След празнично настроение !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

След празнично настроение !

Мнениеот flo » 01 яну 2011 20:10

Всяка година след 1 януари ми е някакво подтискващо.Нямам желание да ходя на работа , тягостно ми е , едвам чакам да свърши седмицата.Тези 2 месеца едвам ги изтрайвам , чакам с нетърпение март.След празниците вие как се чувствате.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: След празнично настроение !

Мнениеот emarkon » 01 яну 2011 20:23

Тая нощ ми се иска да се върне,щот беше просто уникално!На всеки 5 минути ме озарява по един спомен и ми става топла на душата.Други ден съм на даскало,ама нема ходя,щот тва не е никва почивка!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 яну 2011 20:34

emarkon написа:Други ден съм на даскало,ама нема ходя,щот тва не е никва почивка!

От какво си се уморил!??? Много учене ли !? :roll: :lol:

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 01 яну 2011 20:35

emarkon написа:Тая нощ ми се иска да се върне,щот беше просто уникално!На всеки 5 минути ме озарява по един спомен и ми става топла на душата.Други ден съм на даскало,ама нема ходя,щот тва не е никва почивка!

от много учене те заболя главичката , а мама . Ако зависеше от мене никва почивка , това вашето не е учене ....
п.с - сега не ми пиши , че си от едно от най-елитните училища , че и там колко се учи :lol:
Майката ти и бащата като са на работа в понеделник що не се озъртат като тебе , А :arrow:
\m/

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 яну 2011 20:37

На мен ми е някво уникално криво!Може би защото си легнах в 9 сутринта и станах в 1 следобед.....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 01 яну 2011 20:40

;; w.a.s.p написа:
emarkon написа:Тая нощ ми се иска да се върне,щот беше просто уникално!На всеки 5 минути ме озарява по един спомен и ми става топла на душата.Други ден съм на даскало,ама нема ходя,щот тва не е никва почивка!

от много учене те заболя главичката , а мама . Ако зависеше от мене никва почивка , това вашето не е учене ....
п.с - сега не ми пиши , че си от едно от най-елитните училища , че и там колко се учи :lol:
Майката ти и бащата като са на работа в понеделник що не се озъртат като тебе , А :arrow:

Мога да ти кажа и че по елитните гимназии нищо не се учи камо ли за кварталните.Синът ми е в френската и нищо не учи.

Gergelesha
Контакти:

Мнениеот Gergelesha » 01 яну 2011 20:41

тъпотия общо взето при мен..ядене ,пиене...шибинк...все една и съща пффф

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 01 яну 2011 20:55

flo написа:
;; w.a.s.p написа:

Мога да ти кажа и че по елитните гимназии нищо не се учи камо ли за кварталните.Синът ми е в френската и нищо не учи.

[offtopic]A ти правописа научил ли си го ? Или само си говорите как в днешно време не се учело....Личи си,че в миналото се е "учило".... :roll:[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 01 яну 2011 21:07

Чувствам се леко тъпо, защото пак идва даскалото, ама иначе се радвам, че новата година дойде и дано тя бъде добра за всички нас! :)
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 01 яну 2011 21:20

аз съм в следпианска депресия :cry:

Върни се в “Свободна зона”