Ейре - България 1:1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sedem_!_dva
Re: Ейре - България 1:1
Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега.
Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл. 
NON MOLLARE MAI
Наиситина евала на Стилиян, отговоро на ирландците с много тичане и мъжка игра,останалите от наште ги беше страх да играят по-твърдо.
sedem_!_dva написа:Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега.Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл.
Какъв е стила
Последна промяна от chekora на 28 мар 2009 23:51, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

- Gunners
- Контакти:
Всички тези което хранят нац отбор не са българи. Осъзнайте се малко, равен не е лош резултат при толкова контузени. Играхме страхотно и превъзхождахме съперника през целия мач. Получихме нелеп гол от съблекалнята, но хубавото е че не се стъписахме.
Ако не бием Кипър тази точка ще е без значение.....
ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!! ИМАМЕ САМО ЕДИН НАЦ. ОТБОР !!!
В сряда ще пропатувам 400 км и ще подкрепям нашите на стадиона !!!
Ако не бием Кипър тази точка ще е без значение.....
ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!! ИМАМЕ САМО ЕДИН НАЦ. ОТБОР !!!
В сряда ще пропатувам 400 км и ще подкрепям нашите на стадиона !!!

Много я разбира тази игра Мъри.Запазихме шансове за класиране,за което Марков направи много да провали.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- sedem_!_dva
chekora написа:sedem_!_dva написа:Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега.Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл.
Какъв е стила
Аз съм написал, сега че ти не виждаш си е твой проблем...
NON MOLLARE MAI
BGarmy написа:Нямам търпение Сашо Тунчев и В.Илиев да се завърнат щот коловати не спира да прави грежки а онзи хърватин му чух името в началото когато,коментатора каза че чакал дете........![]()
Добри бяхме с изключение последните 10 мин.
Сега мъри да научи нашите да стрлят пред наказателното
Доста ще почакаш да се върнат. Не искаве повече по 6 гола да получаваме. Мартин и Гонзо и сме велики...........
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Браво! Наште не са играли така сърцато от времето когато играеше Балъков!Ако,Италия не пусне на Трапатони се класираме за ЮАР!
petkata написа:BGarmy написа:Нямам търпение Сашо Тунчев и В.Илиев да се завърнат щот коловати не спира да прави грежки а онзи хърватин му чух името в началото когато,коментатора каза че чакал дете........![]()
Добри бяхме с изключение последните 10 мин.
Сега мъри да научи нашите да стрлят пред наказателното
Доста ще почакаш да се върнат. Не искаве повече по 6 гола да получаваме. Мартин и Гонзо и сме велики...........
Стоянов и Томашич колко мислиш че ще играят
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

- slavistite
Ето какво пише нашият читател:
„Според приятел на Петков, който иска поне засега да не се разкрива неговата самоличност, Петков е отказал да варди поради страх да не му се развали реномето. В прав текст той заявил пред Стоилов,че няма да става за смях на Европа с тази измислена защита и отбор. Това изявление на най-добрия ни вратар в момента много вбесило Стоилов и по-точно Сираков, и на мига Петков е бил отстранен от отбора. За да се прикрие скандалът, била измислена и контузията му.Скоро очаквайте нови подробности.”
Не претендираме за истинност на материала, но все пак решихме, че засега това е хипотеза, върху която футболните фенове си заслужава да се замислят.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
„Според приятел на Петков, който иска поне засега да не се разкрива неговата самоличност, Петков е отказал да варди поради страх да не му се развали реномето. В прав текст той заявил пред Стоилов,че няма да става за смях на Европа с тази измислена защита и отбор. Това изявление на най-добрия ни вратар в момента много вбесило Стоилов и по-точно Сираков, и на мига Петков е бил отстранен от отбора. За да се прикрие скандалът, била измислена и контузията му.Скоро очаквайте нови подробности.”
Не претендираме за истинност на материала, но все пак решихме, че засега това е хипотеза, върху която футболните фенове си заслужава да се замислят.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Върни се в “Футбол - България”