Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Deluxx » 03 яну 2011 20:19

Ballancee написа:
Pichichi написа:Някой знае ли какво е положението с Томи Костадинов , здрав ли е ?
Защо трябва да даваме пари за Г.Иванов примерно а не се пробваме да
си произведем един такъв играч ?

Явно няма човек който да работи със юношите !

Да няма човек който да работи с юношите и днес чета,че сме подписали с 4 юноши набор 92.Томи имаше контузия,но ще се завърне през пролетния полусезон.А за Галин Иванов не ни е нужен в ЦСКА,колкото и добър да е.Крилата са ни малко и затова ще вземем някое ново имаме само Томи,Тонев,Делев,Нелсън.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 03 яну 2011 20:54

shumnaliq написа:Съмнявам се да купим някого тази зима . Просто нямаме пари , а до 15.02 не се издължим няма да играем в А група. Очаквам да продадем Акуаро , Делев и Виданов , и да привличем или свободни агенти , или юноши на отбора ще бъдат привикани в първия отбор

ЦСКА се подсили с четирима нови играчи. Става дума за собствени юноши, които подписаха днес своите първи професионални договори. Родените през 1992 година футболисти завършват този сезон юношеските си години на „Българска армия”. Шефът на школата Георги Георгиев и треньорът на юношеската формация Добри Митов са предложили четиримата играчи за профи договори.

Договори за 3 години днес подписаха Владимир Бахъров (полузащитник), Георги Амзин (полузащитник), Ангел Грънчов (защитник) и Борислав Николов (нападател).

Очаква се четиримата футболисти да започнат подготовка с представителния отбор на ЦСКА на 10 януари. Има огромна вероятност някои от тях да бъдат преотстъпени в други клубове, за да могат да трупат опит. Това обаче сигурно ще се случи през лятото, като до тогава четиримата ще играят за юношеската формация на ЦСКА и ако се наложи ще подпомагат представителния отбор.

Хах май бях прав , а ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 яну 2011 21:06

shumnaliq написа:
shumnaliq написа:Съмнявам се да купим някого тази зима . Просто нямаме пари , а до 15.02 не се издължим няма да играем в А група. Очаквам да продадем Акуаро , Делев и Виданов , и да привличем или свободни агенти , или юноши на отбора ще бъдат привикани в първия отбор

ЦСКА се подсили с четирима нови играчи. Става дума за собствени юноши, които подписаха днес своите първи професионални договори. Родените през 1992 година футболисти завършват този сезон юношеските си години на „Българска армия”. Шефът на школата Георги Георгиев и треньорът на юношеската формация Добри Митов са предложили четиримата играчи за профи договори.

Договори за 3 години днес подписаха Владимир Бахъров (полузащитник), Георги Амзин (полузащитник), Ангел Грънчов (защитник) и Борислав Николов (нападател).

Очаква се четиримата футболисти да започнат подготовка с представителния отбор на ЦСКА на 10 януари. Има огромна вероятност някои от тях да бъдат преотстъпени в други клубове, за да могат да трупат опит. Това обаче сигурно ще се случи през лятото, като до тогава четиримата ще играят за юношеската формация на ЦСКА и ако се наложи ще подпомагат представителния отбор.

Хах май бях прав , а ?

Да прав си.Сега искам да кажеш,че ще вземем купата на Б-я :) Валентин илиев и бадема като дойдат и макенджиев и айде тва е добра селекция

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 03 яну 2011 21:21

Владимир Бахъров има доста потенционал.Дано остане в ЦСКА и се развива.
Изображение

pankin
Контакти:

Цветан Генков в ЦСКА

Мнениеот pankin » 04 яну 2011 12:24

Голямата трансферна цел на Милен Радуканов - привличането на голмайстора на Локомотив (София) Цветан Генков в ЦСКА, е на път да се осъществи. Нападателят призна, че на 10 януари ще отиде на първата тренировка на Динамо (Москва) за годината, след което почти сигурно ще разтрогне договора си с склуба по взаимно съгласие. Така той ще стане свободен агент.

Как ви се струва това, дали е възможно????

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: Цветан Генков в ЦСКА

Мнениеот luddeN » 04 яну 2011 12:35

Според мен към днешна дата, най-важното нещо е да погасим всички дългове, за да получим лиценз. :!: Иначе би било перфектоно ако вземем Генков ( за А група става, за ЕКТ - не ) , но ми се струва, че това е поредната измислица от българските драскачи.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 04 яну 2011 12:51

luddeN написа:Според мен към днешна дата, най-важното нещо е да погасим всички дългове, за да получим лиценз. :!: Иначе би било перфектоно ако вземем Генков ( за А група става, за ЕКТ - не ) , но ми се струва, че това е поредната измислица от българските драскачи.

За дълговете си прав, но за Генков не те разбрах.За А група става а за ЕКТ не става ? Мисля че за нашите отбори Генков би свършил перфектна работа в евротурнирите.Единствената причина да не му потръгне в Русия е че не успя да се "климатизира" достатъчно бързо към...всичко там :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 яну 2011 12:58

Добър футболист е, но вече футбола не му е единствената мисъл
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 яну 2011 12:59

Samoyl написа:
luddeN написа:Според мен към днешна дата, най-важното нещо е да погасим всички дългове, за да получим лиценз. :!: Иначе би било перфектоно ако вземем Генков ( за А група става, за ЕКТ - не ) , но ми се струва, че това е поредната измислица от българските драскачи.

За дълговете си прав, но за Генков не те разбрах.За А група става а за ЕКТ не става ? Мисля че за нашите отбори Генков би свършил перфектна работа в евротурнирите.Единствената причина да не му потръгне в Русия е че не успя да се "климатизира" достатъчно бързо към...всичко там :)

Аз споделям мнението, че за А група е перфектен, но за Европа я няма класата.
Само Левски!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 04 яну 2011 13:06

+1
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Върни се в “Архив”