Предложения за трансфери на Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Предложения за трансфери на Манчестър Юнайтед

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 20:44

Не се намесвайте в работата на Сър-а :lol:
Иначе и аз бих го посъветвал да обърне внимание на някой измежду Дарън Бент, Брандао или Лисандро Лопес ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 29 дек 2010 21:03

macheda написа:Давид Де Хеа-Вратар .Играч на Атлетико Мадрид .Смятан за един от най-обещаващите млади вратари. Цена : около 16 млн.

Уесли Снайдер-Атакуващ халф по двата фланга.Играч на Интер .Техничен и бърз ,ще ни бъде от полза . Цена : около 24 млн.

Има да си мечтаете за Уесли :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2010 21:20

Frankie Lampard написа:E тоя ви трябва:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9q0EDnRRgjc[/youtube]

Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари.. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 29 дек 2010 21:23

Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари.. :)

Аз ще те поправя, този играч все още не е напускал Франция, но не се сещам за кой отбор играеше. А и още не е минал 25-те.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 дек 2010 21:27

Btovfan80 написа:
Rofles написа:Ако не се лъжа той играя централен халф бивш играч на Милан и на около 27-30 години.Ако греша ме поправи.Иначе той беше втория човек, за който щях да пиша, но ме изпревари.. :)

Аз ще те поправя, този играч все още не е напускал Франция, но не се сещам за кой отбор играеше. А и още не е минал 25-те.

Юноша е на Милан, игра под наем в Бордо, Миналата година откупиха правата му, лятото го продадоха на Лион, но не знам дали играе добре там
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 21:39

bojkyy написа:
Btovfan80 написа:

Юноша е на Милан, игра под наем в Бордо, Миналата година откупиха правата му, лятото го продадоха на Лион, но не знам дали играе добре там

Не е юноша на Милан, те го купиха от Рен, но по това време росонерите имаха доста добра халфова линия и не успя да се наложи, след което го преотстъпиха на Бордо, а след това им го продадоха. После Бордо го продаде на Лион. В Бордо беше една от най-големите звезди на отбора, даже записа участие и на Мондиал 2010 за Франция.
Последна промяна от Tommi на 29 дек 2010 21:41, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 дек 2010 21:41

Марк Олбрайтън - всички, които следят висшата лига, знаят за кого говоря. Това момче направи много впечатляващи мачове до сега и мисля, че в него има много, ама много хляб. Преди да кажете, че си имаме достатъчно крила бих искал да кажа, че в момента имаме само Гигс и Нани. Парк заминава за купата на Азия и като се върне не се знае в каква форма ще е, освен това не дай си Боже, че се контузи ще разичтаме на Обертан и Бебе ли? Гигс е на почетна възраст и въпреки че прави страхотни неща за тези годинки и той се нуждае от почивка. За Валенсия няма да говоря, защото тази тежка контузия може да му провали кариерата. Не се знае в каква форма ще се върне и дали ще може да си върне формата. Та цената на Олбрайтън ще е най-много до 5-6 милиона.
Пауло Енрике Гансо - атакуващ халф - за много хора е непознат - това е един бразилски талант с италианско гражданство и има много добър пас и поглед върху играта. Мисля, че ще е идеалният креативен халф, който търсим. Цена около 12 милиона.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Z0RXSNTeco[/youtube]
Не знам колко добър е онзи датчанин, който САФ уж е привлякъл да застане под рамката на вратата, но този сезон ме впечатли един млад вратар отново от премиършип - Simon Mignolet, мисля, че е много добър талант и от него може да се очаква да стане голям вратар. Цената му най-много да е до 5 милиона, което горе долу общо около 23-24 милиона за селекция, която поне според мен ще е доста интересна и има шанс да се превърне в много успешна, а и е близо да трансферната политика на САФ да не се вземат големи звезди. :roll: :roll:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 29 дек 2010 21:51

Поусен от ливърпул
години : над 40 :)
цена : 6 лева - 2 паунда
Наистина мн класен играч ;)

[offtopic]май 6 лева са мн :) :)[/offtopic]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 дек 2010 21:53

Neftochimic1892 написа:Поусен от ливърпул
години : над 40 :)
цена : 6 лева - 2 паунда
Наистина мн класен играч ;)

[offtopic]май 6 лева са мн :) :)[/offtopic]

[offtopic]Познавайки САф, за него не биха дали повече от 1 лев - 0.33 паунда. ;)[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

GaL4o
Контакти:

Мнениеот GaL4o » 29 дек 2010 22:03

Btovfan80 написа:

Ако става въпрос за Гуркюф в момента играе за Лион. Те го купиха от Бордо като заедно с Шамак бяха звездите на тима, затова виждате какво стана като се махнаха. Колкото до възраста мисля че е 23-24 годишен. В момента не му следя изявите но от това което показваше в Бордо съм много доволен. Мисля че става за Юнайтед. Но все пак сър-а си знае работата и мисля че ще ни изненада с някои трансфери, които в последствие ще се окажат много успешни. ;) ;) ;)

Върни се в “Манчестър Ю”