Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот Mourinio » 30 дек 2010 18:15

:mrgreen: да Ели Маркес е сред най-добрите ни футболисти :lol: :lol: , добра новина, дано махнат и останалите двама бразилци, тия ако бяха класически бразилски футболисти, аз съм Меси :mrgreen: рядко може да се видят бразилски дърводелци, при нас обикновено идват само такива...от Джалма до Тиаго
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 18:22

И не само,че идват бразилски бездарници,ами и забравят да си тръгнат.Човек всеки път се надява преди всеки полусезон - да постъпят мъжки,като оня Даксон и да откажат да се върнат,но не,ние нямаме този късмет,те се връщат всеки път :mrgreen: .С нищо не го запомних тоя,освен с похвалите,че предсезонните контроли бил много добър,смях :lol: .Да вземат дядката Адемар и дърварина Тиаго и чао.Остава да изметем призрачето Будинов,Мадончо и току виж сме се пооправили втория полусезон 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 30 дек 2010 18:32

За всичко съм съгласен,само трябва да се купят добри футболисти да надграждаме..не си мислете че само с изгонени ще постигнем успех..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 18:45

И за последното съм съгласен.....но ако спрем с плюенето по шефовете ще видим следното в анонсираните играчи:
1.Деян Христов - много добър нападател за България.
2.Димитър Илиев - много добър нападател,беше талант номер 1 в страната,харесан дори от Челси и воден там на Стамфорд Бридж.Е,не му тръгна кариерата,но е само на 23 години.В ЦСКА не му дадаха шанс дори да покаже нещо заради ирландския дървосекач Шеридън.
3.Веселин Марчев - младежки национал.За този с очите си съм виждал как играе преди 1 година в мач на юношите.Класа над всички,креативен и силно атакуващ халф,много бърз.Ако това не е играч с перспектива не знам кой е и нека поне му дадем шанс в пробите преди да го анатемосат,че бил от Плодвив и Стефан Генов си го водел и т.н.,може да го познава,но ако води непознати играчи не е ли по-зле?
4.Атанас Зехиров - този също преди година беше талант номер 1 в държавата,откритието на чичо Пенчо.Тежка контузия и назад,нормално.Миналата зима го искаше Стяуа,малко преди трвамата му,нарекаха го българския Фернандо Торес в Букурещ,нека да го видим и той какво може.
И 4-мата които най-сериозн осе спрягат са добри футболисти и дори бих казал много по-добри от напускащия Маркес,Божилов(ако го махнат),Будинов и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 дек 2010 19:36

Бих се радвал да вземем Танко от вас, но ако трябва да даваме пари - едва ли , Венци обича само да прибира :lol: :lol: Иначе за тоя Димов няма какво да съжалявате - поредният селяк по душа, мечтаещ да играе в книжните тигри Левски или ЦСКА ;) За мен лично наш футболист, който след това играе за някой от тия два отбора, спира да съществува - както стана със Здравко Лазаров например ...
Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 дек 2010 21:47

Батстанчо написа:Моуриньо е прав.В центъра си имаме страхотни футболисти.Защо да не пуснем Димов да се развива в отбор,който през годиа е шампион, играе редовно в ЕКТ, прави трансфери навън и дава големи заплати.Нима някой от вас би отхвърлил 5торно увеличение на заплатата и медали и купи.Какво предлагаме ние насреща?9то място, никакви амбиции, разпродажба на всички играчи и евентуално на самия отбор, никакъв стадион и т.н. Не го виня , че иска да си осигури бъдеще и трансфер някъде в Европа, защото от нас кой е излязъл за голям европейски отбор/дори и в Турция,Русия,Полша/.Имаме си достатъчно млади и переспективни фуртболисти и , ако ТИМ не са решили да оставят отбора може да отпуснат пара за Хайри и един бег като Старокин и да имаме най-яката защита отново.Какво по-хубаво от това?Аз си пожелавам здрав Миро, Хайри в отбора, някой класен бег и добра подготовка през зимната пауза.След това резултатите ще си дойдат сами.В момента само претенциите ни са големи и си заслужаваме 9-то място.Само искаме а никой не дава, докато не се направят някои промени и да се отпуснат повечко пари няма да имаме нито медали нито купи, а в крайна сметка и това е важно за нас и за футболистите.Аз не се заблуждавам, че сме повече от ЦСКА или Левски, напротив, изобщо не сме , и това го доказват както резултатите, така и публика, организация, трансферна политика, управление, стадион, треньор, участие в ЕКТ, подготовка, лекаря на отбора, и т.н. Единственото , което ни прави по-добри са Школата и Юнушите, но тук говорим за "А" група и мъжете.Там ни превъзхождат и не разбирам защо мислите, че трябваше да спираме момчето да се развива в по-голям и класен отбор от нашия???Успех на Димов!!!

Само Черно Море!!!

Бат ви Станчо е герой
точни истини пише той
:)))))))))))))))))))))))))))
Все едно аз съм го писал тва приятелю! Напълно подкрепям всичко изложено. Някъде бях се изходил по въпроса и писах точно това, даже бях по-остър, гневен и ядосан. Плюят го момчето, вирят носовете, претенциите им големи, а той отбора наникъде, ръководството наникъде, стадиона наникъде, треньорите наникъде, селекцията наникъде, организацията наникъде, доктори и възстановяване наникъде, подготовката наникъде.... Още да изброявам ли?! Взехме едно трето място и на някои фенове им се зави свят, та тръгнаха да сравняват клуба ни и въобще всичко около него с отбори като Левски, ЦСКА, Литекс... Те хората на светлинни години от нас, нищо, че ЦСКА са в това положение сега. Ще се оправят те. Та така, при нас само целите големи и то нарочно така поставени. Та да има за какво после да глобяват и вземт и малкото, което са платили преди това! Така с мамене на играчите, с неизпълнение на обещаното, с правенето на боя с пръдня... няма да стане. Аз още лятото казвах, че с тая политика ще разбият отбора. И ето, стана. Играчите искат да се махат и не ги виня. И мене така да ме лъжат, да ме будалкат и мамят.... И никой да не си мисли, че видите ли, разчистват пътя на младите, щото ги е еня за тях и щото мислят за бъдещето на отбора. Просто продават хората с големи заплати и от които могат да вземат някой лев. Не виждате ли, че от сумати и време не е даден лев за играч. Само прибираме изгонени, изритани, прокудени, свободни агенти, нереализирани "юноши" на по 21-23г и т.н и т.н. А вие милите се надявате на Хаири, Старокин, лелеееееее. Ако купят някой от тях, ако въобще дадът 1 лев за някой в близко време.... идвам гол на стадиона :)))))))))))) тТо ясно, че не им се дават пари сега, но мислех, че искат поне след 2 - 3 години да направят нещо, като свърши кризата и за 100-годишнината. Ама и това вече ме съмнява, щото то отбор не се прави за 1 година. Но да видим....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 22:24

А като могат да изкарат не лев,а поне 100 000 за Юруков защо го изритаха и за без пари?Тука логиката ти се губи.И междудругото - искаш ли да се хванем на Бас,че не са поискали Старокин или който и да е от Черноморец->не е станало веднага факт?Не Левски,не ЦСКА,не Литекс,Марин Митев само да каже "искам" и Митко Събев ще го докара искания играч на бегом във Варна и то на гръб да ни го донесе?В организация и съдии са на светлинни години.Кога онези щяха на ни бият без съдията си?Никога.Видяхме ги колко струват в Лисабон и как разсмяха всичко живо в Европа.За ЦСКА изобщо какво да говорим?Във ВСЯКА нормална страна(не комунистическа) този отбор щеше да е изхвърлен от А група.А колко са им светлинните години се видя пак вчера,когато им лъснаха задниците на Левски,ЦСКА и Литекс след като УЕФА открито ги обвини в нагласени мачове и далавери.Така функционират тези отбори и ми се струва,че мнозина искат и Черно Море да функционира така,да бъде мръсен и подмолен клуб,мразен в цяла България,плют където и да играе и сравняван с дявола?това ли искаме?Където и да ходи Левски и ЦСКА ги псорещат с псувни,няма стадион в България където да не са посрещани с омраза и храчки заради мръсните и методи на съществуване?Рано или късно мафиотските им прийоми ще бъдат неприложими,рано или късно комунизма в България ще си отиде и това не е толкова далеч...тогава ЦСКА които даваш за пример ще изхвърчат в аматьорските лиги и самата мисъл,че ще играят с Черно Море дори би ги полъскала.Тези клубове са ОБРЕЧЕНИ да последват Дукла Прага.А ние?Ние си следваме нашия път.Относно Димов стига,ама наистина стига сълзливи оправдания.Развивал се,искал да се развие,за по-добри пари всеки сменял фирмата....да,ама не и фирмата на баща си нали?Не и родната фирма,защото аз пък опреличавам действията му на един блуден син,който защото баща му не му дава достатъчно джобни го заплюва в лицето и отива да живее при комшията като негов доведен син!Това направи Димов!.А глупостите,че играчите искали да си ходят - хахахахахахахаха,това беше най-голямата глупост която чух,особено след като дори изгонените плакаха,а Юруков каза,че искал да си изпълни договора,сребролюбеца Милен пък каза,че никога не би работил с толкова коректни шефове.Защото в много отбори НЕ се плаща на време,в много отбори НЕ вземат пари с месеци,в много отбори ядат лютеница и маргарин,но играят!?!?Какво е обяснението?Не знам кой какво разбива,но този отбор не го създаде филанкишията,нали?А играчи като Юруков,Жоро Илиев - те не бяха свободни агенти,те струваха ПАРИ и то повече пари за всеки един от тях се дадаха отколкото се взеха за Димов(ако слушаме Ганя).Но това се забрави.Или този отбор дето взе медалите го завари готов сглобен и днес го разбиват на инат?От момента да идването им до изграждането на силния ни отбор остана 1,5 играча - Станислав Стоянов и ветерана 3-ти вратар Краси Колев.Това е истината,всичко друго се събра с много труд и много пари от хората,които сега търпят критики....затова,че едно КЕЛЕМЕ не събра смелост да постъпи като Даксон черната печка или дори мелеза Дани Кики,да събере смелост и да бъде мъж.Затова те не са виновни,напротив.
А ние остава да се надяваме поне човека на долната снимка да не излезе такова КЕЛЕМЕ,а човекът долу е талант и футболист много по-голям от Димов и ще видите тази пролет какъв футбол ще играе Черно Море и бързо бързо черните дяволи шефовете пак ще станат големи благодетели...
Изображение

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 дек 2010 22:27

Aбе моряци,хайде като не се заблуждаваме че сме нещо повече от другите(все ми е тая кои :mrgreen: ),така и да не се подценяваме.Като ни превъзхождат,да им продадем още някой ли?Момчето за което пишете не е играло и 10 минути за Левски,ама вече знае кое е най-хубавото в България??? :o И аз мислех че е голям моряк,ама дръжки.Можеше да похвали новия си отбор без да обижда стария.Или щом онзи отбор предлага по-големи перспективи да му станем и ние фенове ли?Прав му път на Димов. :arrow:
Трансферната политика обаче много ме изненадва :o :shock: :roll: Ели заминава в Кипър,пише се за Танко в Славия утре сигурно за още някой.И всичко това съвсем изненадващо.Всички викат "тоя-вън,оня-вън",ама кой нов ще дойде?Чистката надхвърли очакванията ми.Оставам оптимист обаче! ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 дек 2010 22:45

Не сме нищо повече,ама не сме и по-малко.Само Литекс е по-напред от нас.Цяло лято и есен слушахме тука глупости за Черноморец и какво стана а?Фалираха им мечтите когато спря източването на чуждите пари.Ама то така е лесно,дайте на ТИМ да точат примерно от БНБ пари,неограничено - ееееей,знайте ли само какъв отбор и какъв стадион ще направят а?Направо муцка,че дори ще докарат Роналдиньо да порита пролетта при нас....И големия Митко Събев къде свърши?Аз ще ви кажа къде - свърши в офисите на ТИМ,в ЦКБ,да хленчи за заеми да си покрива харчовете.И не върна тези заеми и 5% от акциите му в Петрол - фииииутттт,заминаха в джоба на Марин Митев...а останалите?Затова ви казвам,че не мсе поискали Старокин,Хайри,майри,Педриня и там какви бяха - не е хукнал Митко да ги носи на гръб до Варна инак ще се събуди с една конска глава в кревата някоя сутрин...Това,че сме избрали пътя на по-плавното равитие е по-добре и случая с Митковия Вихър Айтос го потвърждава.А междудругото цяла есен много моряци викахте,че играем селски футбол.Искам да ви кажа,че селската игра в Черно Море се олицетворяваше от 2 играча - Димов и Дяков,те играят селски футбол с блъскане,ритане и ръгане-с една дума-ръгби.Тука мисля,че няма никакви спорове.Е,сега ги няма,може Черно Море да не играе селски вече :P

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 дек 2010 23:25

По-големи,по-малки от някои други ...ние сме Черно море,добри ,лоши това сме ние в момента и си обичаме отбора и мисля че някои много крайно се изказват,но това си е тяхна работа.До тук се вижда само кои напускат отбора,но си мисля,че тепърва ще се пише за новите,които идват.Както и Генов казва,че до първата тренировка иска да знае кои ще са новите футболисти,си мисля че сега след Нова година ще си заминат,които има да си заминават и ще се пише предимно за нови попълнения.За напусналите до тук,ме е яд че Димов си тръгва,понеже нямаме подобен деф.халф,но от изказванията му и аз останах обиден.За другите напуснали нека си говорим когато е факт и когато се види кого ще се вземе или съответно не на техните места.Продаваме един футболист и вече какви ли не драми се направиха,че даже и отбора закрихте.След погромните загуби имаше изказвания айде махайте ги тия,вече ги видяхме колко могат..сега като почнаха да разчистват малко отбора(поне на слухове) се хвърчи в другата крайност-"ама тия кво правят","отбора ще закриват..", "разбиват отбора.." и т.н.
Нека изчакаме и да видим
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”