ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Е ми то е ясно,толкова ли нямаме в цялата А група класен ляв бек че,трябва да търсим място на Живко дузпата,е това немога да го разбера.Толкова ли няма ме защитници че,викаме некъдърниците Стоянов и Топуза за сметка на Илиев,един доказал се защ. който издържа на натиска на италиянците.Три дупки в национала това са факт и три гола в нашата врата.--------ляф бек-кои????----центр.защит-Стоянов,Топуза-----десен бек-Манол.Единственото което се надявам да варди Иванков че,да имаме шанс със тези центрирани топки защото вратарчето Гошко който не излиза от рамката на вратата незнам.Роби Кийн ще тормози десния ни бек,а той кой е? Манол.Тук Мърко се осетил и маха надалеч зетя от него чак от другия край на полето,защото Живо щяха да го разминават като малка гара.Кийн,този играч се върти цялата игра на противника и тук трябва един питбул като Данчо да го захапи и да не го пуска и на почивката даже.Напред,след голям късмет ако не допуснем гол отзад,се надявам Благо да изпълни един пряк свободен и с него гол да бием.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
- plamen etov
- Контакти:
RED_FEN написа:Е ми то е ясно,толкова ли нямаме в цялата А група класен ляв бек че,трябва да търсим място на Живко дузпата,е това немога да го разбера.Толкова ли няма ме защитници че,викаме некъдърниците Стоянов и Топуза за сметка на Илиев,един доказал се защ. който издържа на натиска на италиянците.Три дупки в национала това са факт и три гола в нашата врата.--------ляф бек-кои????----центр.защит-Стоянов,Топуза-----десен бек-Манол.Единственото което се надявам да варди Иванков че,да имаме шанс със тези центрирани топки защото вратарчето Гошко който не излиза от рамката на вратата незнам.Роби Кийн ще тормози десния ни бек,а той кой е? Манол.Тук Мърко се осетил и маха надалеч зетя от него чак от другия край на полето,защото Живо щяха да го разминават като малка гара.Кийн,този играч се върти цялата игра на противника и тук трябва един питбул като Данчо да го захапи и да не го пуска и на почивката даже.Напред,след голям късмет ако не допуснем гол отзад,се надявам Благо да изпълни един пряк свободен и с него гол да бием.
Де даго иматози късмет,че ако даде и дуспа Иванков дая вкара сме си оплели кошницата

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Няма ли да е по-добре Данчо Тодоров да е десен халф или пък Ивелин Попов.Включването на Телкийски като титуляр ми звучи някак несериозно 

- milen.hrisrov
- Контакти:
rzEtw написа:Не Майк Райли ще еDeliba6 написа:Давам "тон за песен" и отивам на работа! Съдията хърватин дали ще е ...?!![]()
Бз се...С тая защита незнам какво ще направим.Според мен Велизар щеше да се справи по-добре от Мечо в халфовата линия,а пък Ивелин ще се пренавие и ще тича цял мач без да прави нищо...Най-силния ни пост май е Вратарския ?!?!
То този пост ни е по-силен и от на Англия но това достатъчно, не става само със защита,питай Пламен Марков.
Този профил вече не съществува.
хаиде да повярваме!и да се радваме на победата

СиАнА
rzEtw написа:Не Майк Райли ще еDeliba6 написа:Давам "тон за песен" и отивам на работа! Съдията хърватин дали ще е ...?!![]()
Бз се...С тая защита незнам какво ще направим.Според мен Велизар щеше да се справи по-добре от Мечо в халфовата линия,а пък Ивелин ще се пренавие и ще тича цял мач без да прави нищо...Най-силния ни пост май е Вратарския ?!?!
Абсолютно си прав! Велизар трябваше задължително да играе в този мач. Незнам Телкийски в каква форма е, но е такъв тип играч, че дори и да в във форма винаги може да се очаква да направи много слаб мач. Много странен футболист. Наистина има много качества, но в съотношението игра/спортна форма при него няма никаква закономерност. Все пак нека видим какво ще стане довечера! Имам добро предчуствие. Всичко зависи от това как ще бъдат настроени играчите преди мач и това, че Наско Сираков е с отбора е повече от добре. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! Дано след мача имаме приятни подови за мнения тук във форума!
п.с. Забравих да отбележе, че с Иванков на вратата трябва винаги да сме готови или за много силна игра или за някоя "левашка" изява. Дано е първото!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Не съм чел нищо, но с тоя състав ще ядем дървото!!! Сори!
Еба си майката вкараха ни!!!....
След 24 минути игра се оказва, че Мъри е най-обикновен хасковски каунь!!!
Еба си майката вкараха ни!!!....
След 24 минути игра се оказва, че Мъри е най-обикновен хасковски каунь!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
абее зехме равния кво ви пука натам , това беше важно нали ? Имайте предвид че Берба и Марто и БОJ не играха... все пак играха футбол , а вие си гледайте песимистично , след 1-1 вече не смятам да гледам песимистично.Сега ако с Кипър направим 1-1 ... ето това ще ни УБИЕ , но засега тактически добре, Наско им е накрещял и преди и след мача, давайте така момчета , и дано само няма контузии , както казваме най-важното е да сме живи и здрави и сега това се покажа, другото ще си стане.
[center]
[/center]

Ммдааа, оказа се: съдията си е чист pederast, Мъри си е чист каунь (пъпеш), а ние пълни лапнишарани!!!
Презирайки всеобщото израждане
-
Гледам, разглеждам, чета мнения за снощният ни мач......и не вярвам на очите си ! Ейре са слаб отбор ? ? ? Я пак ? Толкова мнения видях с това твърдение, че сериозно започнах да се съмнявам че мнозинството от хората тук, разбират тази велика игра ! Точно като отбор са силни, а не като единици.....и веднага се обосновавам.....играха страшно правилно тактически, след изключително калитарският си гол, се затвориха и пресираха изключително енергично нашите, особенно като навлизахме в тяхната половина. Затвориха и крилата, и печелеха почти всички високи топки ( което едвали е изненадващо, все пак са ирландци ) ! Всичко им вървеше по мед и масло, до......нашият калитарски гол ! След това се събудиха, но само с центрирания и битка на "вторият етаж" не става, иска се и друго....и добре, че точно това другото го нямат.....или поне не много......един Кийн, един Макгийди и един Хънт, и донякъде Доил, не стигат, и те като нас....двама трима с европейска класа.....само че, нашите с такава класа, ги нямаше и не играха !
Сега за нашите.....ами с тези играчи, толкова ! Даже е много това което направиха....срещу един страшно надъхан отбор, и една френетична публика.....даже е много добре ! Друг е въпроса, че равният не ни устройва много-много, но това са фактите:един добър мач, с много странен състав ! И в крайна сметка, един не много задоволителен резултат. И тук ще посоча, някои неща от мача......1- никакво нарушение при фаула, от който стана гола на ирландците ! Това аз лично го видях, още преди, и после на повторенията, съсвсем ясно се и доказа, че нашият игра с топката, и я изчисти в тъч ! 2- дузпа срещу Живко Миланов ! Абсолютно същата ситуация е имало и на мача между Кипър и Грузия.....на грузинците са им дали дузпа, за аналогична ситуация, а и няма какво толкова да се спори, онзи направо отнесе коляното на Живко, няма никакво значение че е падал, удара си е удар ! А топката си беше пред нашият, тоест на поне метър от ирландеца, ясно е- рита коляното на Миланов в наказателното поле- дузпа.....но явно хърватинът, си свиреше по някакви негови правила.
Иначе слаба защита, липса на синхрон при Томашич и Стоянов, а Манолев се спрви, докато беше свеж, но пък в атакуващ план игра страхотно. Общо взето той и Стилиян играха много силно, Стенли беше истински капитан, за мен това беше най силният му мач, от години ! Стрнно но имах чувството, че Миланов ще направи мача на живота си, така и започна-много обещаващо, с включвания напред по фланга.....но явно и това не беше неговият ден и мач.....Телкийски.....много безличен, трябваше още на почивката, да бъде сменен.....разочарован съм от Велизар-очаквах много от него, но той практически нямаше вярно отиграване.....останалите се стараха, според силите си и класата....все пак да не забравяме, че повечето заместваха титуляри.
В заключение: Не лош мач, с не лош резултат.....но това впечатление, ще изчезне ако не вземем 3 т. срещу Кипър.....всичко останало са спекулации !
Сега за нашите.....ами с тези играчи, толкова ! Даже е много това което направиха....срещу един страшно надъхан отбор, и една френетична публика.....даже е много добре ! Друг е въпроса, че равният не ни устройва много-много, но това са фактите:един добър мач, с много странен състав ! И в крайна сметка, един не много задоволителен резултат. И тук ще посоча, някои неща от мача......1- никакво нарушение при фаула, от който стана гола на ирландците ! Това аз лично го видях, още преди, и после на повторенията, съсвсем ясно се и доказа, че нашият игра с топката, и я изчисти в тъч ! 2- дузпа срещу Живко Миланов ! Абсолютно същата ситуация е имало и на мача между Кипър и Грузия.....на грузинците са им дали дузпа, за аналогична ситуация, а и няма какво толкова да се спори, онзи направо отнесе коляното на Живко, няма никакво значение че е падал, удара си е удар ! А топката си беше пред нашият, тоест на поне метър от ирландеца, ясно е- рита коляното на Миланов в наказателното поле- дузпа.....но явно хърватинът, си свиреше по някакви негови правила.
Иначе слаба защита, липса на синхрон при Томашич и Стоянов, а Манолев се спрви, докато беше свеж, но пък в атакуващ план игра страхотно. Общо взето той и Стилиян играха много силно, Стенли беше истински капитан, за мен това беше най силният му мач, от години ! Стрнно но имах чувството, че Миланов ще направи мача на живота си, така и започна-много обещаващо, с включвания напред по фланга.....но явно и това не беше неговият ден и мач.....Телкийски.....много безличен, трябваше още на почивката, да бъде сменен.....разочарован съм от Велизар-очаквах много от него, но той практически нямаше вярно отиграване.....останалите се стараха, според силите си и класата....все пак да не забравяме, че повечето заместваха титуляри.
В заключение: Не лош мач, с не лош резултат.....но това впечатление, ще изчезне ако не вземем 3 т. срещу Кипър.....всичко останало са спекулации !