Аз със компанията ми сме си наели огромна вила за 2 дни и ще се размежем там, но отговор "на вила/хотел" липсва!

Та нова година ще я посрещна на Мадарският конник. Дано само някой де не се претрепе по скалите...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Тази анкета е ужасно бедна като възможни отговори!!!
Аз със компанията ми сме си наели огромна вила за 2 дни и ще се размежем там, но отговор "на вила/хотел" липсва!![]()
![]()
![]()
Та нова година ще я посрещна на Мадарският конник. Дано само някой де не се претрепе по скалите...
LaRgO написа:Blue_Girl написа:Обаче, успях да ти се хвана на майтапа.
Сигурно,защото си романтична,а това ще е романтично преживяване и затова
Blue_Girl написа:Сигурно,защото си романтична,а това ще е романтично преживяване и затова
Може да се каже, че съм с романтична душа.
Позна!
Blue_Girl написа:mariaraia написа:Аз пия само боза и няма начин да се напия .Моя загубеняк ще се напие той е като свиня яде и пие до като се насере а не дай боже да е на аванта не ми се мисли.
Аз пък от 1 месец съм предупредила мъжа ми, че този път аз ще пия, а той ще кара.
megan fox написа:Тази анкета е ужасно бедна като възможни отговори!!!
Аз със компанията ми сме си наели огромна вила за 2 дни и ще се размежем там, но отговор "на вила/хотел" липсва!![]()
![]()
![]()
Neron написа:megan fox написа:Тази анкета е ужасно бедна като възможни отговори!!!
![]()
![]()
От къде си че ще идваш на гости в моя край?Да не си наблизо някъде?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост