Прозвището Смърфове

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Прозвището Смърфове

Мнениеот kubik » 03 яну 2011 11:54

psihoto_ написа:ЩО са правите на луди,нали знаете как ви викат в БГ :?: :?: :?:

Пловдивският любимец
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 яну 2011 12:10

bai Momchil написа:Николай Галов беше от Ботев.

Бай Момчиле, бъркаш Ботев с Тракия! Беше от Тракия. Друг е въпроса, че вече този отбор официално е закрит и изваден от структорите на БФС. Да се надяваме, че новото сдружение на Бакалчето което сега поритва по селата, ще ви носи поне мъничко радост! :lol:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 яну 2011 12:12

psihoto_ написа:ЩО са правите на луди,нали знаете как ви викат в БГ :?: :?: :?:

Психо, ти затова ли се регистрира, за да напишеш, че ни викат отбора на Пловдив ли? 8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 яну 2011 12:13

Да :) Дойде, обясни ни за Пловдивският любимец и си замина по живо по-здраво от форума в неплатена отпуска :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 03 яну 2011 12:21

Истината е че колегата Галов измисли този прякор по повод едни екипи на които върху черно бялото рае беше лепнат червен номер без да има квадрат и изключително трудно се различаваха номерата на играчите от трибуните.В един коментар в които се измъчваше да различи играчите спрямо номерата изригна че с тези номера играчите били еднакви като смърфове. :mrgreen:
На мене този прякор ми доставя удоволствие и ми прави голям кеф.Смърфовете са положителни герои,винаги позитивно настроени които се борят за място под слънцето и винаги успяват въпреки усилията на злия Гаргамел и неговия грозен котарак. :mrgreen:
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 03 яну 2011 12:23

Аз лично въобще не приемам това наречие и никога няма да го приема! На всичкото отгоре то беше измислено от Николай Галов (мир на праха му),който беше жълтур в червата !!!! А това,кой-как ни наричал си е негов проблем! Има една единствена истина и тя е от трвтото десетилетие на миналия век,когато ЛОКОТО (тогава "спорт клуб") е бил наричан от цяла България "ПЛОВДДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ" заради силните изяви в първенството и заради неистовата подкрепа на цял Пловдив по онова време! Именно "ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ" е миродавното наречие на ЛОКОМОТИВ ОТ ПЛОВДИВ! Локомотив има огромна и богата история и там пише истински факти,които за щастие съвсем скоро ще бъдат издадени в книга! Никога един клуб не може да бъде наричан по начин по който го е нарекъл някой си в дадено негово изказване ,нито пък,както някой си му харесвало да му вика! Има си факти и те са "ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ"!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 03 яну 2011 12:26

batbozho написа:Истината е че колегата Галов измисли този прякор по повод едни екипи на които върху черно бялото рае беше лепнат червен номер без да има квадрат и изключително трудно се различаваха номерата на играчите от трибуните.В един коментар в които се измъчваше да различи играчите спрямо номерата изригна че с тези номера играчите били еднакви като смърфове. :mrgreen:
На мене този прякор ми доставя удоволствие и ми прави голям кеф.Смърфовете са положителни герои,винаги позитивно настроени които се борят за място под слънцето и винаги успяват въпреки усилията на злия Гаргамел и неговия грозен котарак. :mrgreen:

Истинската причина беше,че тогава отбора ни беше събран от изключително млади момчета и Галов ни нарече смърфове именно заради факта,че бяхме отбор от предимно млади момчета!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 03 яну 2011 12:34

fire написа:
batbozho написа:Истината е че колегата Галов измисли този прякор по повод едни екипи на които върху черно бялото рае беше лепнат червен номер без да има квадрат и изключително трудно се различаваха номерата на играчите от трибуните.В един коментар в които се измъчваше да различи играчите спрямо номерата изригна че с тези номера играчите били еднакви като смърфове. :mrgreen:

Истинската причина беше,че тогава отбора ни беше събран от изключително млади момчета и Галов ни нарече смърфове именно заради факта,че бяхме отбор от предимно млади момчета!

На теб може и да ни ти харесва,ама мен си ми харесва много.И истинската причина е тази която написах по-горе щото в последствие самия Галов го беше потвърдил.А това,че беще жълтур е извън съмнение но пък в случая няма никво значение.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 03 яну 2011 13:20

Смърфове е як прякор досега не съм чувал друг отбор в целия свят да носи този прякор.А ето какво е смърф за тези които незнаят. :arrow:
Смърфовете са група от около 100 синкави, високи колкото ябълка създания, които живеят в своите къщи-гъби в Смърфоландия. Техен водач е 543-годишният Татко Смърф, който изглежда на не повече от 530. Макар да си приличат, всеки смърф е уникален по свой начин. Както вече стана ясно Татко смърф е най-старият и най-мъдрият. Той е командващият на селото и неговата дума тежи на мястото си. Освен това той събира билки и при нужда лекува болните. Има своя лаборатория. Има брада и носи червени дрехи.

- Смърфиетка е първата дама в селото на смърфовете. Тя има дълга руса коса, рокля и обувки с токчета.

- Брейни носи очила и се счита за най-умният смърф, макар често да говори врели-некипели и да създава проблеми на останалите.

- Дрийми е смърф – мечтател. Той иска да лети и е постоянно зает със сънищата и мечтите си.

- Хефти е смърфът – спортист. Той има татуировка на ръката и основната част от времето си прекарва в спорт.

- Лейзи е мързеланкото на селото. Той е поспалив и не обича много да работи. Често се излежава или похърква.

- Бейкър е готвачът на селото – той знае страхотни рецепти и угощава добре всички.

- Гаргамел е врагът на смърфовете. Той постоянно измисля нови начини да се заяжда с тях. Злият Гаргамел, магьосник, живеещ с мисълта да хване и изяде смърфовете или да ги превърне в злато, е единственият, който проваля перфектния живот на тези симпатични създания. На всичкото отгоре Гаргамел има котка на име Азраел, която допълнително шпионства и помага на злия си господар
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ICk5YOnWGc8[/youtube][/center] :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 яну 2011 13:58

Този прякор на мен лично ми харесва.А за "колегата" Галов,лека му пръст,нищо лошо не мога да кажа.Без значение чий фен е бил,Галов беше перфектен журналист и коментатор,коректен и безпристрастен.Такива,като него и Мичмана,вече не се срещат.Няма вече такива журналисти,за съжаление.Сегашните радиокоментатори по-добре да не ги коментирам,щото ще изръся някоя нецензурна простотия... :evil:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”