"Да се спрат делата срещу Христолов..."
Е само тая грешка да направи който и да било евентуален купувач на Ботев и тогава оттам неможете с коресилин да го изчегъртате.
Доколкото съм запознат да се възобнови прекратено по искане на ишеца дело е трудно, а може би и невъзможно да се направи.
Айде сега си направете изводите какви са тънките сметчици на тоя кретен.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПРЕГОВОРИ ЗА БОТЕВ ИМА, ПАЗИ СЕ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

tam mu e, da! No ot kakto umriq Todor Diev ... 

Re: В Ботев Пд раздават заплати!
mоля господата от левски да напуснат форума, ИМАМЕ СИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ, НЕ НИ Е ДО ВАС СЕГА!!!!
Re: Каде сте бе гонг
ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ УДАРИ РИЛЕЦО
Пирин ГД победи като домакин с 2:0 борещия се за промоция в А група Рилски спортист. Домакините превъзхождаха своя съперник почти през цялото време и заслужено прибавиха три точки в актива си.
УАУУУУУ БАСИ НОВИНАТА В ГОНГ!!!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ ПОБЕДИ РОДНИЯ ОТБОР НА БАЛЪКОВ
Черноморец на Краси Балъков победи в контролна среща, играна във Велико Търново, 13-тия в Западната Б група Етър с 3:0.
Първият гол за първодивизонния тим отбеляза Мишел Платини в четвъртата минута с прехвърлящ удар от границата на наказателното поле.
В 19-та минута Роберто Карбони удвои резултата, а класическия краен резултат оформи Дуду в 77-та минута.
Е ТВА СА ВАЖНИ НОВИНИ ОТ САИТА

Пирин ГД победи като домакин с 2:0 борещия се за промоция в А група Рилски спортист. Домакините превъзхождаха своя съперник почти през цялото време и заслужено прибавиха три точки в актива си.
УАУУУУУ БАСИ НОВИНАТА В ГОНГ!!!!!

Черноморец на Краси Балъков победи в контролна среща, играна във Велико Търново, 13-тия в Западната Б група Етър с 3:0.
Първият гол за първодивизонния тим отбеляза Мишел Платини в четвъртата минута с прехвърлящ удар от границата на наказателното поле.
В 19-та минута Роберто Карбони удвои резултата, а класическия краен резултат оформи Дуду в 77-та минута.
Е ТВА СА ВАЖНИ НОВИНИ ОТ САИТА

Пич, форума не е твой, и аз не съм влязъл тук да се дразня. Просто фален ейнджъл попита и аз реших да запълня някои дупки в знанията му. Относно мача с Барселона- питайте колегите от ЦСКА, колко завърши последния им мач с каталунците, част от сделката за продажбата на Стоичков. Аз съм горд, че бг. отбор най- накрая успя да влезе в груповата фаза на Ш.Л. Може би, ако всички отбори, вкл. и вашия се бяха понапрегнали малко да играят футбол, нямаше да са ни толкова трагични отборите ни като излязат навън. И понеже злобата ви понякога няма край- не мога да разбера, защо когато в България някой успее да се издигне над другите- веднага всички се опитват да го принизят.
fen fen написа:tam mu e, da! No ot kakto umriq Todor Diev ...
Тодор Диев...голям футболист

"Спартак"...някога голям отбор, но защо ли е така западнал?Както и инкубаторът на таланти "Марица"

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Искам да споделя претисненията си с вас, това че не казват нищо за сделката ме претиснява, ако си спомняте октоври се говореха същите неща и имам опасенията, че селския пак ни лъже, за да се кротним.
Искам да споделя претисненията си с вас, това че не казват нищо за сделката ме претиснява, ако си спомняте октоври се говореха същите неща и имам опасенията, че селския пак ни лъже, за да се кротним.
Re: Каде сте бе гонг
STENLI написа:ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ УДАРИ РИЛЕЦО
УАУУУУУ БАСИ НОВИНАТА В ГОНГ!!!!!![]()
![]()
![]()
Е ТВА СА ВАЖНИ НОВИНИ ОТ САИТА![]()
![]()
Това също са новини, защото България не е само София и "Ботев" Пд., нали

Любовта към отбора е хубаво нещо, шовинизмът не е хубаво нещо..нали, иначе нямаше да има проблем в Гонг да приказват само за "Левски", което и правят де

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
а откъде я имате тази информация, че се раздават пари в Ботев?