Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2011 12:02

Стадиона-красавец гагарин?Боже,само аз ли помня на какво приличаше в мига когато му сложиха шашките?Само аз ли помня,че според разпоредбите на УЕФА не можеше да се играе на него поради грешно обърнато игрище?Само аз ли помня,че на този т.нар. красавец от едната страна имаше висоооока трибуна,а от другата-едно нищо,защото сигурно едно време строителния материал за липсващата трибуна е отишъл за вилата на някой полковник и на който никой не му е търсил сметка?Този стадион трябваше да се разруши и беше за разрушаване....независимо дали ще вдигнат нов там или не пак трябваше да му ударят багера.

ПС:Не знам дали ще ги запомните със стадиона в Младост....единственото построено нещо за спорта/футбола във Варна за последните сигурно 50 години,също и за базата на школата под моста.А 3-тото място и 2-те участия в УЕФА са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ НА ОТБОРА НИ ОТ 1938 г. НАСАМ,т.е. легендите за които говорите,там големите отбори от 60-те,80-те с 4-тите си места - те могат само да си мечтаят за това,което постигнаха Кривия и сие.И го повтарям - защо не им поискахте сметка тогава,когато връчваха медалите :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 яну 2011 12:42

Да се надяваме, че през 2011 ще започнат строежа на стадион Варна, за да е готов 2013 както обещаха
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 яну 2011 13:36

Ще го има стадиона спокойно!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ 2011Г!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 яну 2011 14:07

Дано, но не ми се вярва вече.
Весела и щастлива 2011година!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 яну 2011 15:12

Стрелец,доста интересно предложение даваш,феновете да съберат пари и да видят кое какво е!Те в Спартак го играят този филм и се вижда всичко-много хубаво умеят да псуват,да викат "тоя-вън,оня вън,тоя да се изхвърли,оня да се изрита".Ама ако трябва да се дава-ей къде е В група!Аз затова не съм против ТИМ ей така по принцип.Но феновете очакват да видят техните успехи постигнати другаде и във футбола.Не виждам по-добър собственик наоколо от тях,затова съм доволен,че никой не ни съди за пари и ги няма сътресенията от почти всички отбори в А група.Има трудности,но така е навсякъде.
Само ще добавя,че феновете няма да дават пари по същата причина,поради която се отказа примерно Божков-липса на собственост.Ей така за идеята се играе в махалата,професионален футбол се прави с пари и то дадени на правилното място.В Ботев Пд сега се оглеждат на кого да дадат отбора.А собственика ще иска да притежава нещо...различно от псувни по свой адрес.Николай Банев как заряза Берое?

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 01 яну 2011 15:51

ShooterMan написа:Стадиона-красавец гагарин?Боже,само аз ли помня на какво приличаше в мига когато му сложиха шашките?Само аз ли помня,че според разпоредбите на УЕФА не можеше да се играе на него поради грешно обърнато игрище?Само аз ли помня,че на този т.нар. красавец от едната страна имаше висоооока трибуна,а от другата-едно нищо,защото сигурно едно време строителния материал за липсващата трибуна е отишъл за вилата на някой полковник и на който никой не му е търсил сметка?Този стадион трябваше да се разруши и беше за разрушаване....независимо дали ще вдигнат нов там или не пак трябваше да му ударят багера.

ПС:Не знам дали ще ги запомните със стадиона в Младост....единственото построено нещо за спорта/футбола във Варна за последните сигурно 50 години,също и за базата на школата под моста.А 3-тото място и 2-те участия в УЕФА са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ НА ОТБОРА НИ ОТ 1938 г. НАСАМ,т.е. легендите за които говорите,там големите отбори от 60-те,80-те с 4-тите си места - те могат само да си мечтаят за това,което постигнаха Кривия и сие.И го повтарям - защо не им поискахте сметка тогава,когато връчваха медалите :?:

Тъпичак си,което личи от далеч.Това "нищо" е зарди гледката към морето!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2011 15:54

Поправка!Спартак нищо не играят в никакъв филм,освен в някоя серия на Комиците.Тези приказчици с фенски отбор и фенски пари могат да ги запазят за 1001 нощ.Финансирането на ФК Тополи е изцяло през задния двор на ТИМ чрез Неделчо Михайлов.Феновете на Спартак не са дали и пукнат лев,а ТИМ натисна и Ргионалното БФС да стане работата...но цялата тази работа е афиф,сателита на Черно Море - хахахаха,много спартаклии прозряха истината и сега се чудят къде да се погребат,защото не върви да се върнат при оригиналния Спартак 1918,който лично заклеймиха като турски,кметски и т.н.,но този отбор е на 5 точки пред тях и ще играе в Б група,а недоразумението Тополи ФК спонсорирано и издържано от ТИМ като сателит на Черно Море ще изгние във В групите.Общо взето умните плебейски тикви нямат правилен ход в нито един от трите сценария:
А - Тополи остава във В група,така нареченото Пътно влиза - върнат ли се при Пътното,което нарекаха турски отбор - стават за резил пред целия свят
Б - Тополи се обединява с Пътното,влиза един Спартак - пак не става,турския отбор,отбора на Инжстрой и Янко Ага...подкрепят ли го пак стават за тотален резил
В - продължават да подкрепят сателита на Черно Море спонсориран от ТИМ и държан във В група

Нека умните плебейски глави,дето много акъл даваха относно управлението на клуба да си изберат един от тези варианти.Даваме им пълен картбланш.А ние?Ние просто трябва да преболедуваме моментната криза и пак ще сме горе.Вижте Борусия?2 сезона налагаха млади от школата Сахин махин,2 сезона почти бяха пред изпадане,а сега?1-ви на 14 точки пред Байерн,така,че "дур малко" биха казали спартаклиите :mrgreen:

Тъпичак си,което личи от далеч.Това "нищо" е зарди гледката към морето!

Хахахаха,а стадион ли са строили,или панорамна гледка?Не само не беше красавец,а беше грозен стадион,типично селски-комунистически - недовършен,грешно ориентиран,с писти - един отвратителен стадион...който когато го събориха тънеше в тотална разруха,а под бетона излизаше арматурното желязо.Нещо като блок 20 в Ямбол...този стадион беше за събаряне от много години,ама наистина от много години
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 01 яну 2011 16:05

В клуба "Черно море" в момента измежду отбор,играчи,треньор,ръководство,стадион,фенове и собственик ако има нещо,което е наред това е именно собственика.Затова не викайтв дявола и стига упражнения в писане.Романтиката във футбола отдавна свърши.Примерите за финансов колапс са безкрайни (тополи,ботев,лийдс,нотингам.....).Това,че клуба е 100 годишен е последната грижа на "умните пари" да дойдат в Бг и точно при "Черно море". Да се надяваме,че всичко ще си дойде на мястото,колкото се може по-скоро.Независимо от всички проблеми все още изглеждаме доста солидно за България и враговете ни добре го осъзнават.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2011 16:59

Независимо от всички проблеми все още изглеждаме доста солидно за България и враговете ни добре го осъзнават.

Ти стреля в 10-ката на самата 10-ка.
Тези прошения срещу собствениците дойдаха кога?Ами след онез поръчкови статии против тях в спортлайн/о и 7 дни спирт.Целенасочена медийна атака.Защо?Някой запита ли се защо се атакува 9-тия в класирането,а не се направи дисекция и анализи на фалирващите Сливен(които все говорят за бази,а фалирват),Пирин,Берое и т.н.?Просто помислете дали някой не го е страх от нас?Най-вече враговете ни?Искам и да ви пусна един тънък фандък....Вие сериозно ли мислите,че винени мушици като Венци,Коко чалгата и дори Гигов биха издържали на финален спринт с ТИМ...каквито и отбори да имат,каквата и формата да имат,ако ще и 10 черни печки да домъкне чалгата от Гърция и Зума целия в розово да се облече...вие сериозно ли си мислите,че тези винени мушици имат изобщо някакви шансове срещу боксьора тежка категория ТИМ и Черно Море,когато натиснем педала на газта?Така както имаме млади играчи да не стане да сме 15 точки пред тези отворковци май месец и пак Гигов истерично да размахва списъци с тоя и оня в безсилието си....Просто помислете - ако бяхме слаби толкова,ако сме невзрачни толкова - защо сме атакувани?Защо?Никой никога не обръща внимание да слабите и грохналите в прахта,ние сме като болид от Ф1 каращ след лидерите,които истерично натискат газта и с пот на челото с ужас в очите и свито сърчице гледат в огледалото как ги следваме на всеки завой....ще им издържи ли болидчето на този форсаж или на финалната права юе се подпалят двигателчетата им,а боеца тежка категория с 2-3 тежки тупаника ще прати съперниците в нокаут?Не надценявайте винените мушици пред нас,до 3-тия пролетен кръг ще сме на точка-две зад 3-тото място с директен мач с единствения конкурент за него ЦСКА тук,единствения опасен пред нас и който е опитен боец можещ да издържи докрая е ЦСКА,никой друг и ще видите колко съм прав...

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 01 яну 2011 17:15

Момчета ,говорих лично с Танко Дяков каза ,, Никаде няма да ходя или поне аз незнам ,че заминавам от отбора '' ...ЧНГ успех и здраве на всики Черноморци и вашите семйства..

Върни се в “Черно море”