Жоржиньо написа:Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция!
Не мисля.. Галатасарай е 10 пъти по-класен отбор от тия слабаци, които в това смешно руско първенство не могат да стигнат до Европа не знам вече коя година..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Жоржиньо написа:Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция!
Не мисля.. Галатасарай е 10 пъти по-класен отбор от тия слабаци, които в това смешно руско първенство не могат да стигнат до Европа не знам вече коя година..
L_Messi написа:siniq_fen написа:Жоржиньо написа:Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция!
Те стигнаха до Европа, но есента отпаднаха в плейофа за Лига Европа от Лозана
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Rofles написа:Защо всеки талант, който се открие в Българското първенство било то чужденец, както е Дембеле в случая или Българин отива или в Русия, или в Турция "които уж са по-класни първенства от Българското"
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта