Абе.... работата е в това, че ние нищо не знаем бе

Какво да подкрепим.... че ти знаеш ли какво става в отбора изобщо, че да ходим да го подкрепяме?! Играем си на гадаене... едните мислим, че правят чистка да пускат младите... другите мислим, че искат да закриват отбора... трети мислим друго.... ами че ние само се чудим какво става... ако излязат и кажат какво точно се случва с отбора, ще го приема и ще ги подкрепя... ама като нищо не казват, кое да подкрепям?! Аз отбора си го подкрепям и искам да побеждава всеки мач.... но на другите неща дето се случват в отбора какво да подкрепям?! Димов го продават... ами да излезе някой да съобщи официално как и защо са се съгласили да го продадат, какви са им мотивите и т.н. ...що да не ги разберем и да ги подкрепим?! Пък те не казват нищо и ние почваме да мислим глупости
Да кажат официално какви планове има.. не да излизат тук някакви новини за план 2013... после се оказва, че не се знае дали има такъв план изобщо и разни такива
На мен лично ми писна да няма никаква информация и да виждам как се случват само глупости.... и не мога да си обясня сам защо се случват... и иди чакай някой от ръководството да ти каже. Като например защо решиха, че Стефан Генов ще се справи с воденето на отбора... как се стигна до там Димов да иде в Левски, защо освободиха Юруков (ама не ние да си гадаем, ами да кажат фактите официално), ще продават ли Дяков и защо.... по принцип верно е, че не ни дължат обяснение.. могат да правят каквото си искат, ама от уважение към нас можеха да ни обяснят все пак, за да не бъдем като глупаци.
Мислим си, че наш играч от школата няма как да иде в Левски или ЦСКА... и изведнъж точно Димов отива в Левски.... абе както и да е... нямам думи
И съм по-склонен да мисля, че вината е в ръководството, защото ако се борехме за нещо сериозно и си личеше, че правим селекция за Европа и т.н. Димов щеше да остане... но пък сега почвам да си мисля, че и на него не му е чиста работата, след като не е избрал да иде в Швейцария примерно... поне от уважение към феновете на Черно море, можеше да избере всеки друг отбор от чужбина, вместо да иде в Левски