Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот PFC Litex » 30 дек 2010 15:04

Highlander написа:Така и така го продаваме, дано отиде в Ювентус. Каквото и да става се надявам да не иде в Турция в някакви измислени анадолски отбори като Газиантеп. Локо Москва също не е лош вариант.

Къде отива един играч, след продажба не е важно, щото сме фенове на отборите си, а не на футболистите, та какво му е на Газиантеп?

Гарата ще го трансферирате в Галатасарай и дано запазите голям процент от следващ трансфер, тъй като направили там силен сезон, то цената му ще се вдигне на едно 6-7 милиона евра.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 дек 2010 15:21

PFC Litex написа:
Highlander написа:Така и така го продаваме, дано отиде в Ювентус. Каквото и да става се надявам да не иде в Турция в някакви измислени анадолски отбори като Газиантеп. Локо Москва също не е лош вариант.

Къде отива един играч, след продажба не е важно, щото сме фенове на отборите си, а не на футболистите,

Аз пък си мисля, че след това което направи за нас всеки ще се надява да продължава да се развива и да играе за по-силни отбори ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 30 дек 2010 15:31

PFC Litex написа:

Къде отива един играч, след продажба не е важно, щото сме фенове на отборите си, а не на футболистите, та какво му е на Газиантеп?

Гарата ще го трансферирате в Галатасарай и дано запазите голям процент от следващ трансфер, тъй като направили там силен сезон, то цената му ще се вдигне на едно 6-7 милиона евра.

За чужденците и за мен не е важно, но виж за български футболист е важно, къде ще отиде, защото се видя, че от Турция, Русия, Франция та до никъде или макс остава там или се връщат отново тук, а полза от тях никаква и няма развитие грам. Не, че са по-лоши първенства напротив и пари зимат, ама до там без надграждане... А за Дембеле след като не е в Левски не ме е грижа грам къде ще играе, въпреки че направи много за този отбор и ми стана симпатичен. Интересуват ме само поне парите да са добри, след като е ясно, че ще е продаден, няма значение къде.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 дек 2010 15:32

siniq_fen написа:
PFC Litex написа:

Къде отива един играч, след продажба не е важно, щото сме фенове на отборите си, а не на футболистите,

Аз пък си мисля, че след това което направи за нас всеки ще се надява да продължава да се развива и да играе за по-силни отбори ;)

Dembele е отличен нападател, но си е консуматор и мисли само за себе си.
В него няма достойнство. Най-коректно от негова страна щеше да бъде да беше останал до края на сезона при вас и тогава да ходи където иска, защото в момента ви оставя по средата на пътя и казва оправяйте се.
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 30 дек 2010 15:48

PFC Litex написа:
siniq_fen написа:
PFC Litex написа:Така и така го продаваме, дано отиде в Ювентус. Каквото и да става се надявам да не иде в Турция в някакви измислени анадолски отбори като Газиантеп. Локо Москва също не е лош вариант.

Dembele е отличен нападател, но си е консуматор и мисли само за себе си.
В него няма достойнство. Най-коректно от негова страна щеше да бъде да беше останал до края на сезона при вас и тогава да ходи където иска, защото в момента ви оставя по средата на пътя и казва оправяйте се.

Има доза истина, благодарение на Левски му се дава шанс да направи хубава кариера, която неведнъж проваля, можеше да остане до края и на 2рия сезон.... но колкото той иска трансфер 2пъти повече Батков с мазната усмивка същата като тази когати имахме дузпа с/у Бате(нямаше такава мазна усмивка, казваща охооо готови са 7-те милиона, никога няма да забравя този кадър,даже вътрешно усетих, че няма да влезе тази дузпа...винаги ще го помня,още по-малко бях на море...) иска на момента да вземе парите. Дано резултата след усмивката да не е един и същ.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2010 18:28

Aз лично, ще продължа да му следя развитието и след като напусне Левски.
Не защото съм му, кой знае какъв фен ....
А защото, ще ми е любопитно, дали наистина е класен играч ( от европейска величина ) ... или просто, нивото на нашият футбол е смехотворно ....

Сега, някой може да каже : - "Ема, той вкара и на европейски отбори" ....
Да, вкара .... ама, примерно ... ако отиде в Галатасарай, ще се изправи срещу още по силни отбори от Гент и Лил ....
И тогава вече ще ми е интересно, какво в действителност може Дембеле !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Ха на бас, че Гара Дембеле вече е футболист на Локомотив

Мнениеот cska_vd » 30 дек 2010 20:01

Източници на агенция БЛИЦ заявиха, че Гара Дембеле вече е футболист на Локомотив (Москва). Руснаците повече от месец следят под луда изявите на французина с малийска кръв, като сега не само са отправили конкретна оферта, но и са постигнали пълно споразумение с босовете на “Левски”.

Наши информатори от Москва пък добавиха, че сделката е готова и се очаква обявяването й в първите дни на Новата година. Нещо повече – в Локомотив са поръчали фланелка с №9, с която Дембеле ще играе. Именно с нея Гарата ще позира пред медиите.

Както е известно, от два дни се тръби, че Дембеле е на крачка от преминаване в Галатасарай. Турската преса се скъса да пуска новини по темата. Ясно е, че доста сериозен интерес към Гара има и от Италия, като вариантът там е Киево.

Ние обаче сме готови да се басираме, че сагата е приключила и Дембеле ще играе в Локомотив (Москва). Парите по сделката са точно 2,5 милиона евро.

Чакаме официалното потвърждение. Ако се окаже, че не сме точни – здраве да е, в крайна сметка всеки греши...

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ха на бас, че Гара Дембеле вече е футболист на Локомотив

Мнениеот PFC Litex » 30 дек 2010 20:09

Прочетох го до тук

Нещо повече – в Локомотив са поръчали фланелка с №9, с която Дембеле ще играе. Именно с нея Гарата ще позира пред медиите.

те със специални извънземни фланелки ли играят :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 дек 2010 20:19

Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция! :)

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 30 дек 2010 20:19

PFC Litex написа:Прочетох го до тук

Нещо повече – в Локомотив са поръчали фланелка с №9, с която Дембеле ще играе. Именно с нея Гарата ще позира пред медиите.

те със специални извънземни фланелки ли играят :lol:

Ти пак много си прочел. Аз стигнах до "Източници на агенция БЛИЦ заявиха" и се отказах да чета повече :)

Върни се в “Архив”