ShooterMan написа:Аз мисля,че точно късите пасчета и комбинациите ни липсват.Това е футбола.Барса с дълги пасове ли играе,Шави колко пасове над 20 метра дава....Само безидейните отбори ритат дълги пасове,от защитника напред...както бяхме ние - Дяков боц напред и каквото стане.Това не е футбол.Виж,няма смисъл да спорим,сам виждаш как играе Черно Море с Ратников и как играе без него,мисля,че и всички оценихме разликата
Шави бие фалове, корнери, дава пас когато се налага от едната странична линия до другата и точен, Ратников е статичен, смешно е дори да ги сравнявам и играта на който и да е от Барса, с Ратников титуляр всеки мач няма да е по-различно от сегашното ни класиране.Трябва да се налеят малко пари за класни попълнения - нападател задължително от чужбина и да е машина за голове, например такива каквито взима Локо Пд винаги - Бобан Янчевски, Дембеле, Карвальо, друг е въпросът ако от такава класа дали ще успеем да го задържим, Димитър Илиев ще е откритието при нас само да успеем да го докопаме както стана с Миро Манолов, ако вземем Борносузов и с Жоро Илиев в средата на терена ще дадат повече офанзивни идеи на отбора Две крила също ни трябват, Д.Георгиев и Марадончо не стават, по-добре да ги махнат и да дадат последен шанс на Тодор Колев да се наложи и да започнат да налагат Капитанов