Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: В Ботев Пд раздават заплати!

Мнениеот Jimmy8 » 27 мар 2009 18:11

OBI4AM LEVSKI написа:А колко са побеждавали Олимпик/Марсилия/?А Барселона?/Левски ги бие 5:4 в София/-5 гола на Барса!!!

А колкото до успехите на Левски в Европа...Да вярно е ,имат:единствения български отбор рекордьор в шампионската лига - отборът с най-лоша голова разлика в един цикъл.
1 на 27 ли бяха?А да,1 на 17 май.Нека бъдем сериозни,ЦСКА е с най-големи успехи в Европа,а не Левски.Левски винаги е бил в сянката на ЦСКА що се отнася до Европа.Това важи и за успели футболисти в чужбина.Така че спокойно левскари.И носовете малко надолу,че така ще ви се пълнят с вода когато вали :lol:
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 27 мар 2009 18:14

А бе стига сте обсъждали лефски и техните успехи и неуспехи,темата е съвсем друга и ДАЙ БОЖЕ да е за хубаво,че "служителите",които аз в момента не знам кои за в отбора всъщност,са получили заплати.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 27 мар 2009 18:14

mike28 написа:
Fallen_Angel написа:Кажи ми колко български отбора са побеждавали Байерн Мюнхен?

Ще се възползвам от малката вратичка която остави и ще ти кажа, че последния бг. отбор, побеждавал Байерн е именно Левски, с 2 или 3 на 0, само че в контрола. ;) Мача се игра края на 90- те, лятото, на Герена , баварците бяха с почти целия си титулярен състав. ЦСКА също имат победа с 4-3 над мюнхенския гранд. Така, че не сте само вие, от Ботев.

Те и Марек са побеждавали Байерн Мюнхен!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 мар 2009 18:23

mike28 написа:
Fallen_Angel написа:Кажи ми колко български отбора са побеждавали Байерн Мюнхен?

Ще се възползвам от малката вратичка която остави и ще ти кажа, че последния бг. отбор, побеждавал Байерн е именно Левски, с 2 или 3 на 0, само че в контрола. ;) Мача се игра края на 90- те, лятото, на Герена , баварците бяха с почти целия си титулярен състав. ЦСКА също имат победа с 4-3 над мюнхенския гранд. Така, че не сте само вие, от Ботев.

A с БарЦелона , последно като играхте как завърши мача , че не помня :oops:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 мар 2009 18:29

Като говорим за международни мачове, вижте този ГОЛ:
[video]http://vbox7.com/play:fad1bff9[/video]
Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 мар 2009 18:40

За майк 28 :) [video]http://www.vbox7.com/play:bdb6accb[/video]

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 мар 2009 18:43

Темата е за кризата в БОТЕВ , не за евроидиоти :!: Моля говедата кротко да напуснат :arrow: в посока обора... Краварката Жилина Баткова ги чака с 17 чепа Люцерн-а. :lol: Що се отнася до спешните пари ,които се раздават днес на Колежа - това май са пари от Селския. :evil: Аварийно плаща ,за да спре разпада и бойкота около себе си. Не мисля ,че това са пари от Кръстева.Тя достатъчно се набута до сега. Натискът над Селския и обкръжението му не трябва да спира нито миг , особено срещу обкръжението му !!! Трябва да остане съвсем сам ,и тогава ще клекне. Докато има поне две-три мазни Гани да му лижат гъзъ , и десетина бездарни ритнитопковци - Селският ще се натиска като магаре на мост. Бой до спукване !!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 27 мар 2009 18:44

plan-2012 написа:За майк 28 :) [video]http://www.vbox7.com/play:bdb6accb[/video]

Моля Ви, без гаври с Левски 1914! Все пак те играеха правилния футбол! Каквото и да значи това!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

itelim
Контакти:

Re: ПРЕГОВОРИ ЗА БОТЕВ ИМА, ПАЗИ СЕ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Мнениеот itelim » 27 мар 2009 18:51

fen fen написа:За Гунди съм съгласен. Баща ми, стар Спартаклия, ми е казвал че е ходил на мачове на Ботев само за да гледа Гунди. 8-)
БлаБ

Ще ти отговоря с думи на баща ми - когато влезе "Спартак" отново и за малко, той каза - там му е мястото!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 мар 2009 18:58

Че то - тоя клип е най-голяма гавра ! :D Два говежди идиота , един след друг :!: ритат топката ,докато си я вкарат в собствената нрата :lol: :lol: :lol: Как да не се прочуят в целия свят като ултра-олигофрените на Изтока :?: Таман бяха почнали да ги забравят с невероятния и за Гинес "рекорд" да загубят мач от 3-1 до 3-4 в рамките на 88-ма до 92-та минута :mrgreen: - айде пак в рубриката за футболен "КЕН ЛИЙ " ...

Върни се в “Архив”