в чужбина, а ако реши да се върне в България дали ще дойде в ЦСКА или ще иде при съдружника си Гигов?
3. Тема спорт?!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Kolec написа:1. Динамо дадоха достатъчно пари за Генков че да разтрогват.. спокойно могат да вземат 400-500 хилки за него.
Нападателят призна, че на 10 януари ще отиде на първата тренировка на Динамо (Москва) за годината, след което почти сигурно ще разтрогне договора си с склуба по взаимно съгласие. Така той ще стане свободен агент.
Прокобо мръсна, върви на майната си!