Петков аут от двата мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Петков аут от двата мача.

Мнениеот comandosa1 » 28 мар 2009 12:36

Георги Петков няма да вземе участие по всяка вероятност в нито една от двете предстоящи срещи на националния ни отбор по футбол. Лошо! Иванков на вратата, и ако не дай си Боже нещо стане с Иванков, втория мач Ники Михайлов :o
Много на карък продължават да вървят нещата.

[offtopic]Абе тия ирландци да не са викали циганка да им препикава стадиона, голям късмет вадят, а мача още не е почнал.[/offtopic]
Последна промяна от comandosa1 на 28 мар 2009 12:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Петков аут от двата мача.

Мнениеот angelov » 28 мар 2009 12:38

А бе на знам, но нещата отиват на там срещу кипър да играят младежите.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 28 мар 2009 12:43

Леле сега чета последната новина на Гонг, Илиян Стоянов титуляр, ако пусне и Жиката палете свещи и цял мач на пост и молитва.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 28 мар 2009 12:45

Кой да пусне? Замисляте ли се че няма кой знае какъв избор...в грандовете предимно играя разни чужденци и маймуни така че трудно се намират добри попълнения. Квото имаме това е

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 28 мар 2009 12:50

Ми според мен при липсата на Котев и Тунчев, следващата логична двойка е Топчо и Томашич, имат опит заедно, предполагам са сработени добре и имат скорощни срещи за национала. Просто Илиян Стоянов не е виждал европейски футбол от 4 години, не познава грам играта на Томашич и Миланов, незнам според мен е лошо.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 28 мар 2009 14:02

Мърито ще има оправдание ако нещо не се получи.Тои само това чака.Дано да направим нещо но с Мъри една голяма 0.То и да направи нещо ,какво,с пенсионерите ли ще ходи на първенството.Този човек нияо не е създал.Дори и в Левски беше така.В Литекс е една мишка която все се оправдава.Тои ще е треньор 5 години.Трябва да гради отбор от младите, и каквото стане.А Мърито пак връща разни футболни недоразумения,пенсионери и като цяло не наи добрите играчи в България.Дано да бием,обаче с този треньор ......................................................................

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 28 мар 2009 14:35

ТОПЧО Е ДУПКА.При така стеклите се обстоятелства Стоянов-Томашич е най добрия варинат.Иначе най добрия щеше да си е Тунчев-Томашич.Игор е единствения чужденец заради който си заслужава да преглътнем това че е такъв.Просто към момента на центр. няма никакъв избор Мъри.Но пак повтарям поне за мен ТОПЧО Е ДУПКА.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 28 мар 2009 14:40

orlando написа:Мърито ще има оправдание ако нещо не се получи.Тои само това чака.Дано да направим нещо но с Мъри една голяма 0.То и да направи нещо ,какво,с пенсионерите ли ще ходи на първенството.Този човек нияо не е създал.Дори и в Левски беше така.В Литекс е една мишка която все се оправдава.Тои ще е треньор 5 години.Трябва да гради отбор от младите, и каквото стане.А Мърито пак връща разни футболни недоразумения,пенсионери и като цяло не наи добрите играчи в България.Дано да бием,обаче с този треньор ......................................................................

Припомни ми коя година от последното деситилетие националният не е бил 0??????
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 28 мар 2009 15:10

angelov написа:А бе на знам, но нещата отиват на там срещу кипър да играят младежите.

Младежите на левски ли?
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 28 мар 2009 15:12

comandosa1 написа:Георги Петков няма да вземе участие по всяка вероятност в нито една от двете предстоящи срещи на националния ни отбор по футбол. Лошо! Иванков на вратата, и ако не дай си Боже нещо стане с Иванков, втория мач Ники Михайлов :o
Много на карък продължават да вървят нещата.

[offtopic]Абе тия ирландци да не са викали циганка да им препикава стадиона, голям късмет вадят, а мача още не е почнал.[/offtopic]

Ура,тоз забит гвоздей на гол линията няма да варди,е с Иванков шансовете ни се увиличават. :P :P :P :P :P :P :P :P
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Върни се в “Национален отбор”