Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Блу Гърл, мисълта ми е, че трябва да им се уцели мястото. Балтанов не играеше ли по-напред попринцип? Поне докато беше там капитан на младежите, май играеше по-напред, отколкото го пускат при нас. Даниел Младенов е просто безполезен на тази позиция и ако не бяха няколко гола, то досега да е критикуван свирепо отвсякъде(не че не е критикуван). Ако дойде Костов и при условие, че той е нападател или играе зад нападателя, то това не ни решава проблема с крилата. Дори да се справя донякъде, това май не му е точното място. Както преди време Мъри ми пуска Тасевски като деф. халф(хАХАХАХХ). Това го прави меко казано безполезен. Всички виждате къде му е силата на него - с топка в краката, а не да гони и пресира противника и да отнема топката. А иначе, че е хубаво да има млади играчи като Костов - така е! Това не мога да го оспорвам, трябват ни млади играчи за в бъдеще, но и спешно ни трябват играчи за определени позиции. Все пак досега ръководството се справя добре, така че съм сигурен, че ще привлекат хора там, където има дупки. Слори щеше да е идеален вариант за крило, но просто не случихме с него...
-
Левски1914 написа:Някой от по-горните постове каза че Младенов преди да заиграе в "Левски" не е бил крило . На кой пост се е изявявал ?
Kaто втори ( лек ) нападател ...

-
siniq_fen написа:Нали знаете, че това момче не може да направи чудеса като дойде? Сигурно доста ще търка скамейката.
Това за съжеление, е вън от съмнение !
Но все пак си мисля, че всичко зависи от него ...
Представянето на Младенов отдясно, е доста колебливо.
Така, че на Костов може да му се отвори реален шанс за титуляр, доста по скоро, от колкото всички ние предполагаме !
А и, ако се продаде Дарко ( накъдето отиват и нещата ... ) ... Се отваря още една позиция на която може да се изявява младока.
Santiago Munezz написа:fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com
Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски
Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.
Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).
Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.
"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.
И кво си ми я копирал тая новина тук??Продадем ли Минев тоя Старокин е при нас независимо кво пише в новспорт проспорт и разни други медии....
Ей това се казва комплекси! То и цесекарчетата така разправяха - Хайри и Старокин си мечтаели?!?! да играят за тях. Сега и ти чупи комплексомера....В няколко интервюта самия той каза че не иска да играе в Левски и ЦСка, а в чужбина! А и като продадете Минев и вземете Старокин ела и ми се обади....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
fred написа:Santiago Munezz написа:fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски
Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.
Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).
Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.
"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.
И кво си ми я копирал тая новина тук??Продадем ли Минев тоя Старокин е при нас независимо кво пише в новспорт проспорт и разни други медии....
Ей това се казва комплекси! То и цесекарчетата така разправяха - Хайри и Старокин си мечтаели?!?! да играят за тях. Сега и ти чупи комплексомера....В няколко интервюта самия той каза че не иска да играе в Левски и ЦСка, а в чужбина! А и като продадете Минев и вземете Старокин ела и ми се обади....
То и Даниел Димов така казваше,но вече е футболист на Левски

- Santiago Munezz
- Контакти:
fred написа:Santiago Munezz написа:fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Абе я се скрий някъде,те и феновете на Черно Море така разправяха за Димов,отрeкъл трансфер,нямало никога да дойде при нас ама накрая подписа нали.И той разправяше,че от Швейцария го искат но накрая видя ли къде се озова?
И от какво да имам комплекси и ти въобще наясно ли си с тази дума преди да я използваш в речника си?

Сантяго,зае,и не се дразни от червенушковчетата-това тяхното е просто злоба.
Колкото до Костов-мое мнение ще бъде от полза,но се съмнявам да е решаващата фигура много е крехък още и млад,нооооооооооооооооооооо дано все пак г-н Батков извади тези пари които искат от Пирин.
Гарра -тема без дъно.Левски обаче пак ще вкарва дори и без него,но ако и Дарко отпътува тогава става сложно.
Оня ден гледах головете на Гаррата-изумих се та Дарко му е дал 90% от головете.
Колкото до Костов-мое мнение ще бъде от полза,но се съмнявам да е решаващата фигура много е крехък още и млад,нооооооооооооооооооооо дано все пак г-н Батков извади тези пари които искат от Пирин.
Гарра -тема без дъно.Левски обаче пак ще вкарва дори и без него,но ако и Дарко отпътува тогава става сложно.
LEVSKI_FOREVER
А с тях какво ще правим:
1.Георги Петков
2.Сашо Александров
3.Шаки-той е контузен,но март месец ше е готов
4.Лъчко Балтанов
5.Весо Минев-иска в чужбина-разбирам го.
6.Ицо Йовов-той май ще става тренер след време
7.Мариян Огнянов
8.Майкъл Тевия.
9.Калин Щърков
10.Стефан Станчев
11.Сашко Киров
Като гледам един почти сглобен отбор,на който Ясен с някои изключения не разчиташе.Кой,къде,кога защо??????????
За тези момчета и батковци незнам кое е по удачно.
1.Георги Петков
2.Сашо Александров
3.Шаки-той е контузен,но март месец ше е готов
4.Лъчко Балтанов
5.Весо Минев-иска в чужбина-разбирам го.
6.Ицо Йовов-той май ще става тренер след време
7.Мариян Огнянов
8.Майкъл Тевия.
9.Калин Щърков
10.Стефан Станчев
11.Сашко Киров
Като гледам един почти сглобен отбор,на който Ясен с някои изключения не разчиташе.Кой,къде,кога защо??????????
За тези момчета и батковци незнам кое е по удачно.
LEVSKI_FOREVER
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
zlatan написа:Сантяго,зае,и не се дразни от червенушковчетата-това тяхното е просто злоба.
Както не веднъж съм казвал, Дарко е личния подавач на Гарра, без него нямаше да вкара 26 гола.
Дарко ще остане, сигурен съм!
Само Левски!