Бенитес се връща в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Бенитес се връща в Ливърпул
Веднага след снощния резил излязоха информации, че Рафа Бенитес може да се върне в Ливърпул. Приемате ли подобен ход от страна на новите ни собственици? Аз лично да, защото Бенитес е човек с характер, с манталитет на победител.
-
- Контакти:
Re: Бенитес се връща в Ливърпул
Смятам че грешката трябва да се поправи възможно най-скоро.
хахаха тия са големи извратеняци - нека го върнат, че после да го изгонят и да върнат Ходжсън и така ще си ги менкат, а пък другите отбори нека си печелят титли - Ливърпул само ще броят годините без титла

Според мен Рафа е добър специялист,но на вас няма да ви помогне.Ще си останете само с голямото име и големите амбиции.Проблема на Пуул не е в треньора,а като цяла управлението и играчите,които играят в отбора.Трябват ви нови КЛАСНИ играчи,а не някви си Рамирес,Лукас и Макси.С тези играчи толко,ще си тъпчете на едно място даже и Моуриньо да ви е треньор.
Това е лично мое мнение,разбира се.

Това е най-логичното...

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- JohnnieWalker
- Контакти:

- Mighty Reds
- Контакти:
Категорично НЕ искам Бенитес да се върне начело на Ливърпул.
За да излезе клуба от кризата, трябва да има нови лица - и между футболистите, и на скамейката - като главен мениджър например
За да излезе клуба от кризата, трябва да има нови лица - и между футболистите, и на скамейката - като главен мениджър например

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
да поне е симпатяга 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-Ivan- написа:Според мен Рафа е добър специялист,но на вас няма да ви помогне.Ще си останете само с голямото име и големите амбиции.Проблема на Пуул не е в треньора,а като цяла управлението и играчите,които играят в отбора.Трябват ви нови КЛАСНИ играчи,а не някви си Рамирес,Лукас и Макси.С тези играчи толко,ще си тъпчете на едно място даже и Моуриньо да ви е треньор.
Е нали трябва менажер да ги избере тези класни футболисти.То все пак не е само до пари.
Иначе според мен ще е голяма глупост да се завърне.Просто Бенитес се изчерпа за нас.
Mighty Reds написа:Категорично НЕ искам Бенитес да се върне начело на Ливърпул.
Трябва наистина.Според мен даже и един експеримент с Оуен Койл може и да е за добро.