ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: СТОИЛОВ: И ПЕТКОВ С ПРОБЛЕМ ПРЕДИ МАЧА
Ми да извикат Боби да пази Кременлиев, Трифон , Цанко и Хубчев в защита Бала, Лечков и Златко Янков в средата и Костадинов , Стоичков и Сираков в нападение! Е тогава ако не бием няма кога!
А тия ако искат и диарични пристъпи да полу4ават все ми е тая! Госпожички лигави вс вън от Национала само петнят фланелката!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Re: ИРЛАНДИЯ - БЪЛГАРИЯ 28.03.2009 / 21:45 световна квалификация
Джовани Трапатони преди малко на конференцията е казал следното за финал:
Можем да победим България само ако успеем да неутрализираме бързите им контра атаки. Това е най-силното им оръжие и ще ни е много трудно срещу футболисти, като Попов, Рангелов и Георгиев.
--------------------------------------------
За кой ли футболист става дума
Можем да победим България само ако успеем да неутрализираме бързите им контра атаки. Това е най-силното им оръжие и ще ни е много трудно срещу футболисти, като Попов, Рангелов и Георгиев.
--------------------------------------------
Мъри: Утре ще пусна новият Бербатов
За кой ли футболист става дума

- child in time
- Контакти:
Господ? Ми само той ни остана!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
ТОВА МОМЧЕ МЪРИ ЛИ КАКЪВ НЕ ЗНАМ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ЯКО ША Я ОПЛЕСКА С ТАЯ СМОТАНА ЗАЩИТА С ТИА ЧУКОВЕ ДЕГИ ВЗЕЛ
zoro333 написа:ТОВА МОМЧЕ МЪРИ ЛИ КАКЪВ НЕ ЗНАМ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ЯКО ША Я ОПЛЕСКА С ТАЯ СМОТАНА ЗАЩИТА С ТИА ЧУКОВЕ ДЕГИ ВЗЕЛ
А кой да "земе" бре бате? Кирки няма.
- plamen etov
- Контакти:
PFC Litex написа:Момчета явно е, че сте тук с една единствена цел да се заяждате с клубните Ви принадлежности.
Няма никакво значение, че Стоилов е треньор на Литекс, защото между националния отбор и Литекс няма допирни точки.
Ще бием Ирландия 100% залагам си мод правата.
Издъним ли се се махам, като модератор от този форум
kartago, кажи какво значение има извиканите футболисти, от кой отбора са?
Това ще бъде най щастливия ден когато ТИ ще си далеч от мен ,както се пее в една песничка
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- plamen etov
- Контакти:
PFC Litex написа:kartago написа:PFC Litex, ами кое да е по-важно? От кой отбор идват момчетата, в каква форма са, как се тренира с тях?! И освен това, не бъди толкова хлъзгав, става въпрос за треньора, а не за футболистите! Как да не правим сравнение между Литекс и нац. отбор, като треньора е един и същ?.... На каква база да си направим изводите до колко е готов самият треньор?! Нали като гледам, как се справя на клубно ниво, с какви футболисти разполага, кой как използва, как реагира на развоя на мача?!..... Или ти на такива работи не обръщаш внимание????.....
Изпускаш една много важна подробност.
В Литекс са едни футболисти в националния други и да, повиканите в национален отбор се приема, че са добри, защото буквално лагер сбора е само за уточняване на тактиката, но не и да ги учи да играят.
Работата на национален селекционер е да подреди правилно наличните футболисти.
Ето, като фен на Литекс ще си дам мнението за повиквателните от нашият отбор.
Ивелин Попов - момчето е в много добра спортна форма, силен футболист е, до момента от изминалите кръгове в отбора ни е най-силен
Станислав Манолев - също добър градивен футболист, който няма да почне титуляр в мача, защото му падна малко формата
Радостин Кишишев - извикан е с една единствена цел, познава почти всички иралндци, с много от тях е играл, срещу много от тях е играл и ще бъде ползван основно, като помощник на треньора, а и знае доста добре английски което ще е от полза. Той също няма да почне титуляр и ще влезе в игра само ако стане някоя наложителна смяха, но не мисля.
Станимир Стоилов, като национален селекционер сме му гледали три мача и трите мача България игра много силно.
Леле братле много си зле,
1 Ивелин Попов -каква спортна форма като цялия отбор на ЛИТЕКС са в много слаба,по думите на ващо ръководство на клуба
2 Санислав Манолев какво значи малко му паднала формата,и тогава какво прави в национала
3 РАДОСТИН КИШИШЕВ ми даго беше взел като пом.тренер ,а не като полеви играч,апропо можеше и като преводач
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Давам "тон за песен" и отивам на работа! Съдията хърватин дали ще е ...?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Не Майк Райли ще еDeliba6 написа:Давам "тон за песен" и отивам на работа! Съдията хърватин дали ще е ...?!
- plamen etov
- Контакти:
rzEtw написа:Не Майк Райли ще еDeliba6 написа:Давам "тон за песен" и отивам на работа! Съдията хърватин дали ще е ...?!![]()
Бз се...С тая защита незнам какво ще направим.Според мен Велизар щеше да се справи по-добре от Мечо в халфовата линия,а пък Ивелин ще се пренавие и ще тича цял мач без да прави нищо...Най-силния ни пост май е Вратарския ?!?!
Бе и там проблем та незнам,но сърце юнашко не трае ,така че довечера мощно айде НАЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.