Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
ей лайнярче, ти така наакан предполагам си от лузърите, умира ли те или ще се разкараш без последствия от форума на прекалено великия отбор за тебе ?
daniel875 написа:Не знам какво се случи в 89-ата минута. Никой не разбра или просто си беше поредният номер на Юнайтед. Много грозен. Точно затова те никога няма да бъдат броени за голям тим. Големите отбори прилагат много мръсни номера, но Юнайтед, за да брои към тях, трябва да спре да прилага номерата на малките отбори. Но като гледам на сър Алекс все му е толкова. Те двамата с Моуриньо затова толкова много се харесват, защото са от един сой. Както и да е.
Днешният мач беше заслужено да завърши с победа за домакина. Просто "червените дяволи" бяха мачкани така, както много рядко им се случва и на фона на подценяването, на пускането на толкова много резерви, с основание или без, трябваше да бъдат наказани за високомерието си. Много жалко за У.Б.А. Хубав, симпатичен отбор.
Относно споровете за положението за дузпата преди гола, първо да разгледат спорните ситуации, които бяха отсъдени в полза на Манчестър Юнайтед и тогава е хубаво да се коментира всичко останало. Но както каза един потребител, всеки или почти всеки гледа от гледището на своя отбор. А като цяло английските отбори са посредствени, нищо особено.
Честита Нова година на всички!
Стига с твойте глупости бе! Юнайтед не са виновни, че съдията беше толкова слаб този мач! Решенията му бяха доста неадекватни - визирам неотсъдената дузпа за Уест Бром, но и доста спорни отсъждания във вреда на Юнайтед, както и неотсъдената дузпа в тяхна полза! А за контузията на Рууни какво да ти кажа - тосе видя, че след като се върна, едвам доигра мача, но не искаше да оставя отбора с човек по-малко в оставащите минути! Ама явно твоето мозъче не може да го проумее!
П.С. Между другото и аз съм на мнение, че не трябваше да спечелим! Но не беше съдията причина за нашата победа, просто много слаб съдия!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
В Англия колко пъти да казвам, че нямам предпочитан отбор. Беше време, когато любимци ми бяха Лийдс, в един период Ливърпул, известно време Манчестър ми харесваха. Харесва ли се или не, Ливърпул е най - великият английски отбор. Факт. Всички говорим за 20 години доминация. Също факт, но гледайте колко от тея 11 титли са честно спечелени. Навремето, когато Ливърпул бяха хегемонът в Европа, в Англия не бяха такъв доминант, защото такива са реалностите. Виртуалната реалност, която създаде отборът на сър Алекс, замъгли погледа на много хора. Отборите, всичките големи отбори, имат много фенове, но имат малко привърженици, обективно гледащи. Колкото и да е трудно, както каза един потребител, човек да гледа обективно, защитавайки някаква идея. Но все пак е възможно. Ако за миг оставим пристрастията и говорим реално, всичко се вижда.
Ливърпул и Манчестър са Левски и ЦСКА, но все пак има една голяма разлика. Не всичко в Ливърпул е свързано с ЦСКА, не всичко в Манчестър Юнайтед е свързано с Левски.
Ливърпул и Манчестър са Левски и ЦСКА, но все пак има една голяма разлика. Не всичко в Ливърпул е свързано с ЦСКА, не всичко в Манчестър Юнайтед е свързано с Левски.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Btovfan80 написа:daniel875 написа:Не знам какво се случи в 89-ата минута. Никой не разбра или просто си беше поредният номер на Юнайтед. Много грозен. Точно затова те никога няма да бъдат броени за голям тим. Големите отбори прилагат много мръсни номера, но Юнайтед, за да брои към тях, трябва да спре да прилага номерата на малките отбори. Но като гледам на сър Алекс все му е толкова. Те двамата с Моуриньо затова толкова много се харесват, защото са от един сой. Както и да е.
Днешният мач беше заслужено да завърши с победа за домакина. Просто "червените дяволи" бяха мачкани така, както много рядко им се случва и на фона на подценяването, на пускането на толкова много резерви, с основание или без, трябваше да бъдат наказани за високомерието си. Много жалко за У.Б.А. Хубав, симпатичен отбор.
Относно споровете за положението за дузпата преди гола, първо да разгледат спорните ситуации, които бяха отсъдени в полза на Манчестър Юнайтед и тогава е хубаво да се коментира всичко останало. Но както каза един потребител, всеки или почти всеки гледа от гледището на своя отбор. А като цяло английските отбори са посредствени, нищо особено.
Честита Нова година на всички!
Стига с твойте глупости бе! Юнайтед не са виновни, че съдията беше толкова слаб този мач! Решенията му бяха доста неадекватни - визирам неотсъдената дузпа за Уест Бром, но и доста спорни отсъждания във вреда на Юнайтед, както и неотсъдената дузпа в тяхна полза! А за контузията на Рууни какво да ти кажа - тосе видя, че след като се върна, едвам доигра мача, но не искаше да оставя отбора с човек по-малко в оставащите минути! Ама явно твоето мозъче не може да го проумее!Какъв номер те гони - не мога да разбера!?
![]()
П.С. Между другото и аз съм на мнение, че не трябваше да спечелим! Но не беше съдията причина за нашата победа, просто много слаб съдия!
Не виня съдията, те ако Уест Бромич си бяха вкарали дузпата мачът свършваше наравно твърдо, защото нямаше да успеят да задържат победата. Той повече ощети домакините, не го нападай. Невероятно сгрешен състав на Манчестър Юнайтед и незаслужен късмет за тях. Логиката беше единица.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:В Англия колко пъти да казвам, че нямам предпочитан отбор. Беше време, когато любимци ми бяха Лийдс, в един период Ливърпул, известно време Манчестър ми харесваха. Харесва ли се или не, Ливърпул е най - великият английски отбор. Факт. Всички говорим за 20 години доминация. Също факт, но гледайте колко от тея 11 титли са честно спечелени. Навремето, когато Ливърпул бяха хегемонът в Европа, в Англия не бяха такъв доминант, защото такива са реалностите. Виртуалната реалност, която създаде отборът на сър Алекс, замъгли погледа на много хора. Отборите, всичките големи отбори, имат много фенове, но имат малко привърженици, обективно гледащи. Колкото и да е трудно, както каза един потребител, човек да гледа обективно, защитавайки някаква идея. Но все пак е възможно. Ако за миг оставим пристрастията и говорим реално, всичко се вижда.
Момче, ти какво си пил? Или те държи от снощи?
Я се наспи!
Ти гледал ли си някои мач от 70 и 80 те бе момче, виж статистиката малко поне, Пуул са били с по 15 дузпи всеки сезон, по-големи симулации и подаръци и от сега.
Така е, големите отбори се подкрепят. Освен това и те за 20 години са имали 11 титли, точно като нас, също така сухия им период е същия сега както е бил и нашия тогава.
Тва срещу Арсенал какво беше днеска бе келеш ? 2 от 3-те гола им се обезличаваха ако им беше свирена дузпа и несъществуващ първи гол, да не говорим за най-скандално зачетения гол на сезона предния кръг срещу Бирмингам, ти кое първенство гледаш.
Юнайтед над 8-9 дузпи на сезон НИКОГА не е имало (вкл в началото на 90-те когато се раздават на поразия), а тоя даже сме с 3 отсъдени за и против нас.
Аре къш че да не се нервирам.
Така е, големите отбори се подкрепят. Освен това и те за 20 години са имали 11 титли, точно като нас, също така сухия им период е същия сега както е бил и нашия тогава.
Тва срещу Арсенал какво беше днеска бе келеш ? 2 от 3-те гола им се обезличаваха ако им беше свирена дузпа и несъществуващ първи гол, да не говорим за най-скандално зачетения гол на сезона предния кръг срещу Бирмингам, ти кое първенство гледаш.
Юнайтед над 8-9 дузпи на сезон НИКОГА не е имало (вкл в началото на 90-те когато се раздават на поразия), а тоя даже сме с 3 отсъдени за и против нас.
Аре къш че да не се нервирам.
Напълни ми дyшата Rooney,
как само се върна на терена..иcтински боец, щеше да умре ,обаче да помогне на отбора си..не просто истински играч ами и истински човек.. ЕВАЛА
От днес на натък изключитемно много yважавам Rooney,въпреки че със сигyрност ще продълга да го храня.....
Както виждате не см фен на Ман4естер..даже може да се каже са ми доста неприятни...обаче нямаше как да я подмина тая постъпка...
как само се върна на терена..иcтински боец, щеше да умре ,обаче да помогне на отбора си..не просто истински играч ами и истински човек.. ЕВАЛА
От днес на натък изключитемно много yважавам Rooney,въпреки че със сигyрност ще продълга да го храня.....
Както виждате не см фен на Ман4естер..даже може да се каже са ми доста неприятни...обаче нямаше как да я подмина тая постъпка...
-
THE G.A.M.E
Невероятно ....
Юнайтед спечелиха мач, който трябваше да го загубят с разлика !
Не бе, ама въобще не са късметлии ...
А Рефера ......
Поздравления за Албион !
Надиграха съперника си, но субективни фактори им попречиха да вземат поне точка !
Юнайтед спечелиха мач, който трябваше да го загубят с разлика !
Не бе, ама въобще не са късметлии ...
А Рефера ......
Поздравления за Албион !
Надиграха съперника си, но субективни фактори им попречиха да вземат поне точка !
Да те миналия кръг Болтън не трябваше да водят с 4:0+дузпа преди да падне гола от засада на Малуда, точно пък вие шматки да ми се обяснявате в любов тоя сезон ?
ОООООООООО ние с късмет боже дооообре.Челси с тяхните голове така казано от "полу-засади", които съдийте не виждат.По-точно с единия крак в засада и съдийте мълчът, колко гола Челси са вкарвали така спрях да ги броя...
БРАВО НА НАЩЕ ЗА ПОБЕДАТА НАД У.Б.А.Както винаги слаб мач за Карик и Гъбсън, които са мене са пълни дърводелци и искам да се махат.Поздравления за Чичарито за гола.ЕВАЛА на Рууни контузен но докрай ще играе ЕВАЛА.
БРАВО НА НАЩЕ ЗА ПОБЕДАТА НАД У.Б.А.Както винаги слаб мач за Карик и Гъбсън, които са мене са пълни дърводелци и искам да се махат.Поздравления за Чичарито за гола.ЕВАЛА на Рууни контузен но докрай ще играе ЕВАЛА.
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта