Гаджев в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Гаджев в националния?

Мнениеот blue_ power1 » 23 мар 2009 19:01

Не знам,и двата мача ще са много трудни,националите ни трябва да играят на 120% иначе сме в киреча....Работата е много сериозна.

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 23 мар 2009 19:04

мнението ми за гаджев е много добро но в този момент наистина не е добре за него да е там няма да издържи психически.а за домо или камбуров хора съвземете се като лилчо арсов вратарите по света играят да речем в 6та дивизия на което и да е първенство край на коментара.т.янчев много го мразя защото винаги пред медии обижда хората от левски,но за този мач можеше да свърши работа,а другия който трябваше да е там е гонзо.мотива за двамата големи биткаджии и не им пука от никой,а в ейре всичко ще бъде борба.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 23 мар 2009 19:15

Дам и аз съм на мнение, че Гаджев играе добре, но не е играл колкото трябва в националния за да се изправи в такава сериозна среща.Янчев, въпреки годините играе доста добре и е по-добър вариант от Кишишев!Ние си занем, че националният ни е зле, но навън букитата дават на места 4 и нещо коефицент за нас :o може и да е още по-зле значи :shock:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 мар 2009 19:51

xi4o_93 написа:А защо не ВЕСКО минев да не е национал,вярно не е титуялр в левски,ама па ебати как играе кат му се даде шанз!

... ама пък е в Левски, а :lol: Няма такива, място за резерви в национала НЯМА. Изключение правят евентуални резерви в поне горе-долу сериозни евроотбори, ама резерва в Левски, ЦСКА - не.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 мар 2009 12:59

И Веско Минев и Владо Гаджев със сигурност стават за националния отбор...но правилният футбол е на друго мнение :x
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Национален отбор”