За мен това, че играчи като Раул, Дел Пиеро и Шави не са печелили Златната топка не означава, че са били подценявани. Та тези играчи са затрупани със слава и са всепризнати от всички специалисти, и дори и от феновете на вечните им съперници.
Изчетох почти всички мнения по темата и съм изумен как може да се твърди, че играчи като Роналдо и Лампард са надценени, след като те са безценни за отборите, в които играят и са сред играчите с най-голям принос за успехите на тези отбори. Роналдо, макар и лично на мен да не ми харесва, е един супер-талант, машина за голове... изобщо не намирам смисъл да му изреждам качествата, които са безспорни. Лампард е най-резултатният полузащитник в Англия за последните 10 години. Контузи се и сините от Лондон, които са най-добрият отбор в Англия, нямаха победа цял месец.
Надценени и подценени футболисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Надценени и подценени футболисти
Подценени
Жуниньо Пернамбукано-Един страхотен халф който незаслужено остана във сянка в нац.отбор на Бразилия
Ван дер Ваарт-Умниците от Реал го изгониха и сега могат спокойно да си посипят главите с пепел.Мъкне един средняшки отбор на гърба си към медалите в Англия
има още като Камбиасо,Мауро Сарате,Подолски,Дирк Каут,Христо Янев...
Надценени (няма да описвам какво им е надцененото,а само ще им напиша имената)
Тевез,Торес,Павлюченко,Нани,Обертан,Марио Гомез и малко родно производство Божинов,Дембеле,Виданов,братята Миневи,Нифлор...
Жуниньо Пернамбукано-Един страхотен халф който незаслужено остана във сянка в нац.отбор на Бразилия
Ван дер Ваарт-Умниците от Реал го изгониха и сега могат спокойно да си посипят главите с пепел.Мъкне един средняшки отбор на гърба си към медалите в Англия
Тевез,Торес,Павлюченко,Нани,Обертан,Марио Гомез и малко родно производство Божинов,Дембеле,Виданов,братята Миневи,Нифлор...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- JackPackage
- Контакти:
lisynger написа:Подценени
Тевез,Торес,Нани,Обертан,Марио Гомез и малко родно производство Божинов,Дембеле,Виданов,братята Миневи,Нифлор...
дам.... Христо Янев и Подолски подценени, Торес надценен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
най-надценявани са Кака и Робиньо - пълни нещастници
JackPackage написа:lisynger написа:Подценени
Тевез,Торес,Нани,Обертан,Марио Гомез и малко родно производство Божинов,Дембеле,Виданов,братята Миневи,Нифлор...
дам.... Христо Янев и Подолски подценени, Торес надценен![]()
Еми Торес от онзи гол на Европейското не знам да е вкарвал важни голове
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- JackPackage
- Контакти:
lisynger написа:JackPackage написа:lisynger написа:Подценени
дам.... Христо Янев и Подолски подценени, Торес надценен![]()
Еми Торес от онзи гол на Европейското не знам да е вкарвал важни голове
ти само на националния ли гледаш мачове и какво е за теб "важен гол"
Вкара 2та гола за единствената стойностна победа на Пуул този сезон с Челси (2:0), отделно виж му успеваемостта в Англия и пак помисли дали е надценен - в първите два сезона вкара 50 гола в Премиершип
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
L_Messi написа:Изчетох почти всички мнения по темата и съм изумен как може да се твърди, че играчи като Роналдо и Лампард са надценени, след като те са безценни за отборите, в които играят и са сред играчите с най-голям принос за успехите на тези отбори. Роналдо, макар и лично на мен да не ми харесва, е един супер-талант, машина за голове... изобщо не намирам смисъл да му изреждам качествата, които са безспорни. Лампард е най-резултатният полузащитник в Англия за последните 10 години. Контузи се и сините от Лондон, които са най-добрият отбор в Англия, нямаха победа цял месец.
Това шиле Роналдо е супер надценен! Той наистина е много добър играч, за мен бе удоволствие да гледам как играе К Р с Португалия с/у Германия по разни форуми! Има качества, но досега не ме е убедил с нищо че струва над 90 млн. или нещо такова
За Лампард си прав, добър играч е. Може би най- ценният на Челси. Обаче имаше един Балак в този отбор, който го изгониха и сега без него е различно. Дори имаше една идея че Лампард е толкова добър в Челси, защото му оставаше да върши малко от черната работа! Нещо в националният му е по- тегаво.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- UNBEATABLE
- Контакти:
MCMXIII написа:L_Messi написа:Изчетох почти всички мнения по темата и съм изумен как може да се твърди, че играчи като Роналдо и Лампард са надценени, след като те са безценни за отборите, в които играят и са сред играчите с най-голям принос за успехите на тези отбори. Роналдо, макар и лично на мен да не ми харесва, е един супер-талант, машина за голове... изобщо не намирам смисъл да му изреждам качествата, които са безспорни. Лампард е най-резултатният полузащитник в Англия за последните 10 години. Контузи се и сините от Лондон, които са най-добрият отбор в Англия, нямаха победа цял месец.
Това шиле Роналдо е супер надценен! Той наистина е много добър играч, за мен бе удоволствие да гледам как играе К Р с Португалия с/у Германия по разни форуми! Има качества, но досега не ме е убедил с нищо че струва над 90 млн. или нещо таковаЗа манекен е безценен, така казват жените
![]()
За Лампард си прав, добър играч е. Може би най- ценният на Челси. Обаче имаше един Балак в този отбор, който го изгониха и сега без него е различно. Дори имаше една идея че Лампард е толкова добър в Челси, защото му оставаше да върши малко от черната работа! Нещо в националният му е по- тегаво.
Защо пък да не струва 90 млн? Доказал се е на клубно ниво според мен, сега остана и на национално ниво да завоюва европейска или световна титла и може да се нареди до големите имена (както и Меси) - единственото, което липсва на двамата е точно титла на национално ниво.
- UNBEATABLE
- Контакти:
Според мен :
НАДЦЕНЕНИ: Пепе, Педро Леон, Мамаду Диара, Нани, Анелка и още.
ПОДЦЕНЕНИ: Карвальо, Бейл, Раул, Индзаги, Л.А. Валенсия, Бендтнер, Бастош и др.
НАДЦЕНЕНИ: Пепе, Педро Леон, Мамаду Диара, Нани, Анелка и още.
ПОДЦЕНЕНИ: Карвальо, Бейл, Раул, Индзаги, Л.А. Валенсия, Бендтнер, Бастош и др.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Анелка в момента е много зле,но едно време беше голям играч,особено в началото на кариерата си,когато играеше в Арсенал и после в Реал.