Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rocknrolla
- Контакти:
Re: Бойко Борисов
Бойко Борисов е левскар,но се чуди как да осигури работа на Титан,за да може да издържат Цска
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Re: Спортист Своге-Левски 28.03.09 -13h
Хубав празник ще бъде за града. Но аз разбрах , че мача е от 14 ч. ?!?
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Re: НЕСТАВАЩИТЕ ЗА ЛЕВСКИ
Нашата работа ( на феновете ) е да си гледаме агитката, да отидем събота/неделя на мач, да подкрепяме отбора и да пазим чисто името му. Каквито и да са тези 11, които носят фланелката - единственото условие е да не я петнят! Това кой колко може го решават други ( и те къдърни или не е друг въпрос). На всеки му трябва време да си сработи отбора, на всеки му трябва време да се адаптира, ако не го бива - не става и тва е. Нашата работа не е това, има треньори, ръководство и тн. те да си се разправят с това. Вашата работа е да сте на стадиона и да пеете. Когато нещо не е на ред, има си начини да се покаже ( напр. мача с Локо в Надежда - "оставка"). Съжалявам ако на някой не му изнася моето мнение, но ми писна от теми за "неставащи" футболисти и тн. 

Там, под синьото небе,
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
- sedem_!_dva
whitesnake написа:sedem_!_dva написа:Като не можете да случите на собственик, който да не е ходеща мишена, така само ще си пишете глупости по форумите...
Е,вие случихте на собственик...то пък взеха,че го изгониха от България,друг е въпроса,че не може да влезе в никоя държава от ЕС,а ако стъпи в Русия.../кво разправяш за мишените../.А пък за Ганьо от Левочево - вие си знаете.
Батков и Чорни са направили много за Левски, имат и грешки в управлението си, но безгрешни хора няма. Нито един друг футболен президент в България не е направил повече от тях за отбора си, може би единствено Гришата се доближава до тях. Стадиона е с най-добрия терен в България, помощни игрища около Герена, полагат се грижи за детско-юношеската школа, това са фактите, които никой не може да отрече, а другото са празни приказки... кой къде не е пускан, какъв бизнес прави, които мен като футболен привърженик изобщо не ме интересуват. Единствено искам да се влагат пари в отбора, той да израства и става по-добър и в базата, стадиона и инфраструктурата около него, за да придобият европейски вид.
NON MOLLARE MAI
- plamen etov
- Контакти:
itelim написа:Затворете темата! Бойко може и да е болен, но този е за реанимация с летален край!!!
Като Бойко Борисов ли,че както е тръгнало той ще вкара София в летален край

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
....
Последна промяна от Kobra666 на 28 мар 2009 15:08, променено общо 1 път.
ЛЕВСКАР до гроб!
sandri4ka_1914 написа:Нашата работа ( на феновете ) е да си гледаме агитката, да отидем събота/неделя на мач, да подкрепяме отбора и да пазим чисто името му. Каквито и да са тези 11, които носят фланелката - единственото условие е да не я петнят! Това кой колко може го решават други ( и те къдърни или не е друг въпрос). На всеки му трябва време да си сработи отбора, на всеки му трябва време да се адаптира, ако не го бива - не става и тва е. Нашата работа не е това, има треньори, ръководство и тн. те да си се разправят с това. Вашата работа е да сте на стадиона и да пеете. Когато нещо не е на ред, има си начини да се покаже ( напр. мача с Локо в Надежда - "оставка"). Съжалявам ако на някой не му изнася моето мнение, но ми писна от теми за "неставащи" футболисти и тн.
Респект.Показа , че си повече " истински фен "(и то от женски пол,горните да си вадят изводите) от 70% от писалите тези 4 страници.Може да ми късат нервите,да не могат да вържат 2 паса , да бягам от работа и да ме вали сняг на стадиона /с Вихрен примерно/.Но утре играчите ще се сменят , ще дойдат пак Марсилия , Челси , Вердер .. и всички ще са " верни фенове " ...същите тези , които ги няма с опашкари като Вихрен,а по време на мача седят и флуудят форума.Такива бол.
айде със здраве
ЛЕВСКАР до гроб!
- smash_the_reds
Не можем да победим Спортист Своге?!
Спортист-Левски 2-2 !!!
Вярно-контрола е,но пак повтарям-рано или късно ще се издъним в първенството.И колкото по-отвисоко паднем,толкова повече ще боли!Дано не позная,но мисля че това ще стане скоро.
Вярно-контрола е,но пак повтарям-рано или късно ще се издъним в първенството.И колкото по-отвисоко паднем,толкова повече ще боли!Дано не позная,но мисля че това ще стане скоро.

Re: Не можем да победим Спортист Своге?!
Стига с този негативизъм , бре .Вярно е , че нямаме качествен треньор , който да нареди и изгради тактически отбора....и все пак-каквото и да става САМО ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
Re: Не можем да победим Спортист Своге?!
абе вие зле ли сте или ДА
това че левски прави Х със отбор в Б група в контролна среща не значи НИЩО. просто не се оставяте от тъпите теми. я по - спокойно Шампиони сме. САМО ЛЕВСКИ