Бат Бойко по Ринг ТВ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бат Бойко по Ринг ТВ
Язък! Изпуснал съм купона - не'ам информация?! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
да,много е вероятно в раковски да играем мачовете,почти всичко е уговорено остава няколоко неща да се направят:малко да се вдигне капацитета на стадиона,да се направи гостуващ сектор и да се сложи старото осветление от националния стадион васил левски което незнаино как
е попаднало в раковски...
галя и ко мъчат да вземат лаута и с пари от програми и с някви игри с лукоил да направят нещо,има шанс и да сменим шефа си но шансът е малък за жалост!

галя и ко мъчат да вземат лаута и с пари от програми и с някви игри с лукоил да направят нещо,има шанс и да сменим шефа си но шансът е малък за жалост!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
NUP-1995 написа:да,много е вероятно в раковски да играем мачовете,почти всичко е уговорено остава няколоко неща да се направят:малко да се вдигне капацитета на стадиона,да се направи гостуващ сектор и да се сложи старото осветление от националния стадион васил левски което незнаино каке попаднало в раковски...
Наполи, мерси за инфото

slavia_forever написа:Да и показаха базите на Славия, резервния стадион с осветлението и новата настилка.
От друга страна, всички видяха отново, как Б.Борисов е сбъркан с изказа и ударенията. А това е вероятния, следващ управенец на България, типичен наследник на Бай Тошо (от където и произхожда)!
Можеш ли да ми дадеш някакъв link за новите ви бази , или направо качи снимки тука някъде... че ми е интерсно , да видим. А иначе бих желал и на черноморец да видя базите , плановете и така.
Фред РОТЕН ! ! ! !

[center]
[/center]

[center]
[/center]
Харесвам Сибила от Ринг ТВ , много я харесвам..

Харесвам Сибила от Ринг ТВ , много я харесвам..
[center]
[/center]

- plamen etov
- Контакти:
whitesnake написа:LocoMotion написа:Б.Б. От август "Локо Пд" ще играе в Раковски!?
Бат Бойко си е тъпо парче...
МУТРА И ФУТБОЛ ХА ХА ХА ХА

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.