В Европа ни бият шута

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

パルマラット
Контакти:

Re: В Европа ни бият шута

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 00:27

Гара Дембеле написа:[
Ей на тия два въпроса си отговори и ми кажи какъв си после ти и какъв е пича, който е пуснал темата

Българин фен на Левски, умерен патриот, недолюбващ съседните нам държави и чуждопоклонниците.
Айде, дано си доволен, че задоволих любопитството ти ;)

Също така, да прибавя към тея играчи Митсански, и за какво споменавате Жоро Метала, който за цял сезон вкара 1 гол, какво го споменавате, от тея във списъка на автора, всички са некъдърници или със свършили кариери .

Аз мога да спомена - Стилиян Петров, Марто, Манолев, Берба, Божинов донякъде(има добра визитка) Ники Михайлов ...

Автора хейтва с тая тема, като показва някакви недоразумения, които и в България не
можаха, да се докажат
!

Знаеш ли какво означава чуждопоклонник?Човек който се е отказал от собствената си държава и се кълне във вярност на друга.Аз казвам само фактите за нашата страна не съм се отказал от нея.

Ами какво са направили в чужбина?Да ясно е че са се издънили просто защото с изключение на Мицански нито един от тях не играе в първенства от топ 4 на Европа.Повечето от тях играят в много-по слаби първеснтва и дори не в грандовете,а в отбори борещи са за оцеляване и там не са постоянни титуляри.Карирерата им не е свършила,а е провалена на този етап.Когато излезеш в чужбина се вижда истинското ниво на нашите играчи и кой става и кой не.В чужбина мога да похваля Бербатов,Мартин Петров,Стилиян Петров,Николай Михайлов и Станислав Манолев.Те играят силно в отборите си и са титуляри.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 04 яну 2011 00:31

Пелето играеше със успех в Котбус, но и на него годинките му натежаха и свърши със футбола, това имах предвид под - свършили кариери ;)

[offtopic]Извинявам се, ако съм те обидил, но аз си реагирам така по-остро ;)[/offtopic]
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 04 яну 2011 00:44

Ето това е моето мнение за нашия футбол: Ако "Син Сити" беше "Сан Сиро",футбола в БГ щеше да е номер 1 !

Лека нощ на всички ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 яну 2011 00:47

Абе, че статията казва точно какво ни е дереджето, казва го!!! Ама не мога да разбера докога САМО ще си казваме истини, който вече и "на децата са ясни"?!! т.е. не е ли вече време да се постави ВЪПРОСА за търсене на РЕШЕНИЕ на този ПРОБЛЕМ, който не касае само развитието на футбола ни, ами и останалите спортове... Както спомена и някой друг по-горе БЕЗ НАМЕСА НА ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СТАНЕ майна!!! Без тази държва да създаде СТИМУЛ да влезнат "свежи" пари в спорта няма как да стане!!! Както всички виждаме едни и същи "герои" се въртят в това нещо вече 20 години и "резултатите" са на лице... 'щото да ви кажа, честно то и като се замисли човек, то освен да си правят ДАЛАВЕРИТЕ какво друго да правят ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ бе майна... 'дето Гигов викаше нещо такава: "Това не е нормално... Веднъж ми облагат парите там, където ги изкарвам... и след това ми облагат втори път, когато ги дам за заплатите на футболистите!"... и естествено се започват ДАЛАВЕРИТЕ, защото това е най-малкото, което може да му се случи на човек, който иска да "помага" на футбола /спорта/ в БГ... или по друг начин казано... ЗА КАКВО МУ Е НА ЧОВЕК ДА СЕ ХВАЩА С ФУТБОЛ или какъвто и да е спорт В БГ?!! Та това са ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА ПАРИ!!! А някой били ми казал КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ "ДНЕС" ФУТБОЛ /СПОРТ/ БЕЗ ПАРИ?! Е!!! Няма как!!!
Слушам онзи ден ББ казва... "Какво се оплаквал БИЗНЕСА в БГ, че нямал условия за развитие у нас... че то корпоративния данък и плоския данък бил 10%, а в други европейски страни бил 34%..." /ако бъркам понятията и процентите нека някой ме поправи/.... Ами питам тогава аз... ЗАЩО ТОГАВА?!!! Защо тогава... тези ставки не бъдат вдигнати до по-високи нива, а 10% да останат само за тези, които ПОМАГАТ НА СПОРТ, КУЛТУРА, инвестират в СПОРТНИ БАЗИ!!! И по този начин няма ли да бъдат "СТИМУЛИРАНИ" дори и хора, които си нямат и понятие от спорт или култура и грам не ги интересува това да насочат част от средствата си към тези начинания само защото ще има свой "мотив" да го сторят?!! Няма друг начин майна.... БЕЗ ДЪРЖАВЕН "ИНСТРУМЕНТ", който да "СТИМУЛИРА" ИНВЕСТИЦИИТЕ, ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТА!!!

Ако се чудите на трансферите в БЕШИКТАШ... то обърнете внимание на ежедневните турски филми и по -специално в края им!!!! Да не мислите, че на Tom Taylor, Tommy Hilfiger, La Coste или на Ахмед от кварталната сладкарница, им пука за Ферхунде или Али Раза?!.... НЕ!!! Изобщо даже.... Ама я вижте какво става като започнат буквите в края... Има поне 5 минути изброяване на фирми, които са спомогнали за производсрвото на този ПРОДУКТ... Забележете ПРОДУКТ!!! И пак ви казвам... нито на европейските... нито на месните фирми им пука за сценария на филма... ПРОСТО ДЪРЖВАТА ГИ Е "ВПРЕГНАЛА" с подходящ "ИНСТРУМЕНТ"!!!!
Изображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 яну 2011 01:21

Това е твърде субективно. Тук са изброени редица третокласни футболисти които нямат нужните качества да стигнат до големия футбол.

Избиваме на смях като се сетя в какъв култ бе издиган Мицански по форумите,след отказването на Бербатов от националния. Мицански бе определян като три класи над Бербатов и едновременно бе обявен за най-големия българин раждан след Левски и Ботев, в сравнение с Митко Юдата,който зачеркна всички свои български корени,като се отказа от българското си гражданство :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 яну 2011 01:34

[offtopic]на Дембеле, "умен патриот" няма :lol:
нарича се пубертет и липса на житейски опит тва твойто ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2011 01:41

Не искам да оправдавам или защитавам никого, но статията леко издиша :) Янков играеше в Хановер, но този период е пропуснат и всичко започва с играта му в Дуисбург. Ангелов също не е удачен пример. Христов, Димитров и Сърмов все пак играят (Христов вече не) в долу-горе добри първенства, а все пак в Левски нямаха много шансове за изява (Сърмов играеше, защото нямаше друг вариант). "Червените" футболисти не искам да ги коментирам.
Ако погледнем като статистика положението ни не е толкова зле. Бербатов, Стенли (капитан на Вила, а преди това и на Селтик) и Мартин (а беше на ниво и в Швейцария, Германия и Испания) са във Висшата лига, Кишишев също се представя на ниво в Англия в залеза на кариерата си. Благой Георгиев е един от най-добрите в своя отбор, а други трима българи носят цял руски отбор на гърба си и даже играха в ЛЕ с него. Божинов обиколи отбори, които не са никак случайни. Михайлов игра в ШЛ, а Манолев в ЛЕ. Други имена са Иванков, Попов, Генчев, Топчо и Телкийски, Макриев, Рангелов, Домовчийски, Мишо Иванов, Илиян Стоянов, Велизар Димитров и със сигурност изпускам още някой.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2011 01:44

sMotLiO написа:Това е твърде субективно. Тук са изброени редица третокласни футболисти които нямат нужните качества да стигнат до големия футбол.

Избиваме на смях като се сетя в какъв култ бе издиган Мицански по форумите,след отказването на Бербатов от националния. Мицански бе определян като три класи над Бербатов и едновременно бе обявен за най-големия българин раждан след Левски и Ботев, в сравнение с Митко Юдата,който зачеркна всички свои български корени,като се отказа от българското си гражданство :lol:

И на мен ми става смешно, като се сетя колко нападки отнесох, когато казвах, че Мицански не е за националния :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 04 яну 2011 04:57

Аз също мисля, че статията "издиша". Взети са ИЗКЛЮЧЕНИЯ, а се опитват да се покажат като тенденция. Това е все едно да напиша, че ЕВРОПА е в краката на БЪЛГАРИЯ и да изброя кариерите на Бербатов, Стилиян, Мартин, Иванков, Манолев, Ники Михайлов и т.н. Хайде стига сме се оплаквали. Тази година дори клубовете ни се представиха твърде "прилично" в ЕКТ, с изключение на Литекс. Я само да си спомним мачовете на ЦСКА с Бешикташ като гост, с Порто у дома, с Рапид като гост, а какво да кажем за Левски, който дори накара лидера във френското първенство да трепери до края.... Малка и бедна държава сме и като такава успехите ни не са никак маловажни, а че трябва да се инвестира в спорта макар и с лекичка държавна принуда или стимул /да го разбира кой както иска/ е повече от необходимо, но в близките години няма как да стане - Бойко СЕГА ПРАВИ МАГИСТРАЛИ...

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 04 яну 2011 05:58

ХАХАХА...ее бива бива глупости... :lol:
Стига с тоя наш нихилизъм бе момчета, вие последните дупки на кавала избрахте и направихте някви феноменални изводи едва ли не за целия български народ!
По-глупава и плоска статия не бях чел скоро. Имайте малко гордост, радвайте се на успехите ни. Голяма работа, че тъча са го извърлили от мамалигария...той каквото трябваше, го направи (гола срещу Байер).
Не знам от кога считате анадола и мангалия за Европа, с пари футбол не се прави :!:
Преди две години друга песен пяхте, като имахме четири момчета в премиършип и още двама в бундеслигата... 8-) Две години имаме по два отбора в ЛЕ, тази за мен Левски доказа, че заслужаваше да продължи напред. Берое даже играха мъжки и ни радваха, ЦСКА преби Рапид насред Виена...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Футбол - България”