Ейре - България 1:1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ейре - България 1:1
Бе гадеше ми се като четях на полувремето как 50% от феновете тук не подкрепяха...а плюеха.Няма такава пословична омраза..просто няма ! А после се наричали БЪЛГАРИ ахахахаха!!!Браво на Тинката , много се раздаде , Стенли беше навсякъде ....в сряда всички на мач ! Без болните анти-българи , ако може !А е факт , че Мечо нищо не игра,но имаше желание.Всички имаха , това което последните 10 мача НЕ СЕ ВИЖДАШЕ!!!Айде сега турците пак да грухтят!
Последна промяна от Kobra666 на 29 мар 2009 00:02, променено общо 1 път.
ЛЕВСКАР до гроб!
nqkoisitam написа:Коловати,Велизар,Телкийски и Томашич тоя мач го гледаха много отблизо ми се струва.
Велизар беше направо адската дупка(Същото за останалите 3-ма),остави че не подаваше,ами само яко грешки в защита и нападение.
Грешно решение на Мъри,трябваше да извади Телкийски и да остави Благой Георгиев.
Играем без защита.Хубавото е,че поне правят някаква игра.
Задълже победа над Кипър!
A Велизар имаше някое и др добро отиграване все пак -е направи и някои грешки ,но поне се мъчеше да орзанизира играта-абе по-добре е от Мечо според мене

Стенли беше на ниво от доста време насам ,не заради гола раздаде се тоя път
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

Наздраве и аз съм доволен!dhs13 написа:ОТБОРЪТ БЕШЕ НА НИВО! НАЗДРАВЕ!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- стичо
- Контакти:
В тежката ситуация, мачът, завърши добре! Ако не беше нелепият гол в началото, според мен отбора щеше да победи.
За всеки от игралите, може да се каже нещо лошо. Но мисля че все пак се представиха добре. Много хора се питаха какво прави Кишишев в национала но ,ето че "опитът" им отговори! И все пак ми писна да владееме топката, играта, положенията да са в наша полза, и да не побеждаваме!Дано се класираме. Отбора има бъдеще! 
cska_90 написа:nqkoisitam написа:Коловати,Велизар,Телкийски и Томашич тоя мач го гледаха много отблизо ми се струва.
Велизар беше направо адската дупка(Същото за останалите 3-ма),остави че не подаваше,ами само яко грешки в защита и нападение.
Грешно решение на Мъри,трябваше да извади Телкийски и да остави Благой Георгиев.
A Велизар имаше някое и др добро отиграване все пак -е направи и някои грешки ,но поне се мъчеше да орзанизира играта-абе по-добре е от Мечо според мене
Явно има голямо доверие на мечо
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

cska_90 написа:nqkoisitam написа:Коловати,Велизар,Телкийски и Томашич тоя мач го гледаха много отблизо ми се струва.
Велизарчо бе жива дупка откогато отиде в Украйна не е във форма,а за мечо игра около 10 мин на ниво за цял мач

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Gunners написа:Всички тези което хранят нац отбор не са българи. Осъзнайте се малко, равен не е лош резултат при толкова контузени. Играхме страхотно и превъзхождахме съперника през целия мач. Получихме нелеп гол от съблекалнята, но хубавото е че не се стъписахме.
Ако не бием Кипър тази точка ще е без значение.....
ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!! ИМАМЕ САМО ЕДИН НАЦ. ОТБОР !!!
В сряда ще пропатувам 400 км и ще подкрепям нашите на стадиона !!!
Е чак да сме ги надиграли -не особено през второто те бяха по -добри ,но важното е точката.БРАВО ЗА ДОБРИЯ МАЧ

С този куц отбор Еире ,нашите направиха просто един мач.Не добър и не лош. А Стоилов като треньор го няма никакъв.Цял мач игра ха няколко нещастника които трябва да им се забрани доживот да играят в националния„Телкииски,Томашич,Стоянов,Велизар.За Тинката също бях против но си показа класата човека.Манолев беше в защитатани наи добрия но издъхна накрая,с Телкииски пред него това е.Браво и на Стилиан и на останалите.Ивелин попов се вижда че немоге да играе добре когато го няма Бербатов.Това е.А синоптика за мен си остава некадърна мишка
Върни се в “Футбол - България”