Феновете на Локо (Пд) се точат за Испания!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: Феновете на Локо (Пд) се точат за Испания!

Мнениеот pavlov10 » 29 дек 2010 19:35

Наскоро се запознах с едно момче от София,фен на ЦСКА,което от повече от 10 години не живее в България.Понастоящем е в щатите.Та когато разбра,че съм от Локо Пд ми каза само "Обикалял съм къде ли не,живял съм къде ли не,и навсякъде където има българи има фенове на Локо Пд.Направило ми е голямо впечетление.Никой друг отбор не може да се похвали,буквално навсякъде от където съм минал съм срещал фенове на Локо Пд."
Даже и накрай света ... !!!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 29 дек 2010 22:18

Не съм фен на Локо Пловдив,но вие сте страшни(в добрия смисъл на думата) :geek: Дано повече феновете на черно-белите имат шанса да пътуват до Испания,защото не вярвам да е много евтино.

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 дек 2010 03:02

Ходя в Марбея всяко лято, откакто живея в Испания и цените не са много по-високи от останалата част в Испания. Интересното там е че испански не се приказва. Навсякъде се говори английски и даже по ресторантите ако си поръчаш на испански, няма да те разберат. В Марбея испанци почти няма, там са скандинавци, англичани и араби, които са собствениците на хотели, ресторанти и увеселителни места. Почиващите лятото там са от същите места, испанци почти няма. Лятото е весело там, зимата е скука :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 дек 2010 17:22

Reckless написа:Ходя в Марбея всяко лято, откакто живея в Испания и цените не са много по-високи от останалата част в Испания. Интересното там е че испански не се приказва. Навсякъде се говори английски и даже по ресторантите ако си поръчаш на испански, няма да те разберат. В Марбея испанци почти няма, там са скандинавци, англичани и араби, които са собствениците на хотели, ресторанти и увеселителни места. Почиващите лятото там са от същите места, испанци почти няма.

Лятото е весело там, зимата е скука :lol:

Ще си го направим весело и през зимата ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 дек 2010 17:26

Ще играем с Лех :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 31 дек 2010 00:51

Мисля, че има директни полети София-Малага. Хотелите в Малага не са скъпи, а Марбея е много близо.
Иначе се очертава доста хора от Европа да пътуват за мачовете.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 дек 2010 14:04

TheUsualSuspect написа:Мисля, че има директни полети София-Малага. Хотелите в Малага не са скъпи, а Марбея е много близо.
Иначе се очертава доста хора от Европа да пътуват за мачовете.

Полетите до Малага ги няма от бая време май. Иначе до Марбея е 40 км. А и градчетата около Марбея със сигурност няма да е скъпо.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”