2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и Селекция на отбора

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2010 17:57

[center]Бразилец иска да остане в Черноморец и през пролетта[/center]
Необичаен избор направи бразилецът в Черноморец - Бургас Габриел Атц, който днес направи индивидуална тренировка на стадион "Лазур". Централният защитник е предпочел да зъзне през зимата в България, вместо да се радва на слънцето в топлата си родина. Атц, който изигра едва мач и половина за Черноморец за повече от 10 месеца, си прави сметки да остане в отбора и през втората част от първенството, въпреки че шест месеца беше само и единствено лекуван.

Семейството е решило да сподели студения сезон с футболиста и от няколко дни при него пристигнаха съпругата и тримата му синове. Габриел всъщност добре познава зимата, и то в нейния най - лют вид от сезоните, в които игра за руските Рубин (Казан) и Химки.

"Горя от желание да се представя добре през пролетния полусезон с екипа на Черноморец. Клубът ми помогна много в периода на дългото ми отсъствие и сега се чувствам морално задължен да се отплатя", заяви русият бразилец, който пропусна целия есенен дял от "А" група заради лечение на контузия, което премина основно в клиника в Мюнхен при лекаря на Байерн д-р Волфарт.

Атц се завърна в Бургас в края на месец ноември и успя да изиграе на ниво цялото второ полувреме при победата над Добруджа с 3:0 за купата в последния мач за годината. "Ще поддържам формата си активно през зимата, за да вляза в подготовката с летящ старт и да заслужа доверието на новия треньор", обеща Атц, докато тичаше по пистата. По плана на бившия вече наставник Красимир Балъков Черноморец - Бургас се събира за първа тренировка на 5 януари.

http://football.sportal.bg/news.php?news=275071

До сега съм казвал че Атз е един от най-добрите в отбора ни футболсити,а след тези думи ще излезе и че е и като човек.С 1 класа по-добър е от Зайц и Андре,а дори според мен е по-качествен дори от Хаири,но имаше нещастието тъкмо като престигна в Черноморец да се контузи, :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 10 дек 2010 18:16

Този е мъжкар!
А сега за сравнение Старокин:
"Накрая искам да оповергая информацията, че от ЦСКА са проявили интерес към мен. За последните 5 години от "Армията" не се сетиха нито веднъж за мен и затова не вярвам, че ще го направят и сега", споделя с горчивина юношата на червените.

"А и аз бих искал да продължа кариерата си в тим от по-високо ниво на ЦСКА", завърши Старокин./Меридиан Мач

Леке!
Такива футболисти с класата на Меси да са, на боклука. Като не иска да играе, да се маха, само ще пречи на останалите и ще се пази за "отбор от по-висока класа".

В случая няма значение за кой отбор става въпрос, ако е професионалист никога не би си позволил да коментира по този начин, независимо какви са желанията му.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2010 18:21

nore написа:Този е мъжкар!
А сега за сравнение Старокин:
"Накрая искам да оповергая информацията, че от ЦСКА са проявили интерес към мен. За последните 5 години от "Армията" не се сетиха нито веднъж за мен и затова не вярвам, че ще го направят и сега", споделя с горчивина юношата на червените.

"А и аз бих искал да продължа кариерата си в тим от по-високо ниво на ЦСКА", завърши Старокин./Меридиан Мач
Леке!
Такива футболисти с класата на Меси да са, на боклука. Като не иска да играе, да се маха, само ще пречи на останалите и ще се пази за "отбор от по-висока класа".

В случая няма значение за кой отбор става въпрос, ако е професионалист никога не би си позволил да коментира по този начин, независимо какви са желанията му.

Вече привлякохме Венелин Филипов и Георги Костадинов от Черноморец Поморие които са защитници.Иначе от сателита дръпнахме и Пламен Димов,който е полу-защитник и Васил Калоянов който е нападател.Все млади момчета.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 27 дек 2010 15:26

Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com

Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски

Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.

Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).

Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.

"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 27 дек 2010 17:45

[center]27 италианци пробват в Бургас[/center]
27 италиански футболисти са пред­ложени за проби в Черноморец (Бс) през зимата. Става въпрос за млади иг­рачи на възраст между 18 и 20 годи­ни. В момента те се подвизават в тимове от Серия С1 и С2. Правата на италиан­ците държат мениджърски агенции на Апенините. Агенти­те са влезли в кон­такт с изпълнител­ния директор на бур­газлии Джанпиеро Персикети.

http://www.novsport.com/news124237_1003.html

Италиянска инвазия :lol: дано поне да има един що-годе качествен играч.

[center]Мароканци искат Муйтис Лис[/center]
Елитният марокански Раджа (Казабланка) иска да привлече в състава си конгоанския национал Лис Муйтис от българския първодивизионен Черноморец (Бургас), съобщава местната преса. 25-годишният нападател беше привлечен на "Лазур" през октомври от бившия старши треньор Красимир Балъков, като изигра едва пет официални мача, в които реализира два гола.

Муйтис пристигна в Черноморец от Уидад (Казабланка), в който записа 25 мача и 10 гола и спечели титлата на страната. Според мароканската преса нападателят вече е постигнал договорка за личните си условия с Раджа и се очаква да подсили отбора след Нова година.

http://www.novsport.com/news124868_1003.html

Ако продадем най-дорият си нападател пак ставаме дупка в атака и евротурнирите ще са химера!

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 28 дек 2010 08:59

Те и сега са химера.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 дек 2010 20:04

Alvarez ли си , какъв си , не знам ...ама явно не си на ясно със значението на думата химера ....сега ще се опитам с примери да ти обясня какво е химера :
1. Химера е , че в следващите 19 години някога ще влезите в Б група .
2. Химера е , че имате повече повече подръжници в града от нас . Това , че имаше малко повечко хора на мача с Ботев , нали се сещаш , че не беше заради вас ....
3. Химера е , че имате стойностен отбор и стойностна организация , защото хора без образувание няма как да я изградят .
4. Химера е , че онези специалисти от Евробилдинга ще издържат отборчето ви още дълго време . Защото се чуват едни доста интересни неща за желанието им да абдекират ....
5. Химера е , че ще построят стадион в Долно езеро , това пък е най - голямата измислица на 100 -летието .
6. Химера е това , че някога въобще сте постигали нещо по честен път в ерата на Портачанов .
7. Химера е това , че след 5 години някой въобще ще си спомня за вас в града ни .

И един съвет от мен не берете грижа за Черноморец , тази тема беше за подготовката , нали ?!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 дек 2010 00:38

айде продайте сички свесни ( не са мн ) и догодина бургаско дерби в Б ;)

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 30 дек 2010 12:45

El greco написа:Alvarez ли си , какъв си , не знам ...ама явно не си на ясно със значението на думата химера ....сега ще се опитам с примери да ти обясня какво е химера :
1. Химера е , че в следващите 19 години някога ще влезите в Б група .
2. Химера е , че имате повече повече подръжници в града от нас . Това , че имаше малко повечко хора на мача с Ботев , нали се сещаш , че не беше заради вас ....
3. Химера е , че имате стойностен отбор и стойностна организация , защото хора без образувание няма как да я изградят .
4. Химера е , че онези специалисти от Евробилдинга ще издържат отборчето ви още дълго време . Защото се чуват едни доста интересни неща за желанието им да абдекират ....
5. Химера е , че ще построят стадион в Долно езеро , това пък е най - голямата измислица на 100 -летието .
6. Химера е това , че някога въобще сте постигали нещо по честен път в ерата на Портачанов .
7. Химера е това , че след 5 години някой въобще ще си спомня за вас в града ни .

И един съвет от мен не берете грижа за Черноморец , тази тема беше за подготовката , нали ?!

Виждам, че ти си добре образУван. Глупостите ти няма да коментирам, но вродената ми доброта ме кара да те уважа с този лек музикален поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=ac02hVqLV1Y.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 30 дек 2010 23:46

Alvarez написа:Те и сега са химера.

Алварез ли си Шалварез ли си, ходи философствай във форума на Нефтохимик...
Упсссссс, Гонг не са счели за необходимо съществуването на такъв....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”