Защо "изчезват" футболни отбори в Русия?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Защо "изчезват" футболни отбори в Русия?!

Мнениеот percival » 01 яну 2011 23:06

norsk levskar написа:Щом нямат пари да се закриват.В нашето първенство трябва да е по същият начин.Кофти е,че отбори с голяма традиция в България може да се закрият.Ако Гришата не си переше парите в Ловеч,латекса щеше ли да е на първо място или да има 2 купени титли?Никой нямаше да се сеща за него защото е отбор хибрид и рано или късно ще се закрие!

A ако Батков не переше парите на Чорни то и други отбори щеха да са в небитието,
и за да не съм изцяло оффтопик явно си препраха парата руските олигарси или са им фанали цаката и кранчето секва
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 01 яну 2011 23:18

percival написа:
norsk levskar написа:Щом нямат пари да се закриват.В нашето първенство трябва да е по същият начин.Кофти е,че отбори с голяма традиция в България може да се закрият.Ако Гришата не си переше парите в Ловеч,латекса щеше ли да е на първо място или да има 2 купени титли?Никой нямаше да се сеща за него защото е отбор хибрид и рано или късно ще се закрие!

A ако Батков не переше парите на Чорни то и други отбори щеха да са в небитието,
и за да не съм изцяло оффтопик явно си препраха парата руските олигарси или са им фанали цаката и кранчето секва

Ако не е Батков,ще е друг.Левски е отбор с традиций и с нй-многото фенове в България,че и извън нея.За това написах отбори с история и традиция.Ако закрият Пирин(не им го пожелавам) всеки ще се сеща за него нали????Но ако закрият латекса,след време колко ще го помнят????????
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

gamaun

Мнениеот gamaun » 01 яну 2011 23:35

Все пак в нещо водим на братушките - те (все още) си нямат отбор с трима отстреляни президенти.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 яну 2011 23:45

истинския отбор като фалира пак ще вазкръсне, както Ботев и както ще стане и със Спартак Варна например, а това че футбола се превърна в нещо различно сега не знам как да го коментирам , факт е че ако не се направи нещо ще се окаже че всеки отбор е за фалит освен ако се издържа само от билетите на феновете и търговската си дейност

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 01 яну 2011 23:49

stg333 написа:истинския отбор като фалира пак ще вазкръсне, както Ботев и както ще стане и със Спартак Варна например, а това че футбола се превърна в нещо различно сега не знам как да го коментирам , факт е че ако не се направи нещо ще се окаже че всеки отбор е за фалит освен ако се издържа само от билетите на феновете и търговската си дейност

Нали за това приказвам истински отбор без значение ,кой с традиций.Винаги ще се намири някой да го възкръсне.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 01 яну 2011 23:55

noi написа:Към автора на темата - в Русия се дават много пари за трансфери и за това отборите един по един фалират(ФК Москва, Сатурн, Амкар са тръгнали на там). Лично аз очаквам пролетния сезон в България да започне с 4-5 отбора по-малко - Пирин, Академик, Видима, Сливен, Миньор(не се знае)...ЦСКА(ако БФС говори сериозно, което мен лично ме съмнява).

Ако извадят ЦСКА трябва да закрият футбола в България ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 яну 2011 01:29

Защото имат дългове и немогат да ги погасят , ето най-елементарния отговор.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 яну 2011 01:31

Дълговете на Сатурн за около 4 милиона лева, на сайтът им няма никаква информация, така че е възможно да е някоя партнека, а на пича по горе искам да му кажа, че отбора лАтекс никога няма да фалира, а той да се сети защо и също така да прочете правилата на форума, защото аз ако умишлено напиша грешно името на Левски, вероятно ще ме баннат за същото.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 яну 2011 01:41

norsk levskar написа:?Но ако закрият латекса,след време колко ще го помнят????????

Хайде да не превръщаме темата на война между клубове от България и ще те помоля да изписваш правилно имената на отборите, защото следващият път няма да има само предупреждение за теб.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 02 яну 2011 02:15

Хм, да, и аз с интерес следя нещата, които се случват в Russland. Странно е, ала парите там са огромни. Помните ли доминацията на Спартак (Москва), та аз вече не помня от кога не са ставали шампиони? Колко ли отбори не се изредиха да се кичат със званието "шампион на Русия", а някои от тях вече затъват. Същото се случва и с Динамо (Киев), нищо че Шахтар винаги са били втория най-добър тийм от Украйна. Даже и в Румъния е така, та Стяуа и Динамо не са помирисвали злато от бая време. Знам ли, изглежда наистина много пари се перат в спорта и във футбола в частност. Сигурен съм, че и у нас няма отбор, който да не е пералня, ала разликата е, че тук не се постигат успехи дори и за параван. Знаете ли, мислил съм си, още преди 12-13 години, когато Литекс не бе станал шампион, беше убиеца в Б групата, а си водеше и другарчето от Тетевен, че ако Гришата бе дал тези пари на ЦСКА, то досега да имаме наистина европейски успехи. Доста вероятно е, че не си е вложил парите там, щото разни паразити щяха да го съсипят, ала... Мога да си помечтая със задна дата.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Върни се в “Футбол - Свят”