http://www.transfermarkt.co.uk/en/pierr ... 47264.html
Страшилище в атака,но и Дембеле беше такъв в началото.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:За централен защитник дано да вземем Юнес Бенжелюн. Трябва ни и едно крило, но в А група няма подходящ вариант. Ако Тасевски остане, няма смисъл да взимаме атакуващ халф. А за заместник на Гарата съм харесал един много добър холандец, но ще видим ръководството с какво ще ни изненада
Santiago Munezz написа:Tommi написа:За централен защитник дано да вземем Юнес Бенжелюн. Трябва ни и едно крило, но в А група няма подходящ вариант. Ако Тасевски остане, няма смисъл да взимаме атакуващ халф. А за заместник на Гарата съм харесал един много добър холандец, но ще видим ръководството с какво ще ни изненада
Кой холандец си харесал.![]()
Tommi написа:Santiago Munezz написа:Tommi написа:За централен защитник дано да вземем Юнес Бенжелюн. Трябва ни и едно крило, но в А група няма подходящ вариант. Ако Тасевски остане, няма смисъл да взимаме атакуващ халф. А за заместник на Гарата съм харесал един много добър холандец, но ще видим ръководството с какво ще ни изненада
Кой холандец си харесал.![]()
Йохан ВоскампМомчето играе във втора дивизия на Холандия в Спарта Ротердам. Сега можеше да е играч на цска, но червените предпочетоха Шеридън
![]()
Ето един негов мачhttp://www.youtube.com/watch?v=Jnda8kQ_AcI
Santiago Munezz написа:Това е мача дето вкара 8 гола,абе незнам.От едно клипче немога да преценя колко е добър,но ако не се лъжа е или на 1-во или на 2-ро място сред голмайсторите,най-вече пак заради тия 8 гола в тоя мач.Но според мен обаче едва ли дори са го набелязъли за трансфер,камо ли да го привлекът.Тия 3-мата дето Мадам Ба е предложила(според 7 дни спорт) може някой от тях да е като първо изкарат проби.
Tommi написа:Santiago Munezz написа:Това е мача дето вкара 8 гола,абе незнам.От едно клипче немога да преценя колко е добър,но ако не се лъжа е или на 1-во или на 2-ро място сред голмайсторите,най-вече пак заради тия 8 гола в тоя мач.Но според мен обаче едва ли дори са го набелязъли за трансфер,камо ли да го привлекът.Тия 3-мата дето Мадам Ба е предложила(според 7 дни спорт) може някой от тях да е като първо изкарат проби.
Не ми вдъхват доверие и тримата
forzajuve написа:адаша на Коко Динев мяза на терорист или е брат на Муса Койта от Черноморец.Като се загледаш в Дембеле и този Коко ще кажеш,че се занимават с различни неща.
След като привлече две нови имена Левски продължава със селекцията си за пролетния дял от първенството. Трансферите на вратаря Илиев и халфа Димов вече са факт. Очаква се развитие около продажбата на Гара Дембеле и трансфер в чужбина на национала Веселин Минев.
Най-загадъчно Тодор Батков обяви, че Левски чака футболист и на проби, когато отборът започне подготовката си в началото на януари. Тази новина бе подмината в целия поток от информации от страна на „синия” бос, но тя бе по-загадъчна дори и от трите страни, в които може да бъде трансфериран голмайстора Дембеле.
„Имаме футболист, които е поканен на проби”, заяви загадъчно Батков. Той е класен футболист. Чужденец е.”
Предположенията са, че става въпрос за френски футболист, или поне за играч със френски паспорт
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта