lisynger написа:Скоро претърпях операция и за жалост не мога да съм в шумна компания с приятели както обикновенно, за това ще си я посрещна вкъщи.Пожелавам на всички весело искарване на празника и дано на всички идващата година да е най-успешна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lisynger написа:Скоро претърпях операция и за жалост не мога да съм в шумна компания с приятели както обикновенно, за това ще си я посрещна вкъщи.Пожелавам на всички весело искарване на празника и дано на всички идващата година да е най-успешна.
Madridist написа:lisynger написа:Скоро претърпях операция и за жалост не мога да съм в шумна компания с приятели както обикновенно, за това ще си я посрещна вкъщи.Пожелавам на всички весело искарване на празника и дано на всички идващата година да е най-успешна.
Неприятна работа човек. Пожелавам ти бързо възстановяване. По-важно нещо от здравето на този свят няма. Дано следващата година имаш повече поводи за радост. Успех
mariaraia написа:Аз пия само боза и няма начин да се напия .Моя загубеняк ще се напие той е като свиня яде и пие до като се насере а не дай боже да е на аванта не ми се мисли.
stifler написа:Blue_Girl написа:mariaraia написа:Аз пия само боза и няма начин да се напия .Моя загубеняк ще се напие той е като свиня яде и пие до като се насере а не дай боже да е на аванта не ми се мисли.
Аз пък от 1 месец съм предупредила мъжа ми, че този път аз ще пия, а той ще кара.
защо така не ми се вярва,че е съгласен :D
Masaba написа:Ние ще сме в един апартамент,после някъде из бароветеМадритисте,ти къде около Пловдив ще си?Ние търсихме вили около града,но всички бяха с цени за депутати или бяха заети
LaRgO написа:В лодка насред океана
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост