Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот siniq_fen » 30 дек 2010 17:30

Blue_Girl написа:
Tommi написа:Бих предложил да вземем под наем до края на сезона Миранда или Чипилов, а вече за новия сезон да търсим силна конкуренция на Жо и Дани Младенов.
Няма да е лошо да изпробваме и Антонио Михайлов, според мен ще е по-добър от Иса.

Михайлов да е по-добър от Иса, не мисля!

Какъв е тоя Антонио Михайлов? :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 30 дек 2010 17:33

Bedi Buval
От видеото което видях съм доста впечатлен от това франсе : Висок , Физически здрав , Добра игра с глава , Играе и стреля и с 2та крака добре , Добър пас , Добър контрол на отпката , Добре се позиционира спрамо ситуацята .

Като цяло бих казал , че може да се окаже и по добър от Гаррата . Ще видим надявам се ако дойде в Левски да покаже това което всички виждаме на клипа :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2010 17:36

Blue_Girl написа:
Tommi написа:Бих предложил да вземем под наем до края на сезона Миранда или Чипилов, а вече за новия сезон да търсим силна конкуренция на Жо и Дани Младенов.
Няма да е лошо да изпробваме и Антонио Михайлов, според мен ще е по-добър от Иса.

И защо не мислиш, че е по-добър :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 17:37

golasimo написа:Значи , ако това франсе е заместника на Дембелето , Бай Ганя да ходи да се застреля . В момента са ни нужни качествен централен защитник , Старокин да сменя това недоразумение Минев , крило и нападател .

Обоснови се, защо наричаш Минев недоразумение!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 дек 2010 17:38

Peek написа:Bedi Buval
От видеото което видях съм доста впечатлен от това франсе : Висок , Физически здрав , Добра игра с глава , Играе и стреля и с 2та крака добре , Добър пас , Добър контрол на отпката , Добре се позиционира спрамо ситуацята .

Като цяло бих казал , че може да се окаже и по добър от Гаррата . Ще видим надявам се ако дойде в Левски да покаже това което всички виждаме на клипа :)

+1 Единствено се съмнявам да се окаже по-добър от Гаррата ;)
Само Левски!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 17:41

Tommi написа:
Blue_Girl написа:

И защо не мислиш, че е по-добър :?

Защото Иса има нюх за пласиране и знае къде да застане в точния момент, за да отбележи гол.
Докато при Антонио тези неща липсват.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2010 17:41

Този французин изглежда, че не е лош футболист. Само че ще пасне по-добре на отбори с двама нападатели. За нашата схема трябва да се намери по-различен тип нападател.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 30 дек 2010 17:49

Tommi написа:Този французин изглежда, че не е лош футболист. Само че ще пасне по-добре на отбори с двама нападатели. За нашата схема трябва да се намери по-различен тип нападател.

И на мен така ми изглежда

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2010 17:51

Blue_Girl написа:Защото Иса има нюх за пласиране и знае къде да застане в точния момент, за да отбележи гол.
Докато при Антонио тези неща липсват.

Както кажеш:lol:
Последна промяна от Tommi на 30 дек 2010 18:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 дек 2010 17:57

От клипчето тоя Буфал ми хареса,но да не забравяме,че това е някаква компилация от най-добрите му моменти.Така и някой дървар,може да изглежда,че е футболист от класа.Обаче ми направи впечатление добрата му игра с глава а и добрия контрол на топката.Ще видим дали той ще е заместник на Гаррата !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”